Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 425
  • 485
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ламче, честит имен ден!Бъди здрава и щастлива!

# 376
Ау, трогнахте ме! ужасно сте мили! Благодаря ви за милите пожелания и ви ги връщам десетократно! бъдете щастливи!

Чух се с Рони, предава ви специални поздрави!

# 377
Ламчо, честит празник, любима моя! С искрено сърце ти желая да бъдеш неземно щастлива! И малката сладурка все така тарикатски да печели пълното внимание на мама! Много те обичам!   bouquet  bouquet  bouquet
И брат ти обичам!

Електра, съжалявам, милинка за тази история с паяка! Гадно е! Ама се си мисля, че любомито има най-ценния подарък, който може да иска - теб! Честити му на патерица празника и от мен!

В понеделник ще се видя с Рони! Урааа! Grinning

Ники, ако знаеш какви хубави мисли ми минават за теб напоследък! Ама ги издавам само срещу прилично възнагражедние.... действам както полицаят на Раленцето?

# 378
  • Виена
Катерино, моме, убава,
Катерино, моме, гиздава,
защо си толкоз, моме, убава?
Каква си вода, моме, ти пила?... и т.н.  Mr. Green

Ламич, честит празник и от мене!   bouquet Ама че хубаво име  Hug
Много хубава вечер на всички!
Гушкаци и целуФки!  Hug Hug Hug

# 379
Урааа, започнаха стрелците!
 Дари, честит рожден ден!  newsm59 nbirthday  bigdance2  party023 Да си много здрава и щастлива, а за най- големия подарък ще почакаш още седмица-две и после има да се гушкатеее!!! Наздраве!!!

Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

# 380
Дари,Честит рожден ден bouquet
Желая ти много здраве,много късмет и хубави моменти.Весело прекарване на празника.

# 381
  • София
Честит Рожден Ден, Дари! Да си жива и здрава и много щастлива!!!

# 382
Дари,честит рожден ден,миличка. newsm59Желая ти да си много здрава,щастлива и обичана,и съвсем скоро да прегърнеш най-прекрасния и дълго чакан подарък. newsm32

# 383
Дари, Чести Рожден Ден! Една от мечтите ти е на път да се сбъдне! А аз ти пожелавам и останалите да я последват!  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
Благодаря от сърце за милите пожелания и искрено желая да ви се върнат двойно  Heart Eyes  Hug

И да не забравя тортата

# 385
Дари, честит рожден ден. Желая ти да си здрава и много щастлива, а тези дни леко раждане и живо и здраво бебче.  bouquet

# 386
  • София, "Младост 3"
ЧРД~ даринка късмет мила и много любов и дай боже лошото да е зад гърба ти

# 387
Дари, честит рожден ден! най-напред ти пожелавам здраве! после по реда: късмет, любов, пари, мечти и верни приятели!

# 388
ДАРИ ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ! НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ДА ГО ГУШНЕШ  В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ Wink , ЖЕЛАЯ ТИ ОЩЕ ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ Hug

# 389
  • София
Честит празник Дари,да си здрава,обичана,щастлива и горда мама съвсем скоро! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт