Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 452
  • 485
  •   1
Отговори
# 150
Зори,честит рожден ден миличка!Желая ти здраве и през март най-голямото щастие на света да е в ръцете ти!!!
Весел празник!
newsm59 newsm59 newsm59
Мимич,радвам се че се появяваш от време на време.Липсваш да знаеш.Целувки на теб и на порасналата принцеса от нас със Марти  Heart Eyes
Асе,аз също мисля,че няма нищо обезпокоително в резултатите ти.Сори за закъснелия отговор,ама дзверо не ми дава почивка  Mr. Green
Лили,мисли си само хубави неща и двете седмици ще минат по-бързо от колкото предполагаш. Hug
Хелена,честит рожден ден и на твоята племенница.Да ви е жива и здрава и съвсем скоро да помага в грижите за брадовчедчето си.  bouquet
Ани-бани,още около месец и ще започнете да я използвате кошарата.Ние с нашата се запознахме преди месец,така че малко ти остана да люлееш количката.Мъже кво да ги правиш  Mr. Green
Весе,бива ли сега така,дай някво име де.Ние дето си стоим само в къщи и ни е скучно,знаеш ли колко сме любопитни?Сега ме вкара в размисли.То и аз съм си нарочила една девойка за тоя месец,ама да видим.Нещо никаква я няма в последна време.
Гуш на всички  Hug

# 151
Зори, честит празник! Пожелавам ти всичко най-хубаво - много здраве, любов и късмет. И здраво бебе през март.

Хелена - честита ви рожденичка.

Лили - ние си стискаме палци всичко да бъде наред.

Уф мързи ме да пиша, затова за всички по една  Hug

# 152
Лили,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

helenapeeva, да ти е жива, здрава и палава племеничката!   bouquet

Берни, кажи им, че са гаднярки. Ей, че стиснати на информация.
Кога ще има среща, за да огледам лично за пламъче в очото? А?

Аничка, още малко и отиваш в 9-тия месец.  Hug

# 153
Леле в какво се забъркаааах ooooh!. Аз само се надявам, нямам никаква информация по-различна от вашата. Нека да си помечтая, пък ако се сбъдне има да се фукаааам Mr. Green.

# 154
Берни, кажи им, че са гаднярки. Ей, че стиснати на информация.

Казвам,ама те пак няма да разкрият кого подозират.Не ги е срам,значи. Crossing Arms

# 155
Рони, да бе - още има няма седмица и съм в деветия. И съвсем почва да ме гони параноята и истерията. Отивам даже да потърся на Рени съвета за размърдване на спящ бебок. То бива бива цяла нощ и цял ден да не мърдоли, ама чак пък толкова.
Преди малко пак обсъждахме имената и се поразрита - само дето не разбрах дали защото му хареса избора или защото не му хареса избора.  Joy

Ама съм сигурна, че като го видя, името само ще си дойде.

# 156
4естит Рожден Ден,Зори!Бъди здрава и много щастлива ! newsm59 Весел празник! newsm67

# 157
Зори, Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet Макар и на патерица, много щастие и усмивки ти желая!
И моя мъж беше рожденик вчера, да ми е жив и здрав.   party023 Малка виртуална почерпка.

# 158
  • София
Честит Рожден ден на Зори! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

Мимка, Гретка е страхотна бузана. Много е сладка. Hug

Вкарах малко снимчици на палавника, на тях още не е станал такъв Wink ама сега е малко терминаторче. Heart Eyes

Днес имаме годишнина. Пийте по едно от нас. Wine Glass

# 159
  • Варна

Зори желая ти безкрайно много здраве и щастие и да гушнеш своето бебче през март

Лили, а на теб ти пожелавам денят на моя рожден ден да ти донесе най-хубавия подарък, ще мисля за теб  Hug

# 160
Честит рожден ден на Зори,да си жива и здрава и много щастлива  bouquet!

Честита годишнина на Angela и много щастие Hug!

Момичета благодаря много за отговорите по моите изследвания,мога да кажа,че гледам малко по-спокойно вече на нещата.
На 13.11 трябва да пусна прогестерона и ще видим какво ще стане.Angels zg ,назначената ми дата 13.11 ми се струва малко далечна,в смисъл със сигурност ще  е след овулацията,ама не е ли много след нея newsm78?Де да знам,пада се на 22 ден,това нормално ли е за прогестерона?А за виското кръвно знам една рецепта-чаша кисело мляко с една супена лъжица канела.Обърква се хубаво и се изяжда на един път.Сваля кръвното постепенно,но сигурно,ако искаш пробвай,дано да помогне Hug.
Рони,трябва да се видим,вярно е Embarassed.Време е вече,аз като се замисля май само с Ники съм се виждала..

Е,това от мен. Hug за всички ви

# 161
Аске, прогестерон се изследва около 7я ден след доказана овулация. Ако овуто ти е около 14-15 ден +7 дни- 21-22 ден е идеално за изследване. Казва се, че овуто е добре да е доказана- с фоликулометрия- за да е сигурно,че си имала овулация. Но пък според мен ти с това проблеми едва ли имаш:) Изобщо не съм сигурна, че имаш проблем,само се изследваш. Хващай се за мъжлето и действайте,стига сте чакали, страха никога няма да ти избяга, ама е хубаво когато те подритват отвътре докато се страхуваш...

Аги,честита ви годишнина!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес пак прекарах деня в кухнята. Скоро ще се търкалям...

Хубава седмица ви желая!

# 162
Оооо,Ники,благодаря ти за свежата доза кураж в поста ти  bouquet.
Този път честна дума изследванията не са на моя глава,а по препоръка на доктор,иначе че съм бъзла - така си е.
А ти какво готви днес,аз кога ще опитам Crossing Arms,ще се сърдя вече.

# 163
Аги, честита ви годишнина! Още много години да навъртите с твоето другарче в живота.   bouquet
Сега отивам да шпионирам снимките на Лъчи и на Зари.  Grinning
Пък аз цял ден не съм влизала в кухнята. Grinning  Време не остава, пусто.  Embarassed

# 164
Честит имен ден на Вики на Светлето и Вики на Шер!Да са ви живи и здлави дечицата и много да ви слушат!   bouquet
Асе,аз също сам на мнение,че е време да прекратиш всички видове изследвания,които само те затормозяват допълнително.Дай си почивка и се отдайте на похубави реживявания с твоя мъж.Преди няколко месеца същото казах  и на Ники.Аз съм против системното изследване,защото виноги излиза нещо,което да те притесни,а е излишно.
Рони,трябва да се видим,вярно е Embarassed.Време е вече,аз като се замисля май само с Ники съм се виждала..
И аз така  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт