Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 471
  • 485
  •   1
Отговори
# 255
Искам си отчет за сутрешното палцестискане, и то от виновникът.
И аз това чакам,посинях от стискане.Моля,който каквото има да си казва да се появява вече.То не се издържа,имайте милост. smile3506
Рони,аз желание за ремонт винаги имам,само дето майстори нещо няма читави.Иначе от както сме се оженили с моя мъж все нещо майсторим и все не ни е достатъчно. Mr. Green

# 256
Спиди много отдавна не е влизала във форума. Дано да е добре.  Praynig
Рони, това ти изявления направо ме уби на обяд, обаче още не бях получила новината и нямаше как да пиша. В интерес на истината не съм упълномощена, обаче толкова много се вълнувам и съм истински щастлива от новината...
 Днес Спиди стана горда мама на големия юнак Христо-3,450 и 53 см. Сладурът се появи на бял свят с планово секцио, затова знаех, че днес  е деня. Милата Спиди, не преживя малко, но днес наистина гласа й звучеше щастливо. Тя не е писала много при нас, но аз лично я чувствам страшно близка- като сестра по съдба. Имаме много прилика в историите на предишните си бременности, а и на настоящите. Днешният щастлив завършек при нея ми носи много надежда... От сутринта я мисля и когато получих смс-а й насред улицата си поревах.
 Мила Спиди, пожелавам ти цялото щастие на земята с двамата ти любими мъже! Защото го заслужавате! Нека малкия ви носи много радост, да е здрав и живота му да е осеян с много късмет!

# 257
Страхотно! Прекрасно! Страшно много се радвам! Ураа!

Спиди, да ти е живо и юначето Христо! С много скорпионски чар да е надарен!
На теб, Спиди ти желая бързо възстановяване и голяма родителска гордост!
   bouquet

Аз тези дни й писах ЛС.  Embarassed И даже днес щях да те тормозя за телефона й.  Wink

# 258
  • София
ЧЕСТИТО ДЕТЕНЦЕ, СПИЙДИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!!! Hug  bouquet

# 259
Честито на Спиди  желая и бързо възстановяване и да са много щастливи с малкия Христо   bouquet

# 260
Честита рожба, Спиди. Бързо възстановяване и прекрасни мигове с малкия мъж bouquet.

# 261
ЧЕСТИТО  СПИДИ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК Laughing

# 262
  • София
Честито Спиди-ма много голям този мъж,да е жив и здрав,много щастливо детство да има!

# 263
Честито и от мен! Много здраве, късмет, ум и разум и голямо сърце пожелавам на Христо!

Бързо възстановяване на мама Спиди и само щастливи мигове в семейството.

# 264
  • Варна
ЧЕСТИТО НА НОВАТА СИЛНА МАМА И СИЛНО БЕБЕ ВЪВ ФОРУМА! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 265
...ма много голям този мъж...
Голям я, и като се има предвид, че манджата му е преминавала по пъпна връв с два съда. Дано и мойта беба вземе пример от батко си Христо...
 Ама много хубаво стискате палци. Все такива резултати от палцестискането да има:)  Да знаете,че пооправих списъка,че нали има промени в статуса:) Сега очакваме долната трета от списъка да се качи едно ниво нагоре, понеже първите от средното ниво скоро ще се качат в горното... Уф,много сложно стана, ама ме разбрахте:)

Рони, много се радвам,че сте се наместили за Хисаря, и още повече се радвам,че ще си починете малко и ще се отдадете на пълна релаксация. Много ми се ходи и на мен, дали няма да мога и аз да замъкна мъжо до там...някъде до края на декември, че после няма да смея да мърдам от София... Аз откога го замислям това, хем и с класната да се видим...
 Наде, честито ти ходеща принцеска:)  Слагайте райбери на шкафовете:)
 Рени, хайде вече намествайте се в новото жилище и се показвай по-често,че липсваш  Hug

Хубав уикенд на всички! Hug Hug Hug

# 266
Лелееее,три дена нямах нет заради тъпото  БТК и като влезнах тук не можах да повярвам колко много сте изписали, и то само с добри новини Grinning.Не можах да прочета всичко,но по-късно ще го направя.
Значи поред:

Ники,честито за поредните хубави резултати/аз ти казвах,ама ти не слушаш/ и от сега нататъка без притеснения Hug.

Angels zg,честито за сърчицето и лека по натам.

Честито и на мама Спиди,да е жив и здрав малкия юнак  bouquet.

Дали не пропуснах някой newsm78?Ако е така моля за извинение Praynig.
Сега да ви кажа каква я свърших днес.Мъжа ми има рожден ден на 17.11.Аз от началото на седмицатаси мисля как рождения му ден е в петък,намислих какво да му купя за подарък,какво ще приготвя и т.н.
Днес станах рано,купих му подаръци,напазарувах за вечерта..Прибрах се,тамън беше станал-подарих му подаръците,целувки,прегръдки,честитки....Следобяд готвя,приготвям,слагам маса...Абе не чувам да му звъни телефона,питам го-никой ли не ти се обади да ти честити,той-ами никой.Викам си странна работа,да го забравят всички...Ама де да знам,може да звъннат по-късно вечерта.Сядаме,наздравица,пожелания...Почват новините по Нова с думите  "Добър вечер,днес,петък 16 Ноември.
С мъжа ми се  споглеждаме и си викаме - тая влезе в  "Господари на ефира",сбърка датата....Ставам,поглеждам си телефона и ооооо,ужас  #Crazy #Crazy #Crazy-наистина е 16.11.
Направо умрях от срам,после от смях....Ние седнали да празнуваме,а той рожденият му ден утре...
Незнам,май изкуквам вече...
Реших да споделя с вас,може и да ви разсмея Hug.

Хубави почивни дни на всички.

# 267
Асе, направо изби рибата. Ама пък е било забавно Simple Smile

# 268
Честито на Спиди!   bouquet Много радост да ти носи малкия сладурко!

# 269
Аске, браво на теб smile3501 направила си генерална репетиция за утрешния ден:)  rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт