Весел празник!

Мимич,радвам се че се появяваш от време на време.Липсваш да знаеш.Целувки на теб и на порасналата принцеса от нас със Марти

Асе,аз също мисля,че няма нищо обезпокоително в резултатите ти.Сори за закъснелия отговор,ама дзверо не ми дава почивка
Лили,мисли си само хубави неща и двете седмици ще минат по-бързо от колкото предполагаш.

Хелена,честит рожден ден и на твоята племенница.Да ви е жива и здрава и съвсем скоро да помага в грижите за брадовчедчето си.

Ани-бани,още около месец и ще започнете да я използвате кошарата.Ние с нашата се запознахме преди месец,така че малко ти остана да люлееш количката.Мъже кво да ги правиш
Весе,бива ли сега така,дай някво име де.Ние дето си стоим само в къщи и ни е скучно,знаеш ли колко сме любопитни?Сега ме вкара в размисли.То и аз съм си нарочила една девойка за тоя месец,ама да видим.Нещо никаква я няма в последна време.
Гуш на всички

. Аз само се надявам, нямам никаква информация по-различна от вашата. Нека да си помечтая, пък ако се сбъдне има да се фукаааам

Малка виртуална почерпка.
ама сега е малко терминаторче.
?Де да знам,пада се на 22 ден,това нормално ли е за прогестерона?А за виското кръвно знам една рецепта-чаша кисело мляко с една супена лъжица канела.Обърква се хубаво и се изяжда на един път.Сваля кръвното постепенно,но сигурно,ако искаш пробвай,дано да помогне