Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 392
  • 485
  •   1
Отговори
# 435
Някои особи май добре са се забавлявали в джакузите, вани, масажи........... Wink Резултата е ясен
През час си похапвах добре. Ефект  Crazy- изгубила съм 2 кила от себе си (най-вероятно мускули). Май ще трябва да си запиша час при ендокринолог.  
   ooooh!

Голяма целувка от мен  Heart Eyes

# 436
Браво, Глори. Пожелавам ти в най-скоро да ни се похвалиш и че сте успели в направата на бебчо. Heart Eyes

Лили, само такива новини да ни носиш  Flowers Four Leaf Clover.

Дариfingerscrossed.

Рончо, добре завърнала се  Hug. Класната е отвратително гостоприемна - отидеш ли веднъж искаш пак и пак... Mr. Green

Зори, нещо да кажеш за срещичка преди да заминете?

Аничко, ти докъде го добута? Бебчо още ли не дава зор да излиза?

# 437
Здравейте милички.

Аз рядко пиша ,но това е защото ми е едно тъпо  Sad .
Колкото повече наближава 24 г.с. толкова съм по апатична към външния свят и толкова повече ме завладява страха да не се случи нещо лошо отново. CryИма нощи в които не мога да заспя до 4 часа.Знам,че ако ще става нещо аз не мога да го спра и все си повтарям,че просто трябва да се пазя и да не го мисля толкова,ама не се получава.

Иначе засега все още е момиче(вече от 2 доктора потвърждение) и  е дебеланка. Heart Eyes.В понеделник съм при Марков на ФМ и ще видим дали и той ще потвърди за момата.

Другото което е,че сега лекувам едни Ентерококи и дано ги излекувам,че #2gunfire,направо ще се побъркам вече.Докторката каза,че били опасни за ципите. #Crazy.Иначе течение нямам и не съм имала,много странно. newsm78
Утре ще ми вземат контролна микробиология и другата сряда или четвъртък,ще видим какви сме ги свършили с тези антибиотици.

А след Нова година живот и здраве ме искат да лежа за 3-4 седмици в МД да ме наблюдават и да минат инфарктните седмици.

Стискайте ми палци всичко да е наред и да стигна поне до 30 г.с.

Прегръщам ви и на всички желая да се сбъднат желанията ви.

# 438
  • София
Сладка мама , всичко ще е наред, само не се отдавай на тъжни мисли. Стискам палци .

# 439
Хайде директно да задам въпроса- среща кога? Утре или петък следобяд? Да не правим прочуване, всеки да си каже може или не. Иначе отиваме в другата седмица,ама Зори заминава на 8ми,и може да няма време за среща. А пък в четвъртък следобеда съм на работа и аз не мога, затова го изключвам като ден:) голяма съм егоистка...
 Тамън по нова тв чух репортажа за това как "Бременна жена наби полицай" Joy Joy Joy
 Сладка мама, стискам палци!!! Трябва да го добутаме и то не до 30, а поне до 37-38 г.с. И аз си викам от време на време-дано поне да станем 2 кила,ама откак Спиди успя да отгледа 3 кила и половина юнак с моите проблеми, имам надежда да пораснем и повече... Praynig Praynig Praynig
 Днеска ми е ужасно крив ден. Ама няма да ви занимавам с домашни работи. Важното е,че сме наред.

Hug Hug Hug

# 440
  • София
ами за утре не ми се ще,че от вчера много ми се е затегнал нещо корема(даже през нощта ставах да пия магнерич и но-шпа) и мисля да полежавам тия дни.То не че иначе правя друго де.
 А за другата седмица - мога и Вторник и Сряда,бе до Петък все мога,ако всичко ми е наред с бебо.

SLADKA MAMA ,стискам палци.То и аз само това си викам - поне до 30-та седмица.Най ме е страх да не спре пак сърдечната дейност.

# 441
Ох,дано при всички ни финала да е прекрасен Hug Praynig

# 442
Сладка мама,Енджълс всичко ще е наред Hug,ще избутате не само до 30,ами и отгоре.

Стискам ви палци всичко да е наред и си почивайте повечко.

