Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 466
  • 485
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Асе, направо изби рибата. Ама пък е било забавно Simple Smile

ама и мъжа ти е бил доста тактичен, че не ти е казал, че си се объркала Simple Smile

# 271
Избих рибата,а,колко съм добра само.

Февър,подробността,която явно не съм добавила е,че и той си вярваше,че има рожден ден ooooh!...
Какво семейство сме само..

# 272
Избих рибата,а,колко съм добра само.

Февър,подробността,която явно не съм добавила е,че и той си вярваше,че има рожден ден ooooh!...
Какво семейство сме само..
newsm62 newsm62 newsm62 определено ме изкефи вашето семейство  Peace.

# 273
ДОБРО УТРО момичета   bouquet

АСЕ   честит ти рожденник мила  Wink  вече наистина Laughing  вие отпразнувахте празника ,ама нищо днес пак и утре пак, и като в приказките Три дни яли пили и се веселили newsm62

НИКИ знам си аз, че ние сме страхотни палцестискачки Wink аз изобщо не ги пускам за всяка една от нас.

Аз се събудих и мисля малко да се развихря clean

Лек ден на всички Heart Eyes

# 274
Асе, тогаз да ти е жив и здрав мъжът и днес, и всеки ден, в който е до теб! Да сте винаги на едно мнение за хубавите неща (както вчера  Joy), а лошите да отсъстват от живота ви!   bouquet
 Цъкни тук и разкажи и на другите хора да ти се порадват  Mr. Green
Ламьо, и твоето момче да ти е живо и здраво! И да е го ползваш като оправдание, а по предназначение - да те води и в ЛоМдон, но и в Париж!   bouquet

# 275
ЧЕСТИТО ЮНАЧЕ НА СПИДИ! - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧО, МАМА И ТАТЕ!      bouquet И САМО ДОБРИ НОВИНИ ЗА ВСИЧКИ!
АСЯ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛАТА ТИ ПОЛОВИНКА! rotfImao- поне си направила празника му незабравим. (Има да разказвате на внуците)
Приятен ден на всички!

# 276
Ама какъв сън му ударих днес:) чувствам се нов човек!
Асе,честито ви рожденик и днес. Кажи му да си провери в акта за раждане дали е днес, да не се окаже, че е роден някой друг път...
Ламке, и на вас честито ви по съответния повод, не знам какъв е,ама май е рожденически:)

Хубав ден на всички. Какви ще ги вършите днес?

# 277
  • Варна
Асе честит ти рожденик, да е жив и здрав и да се обичате и уважавате дълго време и нека само хубави неща да ви предстоят!
Ние днес с мъжа ми щяхме да ходим по автокъщите да търсим кола, че тоя човек на който бяхме поръчали да ни я търси от Германия вече близо 3 месеца нищо не направи и взе да ни писва. Не очаквах, че толкова трудно става да си намериш кола на старо. Но времето е отвратително, вали дъжд има вятър и въобще не е за никакви разходки.

# 278
Асе, много сте сладки! твоя и моя мъж са родени на една и съща дата! само трябва да видим кой е по-проклет Joy ДА са ни живи и здрави и да ни слушат и обичат!

Мерси на всички за пожеланията!
Ронка, Ники  Hug

# 279
Ася, честито на рожденика и от мен   bouquet и много семейно щастие ви желая.

# 280
Момичета,благодаря ви за пожеланията.Днес наистина е рожденник,сигурно е защото телефона му звъни от сутринта Laughing.

Рони,наистина ще взема да копна там поста си,ако раздават награди мога и да спечеля нещичко....

Лейди Спаска,честит ти рожденик и от мен  bouquet-да сте много,много щастливи и здрави,и много да те слуша половинката.А що се отнася до това кой е по-проклет - моя!.

Февър,успех с търсенето на колата.Да си намерите такава,каквато най-искате на супер цена ви пожелавам.

И така нека да ви почерпя виртуално за сигурния рожден ден на мойто мило  beer2 cook
незнам как да сложа нещо друго по-апетитно,но кой каквото си пожелае...

# 281
  • Виена
Честит Христо на Спиди! Да е жив и здрав! На мама - радостта, на тате - гордостта!
Става ми много хубаво като чета такива новини!
Ники, харесваш ми как звучиш!  Heart Eyes
Рончо, пожелавам ти много лИбоФ на релаксиращата почивка! Резултатна  Whistling Вече с нетърпение ви чакам с Ралунчо да изтипосате по една бомбастична новина  Hug (и в рима го докарах  Flutter )
Ася, браво на вашето семейство!  Joy Joy Joy Да ти е жив и здрав! Да те слушка и обича безкрайно!
Ламке... опс... Лейди Спаска, и твоето момче да те обгражда с много нежност и любов!
...И да е го ползваш като оправдание, а по предназначение - да те води и в ЛоМдон, но и в Париж!   bouquet
... и у Виената, и у Виената...  Mr. Green

# 282
  • София
Асе, голяма смешка е при вас. hahaha
Честит празник на рождениците! Да слушат много жените си!

# 283
  • Стара Загора
Аууу пропуснала съм страхотна новина - Спиди честито ти синьо вълшебство Heart Eyes Честита ти сбъдната мечта Heart Eyes
Честит ходещи крачета на сладката Мария Hug
Днес е много гадно времето при мен...само вали. И аз както съм болна направо си проспах деня...добре, че беше сержи да гледа Слави, че незнам иначе как щях да се оправя Tired
Ронке приятно ви СПА и да се спасосвате качествено и хубаво Mr. Green

# 284
честита рожба на Спиди!!! Да й е жив и здрав малкия юнак !!!!
На всички много целувки и прегръдки то мен!  Heart Eyes Hug  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт