Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 408
  • 485
  •   1
Отговори
# 420
  • София, "Младост 3"
FEVER; Честит Рожед Ден! Бъди жива и здрава, безкрайно щастлива и обожавана!  bouquet  bouquet  bouquet

Лилинце, браво за добрите новини. Предполагам, че сега част от напрежението е изчезнала! Hug Все с хубави новини да ни радваш!

и аз да се присъединя към милите думи на Светлето

# 421
Добро утро ,момичета.
Днес съм безкрайно щастлива.Както ви казах вчера моя мъж го нямаше 1 седмица и снощи се върна.Имахме гости и след като си тръгнаха гостите седнахме и почнахме да си говорим и той така завъртя разговора ,че се стигна до темата за дете.А някои от вас знаят ,че той категорично отказваше да имаме деца и ме пазеше и аз се надявах на чист късмет да забременея.По време на разговора естествено ми беше много тежко защото очаквах пак да ми каже ,че не иска ,но този път мили момичета ,той ми каза ,че иска.И ,че не съм го убедила снощи ,а той го е бил решил отдавна.
Незнам какво чудо стана и кой или какво му повлия ,но съм безкрайно щастлива в момента.
И така вече официално мога да заявя ,че работим за бебе.

Много ви обичам  Heart Eyes всички ,и благодаря ви ,че ви има. Hug Hug Hug

# 422
Ей,Глори, това е толкова хубаво! От сърце ти желая да не чакате дълго и още другия месец да ни се похвалиш /говоря за декември,че ноември свърши/. Това е чудна новина за добро утро. Ти заслужаваш! Hug Hug Hug

# 423
Глори, много се радвам за вас. Стискам палци новогодишно да имате  EFP за подарък.   bouquet  Hug   bouquet

# 424
  • София
Глори, и тук да си кажа - МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!  newsm44
Ако ми беше пред очите щях да тА разцелувам ти казвам. Crazy

# 425
Глори , успех през този месец и скоро да се похвалиш с добър резултат  Hug Hug

Момичета ,аз утре сутрин потеглям към София и се надявам скоро да си дойдем двама от там. Желая ви всичко най-най и като си дойда искам да чета само хубави новини  Hug Hug Hug

# 426
  • морето и сините вълни :)
аааа Аничка-аз говорех за от корем по гръб.То верно че то е по лесно щото само се гаврътва и айде готово...Абе то всяко бебе си е различно... Hug

# 427
Dari76 желая ти успех миличка. Ще стискам палци всичко да е наред и скоро да се гушкате двама  Hug  bouquet

# 428
Глори, това е прекрасно! Ще чакаме коледни изненади.  Hug
Лили, чудесна новина! От тук насетне само така.
Дари  Hug

# 429
  • София
Глори,страхотна новина-дано Дядо Коледа ви изненада с най-хубавата новина! Heart Eyes

Дари,имаш силно стиснати палци-всичко да мине безпроблемно и да си прибереш здраво и хубаво бебче! Hug

# 430
Ани,той сега започна да се върти от гръб по корем.Обратно не ще,щото е доволен като легне по корем.
Глори,това се казва хубава новина.Желая ви успех в бебеправенето и съвсем скоро да ни се похвалиш.  bouquet
Дари,успех и на теб.Не го мисли и не се притеснявай.Всичко ще е наред и много скоро ще гушнеш малкия принц. Hug
А пък моя младеж и кисел и сърдит в последно време,особено ако го оставим сам в стаята,започва да реве все едно го коля някой.В момента,в който ни види е доволен. Laughing
Лили,браво.Само с такива новини да се хвалиш до края. Hug
Гушкам ви  Hug

# 431
Класната ще рисува шестици няколко дни и ще си тананика.  Grinning Така ми изглеждат нещата на мен.
Глори, ти си виновник учениците й да си повишат успеха.  Hug Много мило и топличко ми стана, когато Светлето ме поразсъни сутринта, за да те издаде и на мен. Нали бях в интернет почивка.  Wink Който и да е човекът повлиял за това узряване на мъжа ти, заслужава адмирации. Успех.
Дари и Фивърче, да сте живи и здрави! Да имате пълни ръце и щастливи сърца!  bouquet
Ламче, чях да ти пея аз поздрава на Рени, но не исках да подлагам на фалит хотелчето.  Wink
Лили,   Hug. Все така с хубавите новини.

Светленце, Heart Eyes много ти благодарим за милото гостоприемство. Ако не беше това гонене на печатчетата, щяхме да ти се пречкаме още известен брой часове. И за подаръците също благодарим. Вишновката е много вкусна Grinning, но яма джинджифил и мерудии. Да не си си объркала рецептата?  Mr. Green Наистина, на мъжът ми много му хареса вашия край. Щом и той ти обеща пак да гостува - заедно с другите гОрки мъже на женорята-форумки.  Mr. Green

Отчет - Хисар е невероятно градче. Има незасегнати от туристи и строителство паркове. Има история, има дух. Спорт - почти не се стигна до него. Някакви дължини на една локва. Грешка с една перлена и вихрова (беше си джакузи) вана, която се оказа обаче и със сауна дабавка. Е, оцелях - кръвното ми не го понесе добре Grinning. Млад левент-масажист - обиди ме на рибици. Нямала съм си била мускули-повдигачи. И като се започна една работа за тези мускули с нож, вилица,  лъжица и  чаша. През час си похапвах добре. Ефект  Crazy- изгубила съм 2 кила от себе си (най-вероятно мускули). Май ще трябва да си запиша час при ендокринолог.   

# 432
Дами на нас в петък ще ни кажат резултатите от хромозомния анализ и ДНК-а анализа.Така,че поне това чакане е към края си.
очаквах,че вече сте обсъдили въпроса в който възникна в тема "Списъка",а именно как да се казвам след като там насоро бях прекъснат се заканих да пусна допитване как да се казвам? Wink

# 433
 Laughing 7-ците ти отиват , при следващата промяна на списъка ще те коригират  Grinning

Рони , добре си се завърнала  Hug

# 434
Глоренце, стискам палци! страхотна новина!

777 - успех!

Дари,  Hug

Ронка, смях се много ... Рибици нямала! мускули-повдигачи!  Joy как бяха кюфтетата в ХИсаР?

Светленце, отсега къткай анасонлийката... Идем 3 лами!

Общи условия

Активация на акаунт