# 443
Дано, милички, всички да добутаме до когато трябва и да си гушнем живи и здрави дечицата. Praynig
По отношение на срещата на мен другата седмица ми е даже още по-удобно, щото вече ще съм безработна  Mr. Green.

# 444
  • София
Дано, милички, всички да добутаме до когато трябва и да си гушнем живи и здрави дечицата. Praynig
По отношение на срещата на мен другата седмица ми е даже още по-удобно, щото вече ще съм безработна  Mr. Green.

и на мен така,защото мъжът ми вече ще е заминал и няма да има кой да ми мрънка,че излизам вместо да лежа. Close

# 445
Ехооо, хубавици, я горе главите. Какво е това "да добутаме до"? Изкарвате си седмиците до края и си раждате едни здрави и хубави бебета  Hug Няма да се даваме я.
Силно ви гушкам всички  Hug
Дари, и тук да ти пожелая лек път утре и стискам палци. Ще чакам да пишеш  Hug

# 446
Класната ще рисува шестици няколко дни и ще си тананика.  Grinning Така ми изглеждат нещата на мен.
Глори, ти си виновник учениците й да си повишат успеха.  Hug Много мило и топличко ми стана, когато Светлето ме поразсъни сутринта, за да те издаде и на мен.

Да поясня - днес една девойка има щестица брагодарение на Глорето. Изпитвах, когато получих страхотната новина. Колебаех се между 5 и 6. Определено клонях към 5. Ама като ме зарадва Глорето, зададх един последен лесен въпрос, тя взе че отоговори и сега си има 6.  Mr. Green

Рони, ти на мен защо не ми каза за масажиста-левент? Криеш, а? И аз съм хора! Mr. Green Специални поздрави на половинчето!

Светленце, отсега къткай анасонлийката... Идем 3 лами!

Абе не можете ме уплаши. Живея в район, в който може да няма пари за хляб във всяка къща, но пиене винаги се намира. Peace Ама и млаката Ламя ли е на анасонлийка. Аз мислех за нея нещо по-лекичко - виж ликьорче, винце. Ми рано ще го изучим детето. Mr. Green

Ей,цял ден зверски се кефя за Глорето.

Дами, айде сега едно питане към софиянки - търся си едни глидерчета/бои/ за рисуване върху стъкло -ама да са с брокат. Когато се случи да се отбиете в книжарница или "Слънчоглед" погледнете дали има и на каква цена са? Много ще съм благодарна! Embarassed

П.С. Рони, аз онова ликъорче с мерудиите си го кътам! Mr. Green Ама на пролет ще те почерпя, щото съм благородна душа... срещу прилично заплащане де! В тази връзка - забрави да си платиш 2 чаши вода - дължиш ми 10 стотинки.

# 447
Добро утро мацки,

Благодаря ви мили мои ,че се радвате с мен .Вие първи научихте новината  и съм казала единствено на братовчедка ми и на мама ,защото хората знаете ,че са лоши и незнам вече ,кой ще се зарадва за мен.А мама се разплака от радост.
Светле, Hug Heart Eyes.

Сладка мама,Енджълс ,всичко ще е наред . Hug

И нали знаете всички много ви обичам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 448
  • София
Светланке, знам къде има такива боички. Държиш ли все пак на броката? Защото има и с брокат, ама не са специално за стъкло. Те са точно глидери, гелообразни и стават да се рисува по стъкло, но не знам колко време ще издържи рисунката, някак по се лющят. А тези, които са за стъкло не са като глидери, а по-течни. Мони ги има и като рисуваш с тях може да отлепиш рисунката и да я залепиш на друго място, по-еластична е. Казвай какви да ти взимам. Цени - 13 и нещо струват специалните за стъкло. Глидерите с брокат са между 6-8, не помня точно. Как ти го обясних Rolling Eyes, ама ти си умничка дано си ме разбрала.

# 449
  • София
Ох да, щях да забравя - стискам ви палци милички, ще го добутате до щастливия край. Praynig
Прегръдки за всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт