Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 421
  • 485
  •   1
Отговори
# 390
Честит рожден ден  bouquet!Няма по-хибаво пожелание от:

Дари, честит рожден ден. Желая ти да си здрава и много щастлива, а тези дни леко раждане и живо и здраво бебче.  bouquet

# 391
  • Варна
Честит Рожден Ден Дари!

Знам, че нищо друго не би те направило толкова щастлива от това да гушнеш най-после своето бебче, затова от сърце ти пожелавам този миг да дойде по скоро и да го изживееш страхотно!

# 392
Дари,честит рожден ден!Желая ти много здраве и любов и скоро да те сполети най-голямото щастие да гушкаш своето тъй-очаквано бебче!   

# 393
Благодаря ви от сърце Hug

Фивър  , newsm59   bigdance2 желая ти преди всичко да си много здрава и скоро да ни зарадваш с хубава вест  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 394
Честит празник Фивърче!

Желая ти много здраве и пълна къща с любов и дечица.  Hug   bouquet 

# 395
dari76, честито на патеричка! Хубави моменти ти предстоят, изживей ги пълноценно!

Февърче, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната, и нека се сбъднат най-съкровените ти мечти!

# 396
fever, честит празник! от сърце ти пожелавам да си щастлива!

# 397
Fever, честит рожден ден! Бъди преди всичко здрава и нека лошото е вече зад гърба ти. За тази година от твоя живот ти пожелавам прекрасна успешна бременност, която да те направи безкрайно щастлива. Бъди усмихната и обичана.  bouquet
Приятна седмица на всички Hug Hug Hug.

# 398

dari76, честито на патерици!

Февър, честит рожден ден!

# 399
Здравейте момичета,
не съм писала отдавна ,но ми е нещо много депресивно последно време,а от една седмица съм и сама ,моя мъж работи извън града и ми е още по гадно като съм самичка.

На рожденничките и именичката (на патерици) пожелавам да са много щастливи и обичани .

Лек ден и приятна седмица  Hug Hug Hug

# 400
  • София
Fever,честит празник-желая ти много здраве и сбъднати мечти!  bouquet

# 401
Здравейте и от мен. Най-накрая се завърнах от почивката  Hug. Като гледам много именички и рожденнички съм пропуснала. На всички ви желя да сте живи и здрави   bouquet. Малко на патерици, ама от сърце.  Heart Eyes

Пловдивската ни срещичка беше много приятна. С трите мацки се набърборихме на воля  Wink, чак и малките госпожици се включваха от време на време с някой писък и широка усмивка  Hug. Жалко само, че не се сетихме за снимки  Blush.......... ама нищо, другия път. Аз често имам път на там (нали мъжо е майничка  Mr. Green), та като е хубаво времето може пак да се организираме  Peace.

Как са наште бремелинки? Аничка, още ли сте две в едно?

# 402
Ясна, все още сме 2 в 1 с малкия младеж. Ама да не бърза, докато не си оправя гърлото и хремата, че е направо ужасно.

А другата седмица май трябва да заформим едно изпращане на Angela_zg. Понеже тя ще е поводът за срещата - да си измисли кога и къде.

# 403
Фивър,честит рожден ден!От сърце ти желая да си много здрава и в най-скоро време да се радваш на прекрасна бременност и сладко бебе! Hug
Да ви се похваля,имам си преобръщащо се бебе.Край на спокойствието. Mr. GreenА на всичкото от горе май и зъбчетата започнаха да го мъчат.Венците са едни бели и подути и хич не иска да спи.Само мрънкоти,снощи заспа чак в 1:30 и аз бях  Crazy.
Успешна седмица на всички работещи и неработещи.Чакам вече да започне валежа на бебета. Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 12:33 от berni

# 404
Фивър ,честит рожден ден мила! Желая ти много здраве и щастие а за да е пълно то ти знаеш в най-скоро време и едно малко ,сладко бебче да си гушкаш  bouquet

yasna Hug задължително трябва да повторим срещата наистина беше много приятно  Wink

Аз току що ходих да ми поставят ваксинация за заушка и нещо друго окоза се че нашия набор"82 не е ваксиниран а било жилателно.Просто со ни пропуснали едно време  #Cussing out така ми обясниха.Също ми обясниха и че в близките три месеца да не планувам бременност защото било опасно  Sad но нищо ще изчакаме , и без това от време на време не се чувствам съвсем готова.
Така че аз малко ще изостана в списъка на бебеправещите ,но не ме махайте да си давам кураж.Много ми е странно хем не се чувствам готова за нова бременност , хем ми се плаче че ще чакаме без да опитваме още три месеца. Cry

Общи условия

Активация на акаунт