Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 433
  • 485
  •   1
Отговори
# 360
Леко и безпроблемно да мине всичко Дари! И още от ноември да започнат Коледните (пухкави) чудеса!

# 361
  • Варна
ani-bani още по-голям сладур става твоя Влади и все повече ми прилича на тебе  Heart Eyes
Lili аз от 2 седмици стискам палци и съм ти обещала, че моя рожден ден ще ти донесе най-хубавите новини, а на мен ми стискайте палци да ми донесе шофьорска книжка  newsm47
На бремелинките, които са на финала, чакаме бебоците, искам стрелчета, най-хубавата зодия  newsm08

# 362
Здравейте,момичета.Отдавна не съм писала ,но и нищо интересно около мен.Ежедневието ме завъртя и така от работа вкъщи ,всеки ден така и не остава много време.
Бебчовците са много пораснали,да са живи и здрави,сладурани такива.
Много целувки на всички  и специално на коремите.
Сега ще ходя да готвя,че става късно и по-късничко пак ще съм пред компютъра,ако хвана ред от щерката.

# 363
Ламчо,честит имен ден!Желая ти да си много щастлива и обичана! bouquet  bouquet  bouquet

# 364
Ламчо,честит имен ден!Желая ти да си много щастлива и обичана! bouquet  bouquet  bouquet
Честито и от мен   bouquet

# 365
Честит имен ден Ламче! Много здраве и любов и да си славиш името.

Върнах се 5 години назад - точно на този ден (пак беше събота, беше погачата на Петър). Бяхме в манастира Св. Мина и беше много хубаво.

# 366
Ламче, Честит Имен Ден!   bouquet

# 367
  • София
Честит празник Ламич!  bouquetДа си здрава,обичана и много щастлива.

# 368
Честит празник и от мен,Ламче.Да си жива и здрава ,и много щастлива.

# 369
  • София
Ламице, честит празник мила. Имаш най-прекрасните същества до теб, затова ти желая много здраве за да се грижиш за тях и за себе си и да ти носят щастливи мигове. Прегръщам те силно  Hug   bouquet

# 370
еее, а до преди малко се чудех,че не познавам никоя именица, освен братчедката...Ми така е, като иска да й викат Ина,а не Кате:))
 Но щом е Ламин ден, значи и аз мога да честитя на любимата Ламя:) Да си ни жива и здрава с това хубаво име и в най-скоро време да ни покажеш колко е пораснала малката ламка:)  Много цунки!  bouquet

Мерри, Hug Hug Hug

# 371
Честит Имен ден! Здраве и любов на всички в къщата на Ламка!

bouquet  bouquet  bouquet

Fever-че почвай да правиш торта, пиенето от мен в понеделник  Wink

# 372
Милички,много ви благодаря за милите думи!Много ви обичкам! Heart Eyes
Светленце,едно голямо гуш! HugВъобще не се връзвай на такива суеверия.А относно приятелката ти,мисля че въобще не се е замислила като го е пратила-сигурно е било съвсем неволно.И на мен са ми изпращали глупости от сорта че ако не го изпратя на еди колко си човека щяла да почине майка ми-е,теглих им едни майни.Колкото и да съм суеверна понакога,тези писанца са една голяма простотия,нищо повече! Hug
Ламичке,честит имен ден!Желая ти много здраве,щастие и любов!  bouquet
Момичета,за срещата аз съм за!Само да ме ориентирате къде е 6-ти септември ,защото съм доста зле с улиците! Embarassed
И да ви се оплача-вчера си отивам на лекции в биологичческия-паркирам в една уличка,където винаги има паркирани коли без талони и си викам хората като паркират,мога и аз.И цял месец си паркирам там.И вчера свършвам лекции,излизам и колата я няма...Разбрах че паяка ми я забърсал.А на моето място имаше паркирана нова кола! #2gunfireСлед което си платих глобата и такса паркинг,а миличкия чичко полицай ми предложи да го почерпя и да не ми пише акт.Е ,отлетяха ми общо 70 лв. И накрая милото остана без подарък,а имаше рожден ден вчера!
И все пак да ви почерпя за вчерашния ми рожденник! beer Wine Glass cook
И да не забравя-много е сладък Влади.Такова пухкаво сладурче.Идва ми да го изпапкам!
Гушкам ви! Hug Hug Hug

# 373
Ламче, честит имен ден. Желая ти много здраве и щастие. Heart Eyes
Ани, Влади е страхотен, толкова много е пораснал - пу пу.
ДариFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.
Лили, имаш моите стиснати палци за понеделник.
Електричка, да ти е жив, здрав и послушен рожденика.

Приятен уикенд на всички. Hug Hug Hug

# 374
Ламче, честит имен ден и от мен   bouquet Бъди здрава, усмихната и много щастлива!
Моята леля днес е именничка. Да ми е жива и здрава и Господ да и даде сили да се справи с изпитанията на които я подлага...
 Мерри  Hug Наистина се по загуби. Хайде, скоро като се вредиш преди щерката на компютъра, да имаш с какво ново и интересно да се похвалиш  Wink
elektra_86, да ти е жив и здрав рожденика! Кофти случка с паяка ... догодина двоен подарък на мъжа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт