Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 392
  • 485
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Aнич,честит празник-да си жива и здрава,много обичана и глезена!  bouquet

# 61
Благодаря ви момичета!
Много мили пожелания. Радвам се, че ви имам като приятелки. Поемете малко кофеин и алк. градуси вместо мен. Черпя ви виртуално.

# 62
Анютке, голяяяяяяяяма да порастеш! Heart Eyes
Да има много поводи усмивката да грее на лицето ти и да си живее там заради дребните моменти в ежедневието ти!
И да имаш настроение за празнуване!

bouquet

# 63
Аничка, честит рожден ден! пожелавам ти най-съкровените ти желания да се сбъднат! бъди щастлива!

Никчо, работя без да съм спирала... от вкъщи... в края на следващата седмица ще водя беба в командировка...
тъпо, ама няма как

# 64
Hug Аничка, честит рожден ден, миличка. Желая ти да не се променяш, защото си страхотен човек; да бъдеш много здрава и щастлива; да гушнеш безпроблемно малкото човече следващия месец и това да те направи още по-усмихната. Весел празник   newsm51 smile3525 newsm51

На останалите хубав и слънчев уикенд.

# 65
  • Варна

Аничка бъди винаги такъв положителен човек и изпълнена с оптимизъм, желая много здраве на цялото ти семейство и едно много хубаво бебче през декември!

# 66
  • морето и сините вълни :)
здравейте момичета

първо честит рожден  ден на АНИ(адашката) бъди винаги засмяна и много щастлива

Ето малко снимки от нас http://bgphoto.net/photos/7769/o633296867296250000.jpg

http://bgphoto.net/photos/7769/o633292596206442500.jpg

И Честито  ни  бебчеееее Виктор да е живо и здраво и да радва много мама мчеуз и тате..

# 67
Ани , много е пораснал Влади и какъв е хубавец ,пу пу ,да ти е жив и здрав  Hug

# 68
Ох-лелей искам да мачкам!!! Ама много са ни хубави бебетата, не мислите ли:))

# 69
Ани, страхотен е порасналия мъж. Heart EyesПу-пу да ти е жив и здрав и дано да те слуша повече от моя маймун  Mr. Green
Аз съм в неудържим бяс  #Cussing out Цял ден не можах да мръдна никъде,защото милите ми роднини точно днес решиха,че трябва да ми идват на гости да видят Марти,като че утре ще го връщам и няма да могат да го видят.Тъкмо си закусвах и си мислех как като се оправим ще звънна на Аничка да се видим и кво,аман от навлеци,честно ви казвам.Изпуснах хубавото време  #2gunfire
Сега съм се хванала да готвя да ми размине малко и пак ще седна да пиша,че сега ми иде да гръмна някой.Ужас

# 70
Пу-пу! много сладък малък бебок! Ани, цункай го от нас!

Берни, напълно ти съчувствам. Вместо да ни помагат, близките ни тормозят най-много.
аз съм бясна на родителите си, които буквално ме тероризират по телефона. Звъни се през 5 минути - кой каквото се е сетил! не мога да спя, не мога нищо да правя! ще спра да вдигам и ще им тегля една... аман! Писна ми да давам отчет Амалия какво прави на всеки 4 минути.

# 71
Здравейте пак. Днес го ударих на забавления с Петър. Първо си очешах крастата в Пигис Хаус, после малко се поядосвах на провалени срещи (едната от които с Берни - тази, за която най-съжалявам). След това потуших нерви в Макдоналдс, бърсах сълзите на дребния, защото искаше да яде там, пък аз не исках. После той кара колело, и тъкмо го паркирах да поспи и моя милост видя, че дават Рататуй в Арена. Е не бях особено зла и го оставих да поспи един час. После на бърза ръка се пренесохме в Младост и гледахме това супер готино филмче. ИСКАМ ПАК.
След което реших, че все пак трябва някак да отбележим 33-тата ми годишнина. Понапазарувах това онова и спретнах едни пилешки филенца в сметанов сос и гарнитура от разноцветни макарони. Облизаха си пръстите. А за да не остана без торта съм особено благодарна на фирма JOTIS - сглобих тирамисуто за има няма 20 минути. Ей в такива дни обичам полуфабрикатите.
Благодаря на Ритката за свежото обаждане.
Сега вече мъжете са паркирани и аз съм отново тук.

Адаш - Влади много е пораснал. Направо като гъбка - с часове. Да го нагушкаш от мен.

# 72
Хе хе,мога и аз да се оплача от нашите:) Ние нали живеем заедно. И днес с мъжо излезохме към 4ч и ние ходихме в Пигис Хаус, много ми хареса тоя магазин между другото, после ходихме в Арена на кино/Аничка, напраео по следите ти сме вървели, само с няколко часа закъснение/ и накрая отидохме да вечеряме в едно заведение до нас...и към 10,30 ми звъни телефона- баща ми да ме пита къде сме!!!??? Ееей, побеснях. Трябва да давам отчет за всяка стъпка. Ако не живеехме заедно сигурно идея нямаше да имат в кой момент къде сме и какво правим, а така... И айде, аз мога да понеса, аз съм си виновна, ама мъжа ми? дето се чува с майка си сигурно 2 пъти в месеца...
 Щура работа, а утре мъжо пак е на работа, тоя път дневна. Писна ми пък:(
 А котката ми е фетишистка. Отваря гардероба и вади на мъжа ми чорапите и слиповете и ги разнася из къщата... преди го правеше с моите чорапи...
 Май цялото ни семейство даваме дефекти:)
 Hug Hug Hug

# 73
Честита нова темичка!Ритка, Hug
Ники,страшно много се зарадвах на добрите новини!  bouquet Ще стискам палци и за следващите резултати! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Светле,браво на татко ти! А на теб много гушки! Hug
Берни,от сърце ти желая много здраве,щастие и любов! newsm51(доста на патерици,но...)
А Марти толкова е сладък,че ми се приска да нагуша монитора.Нямам търпение да ни го представиш официално.Голямо гушкане ще падне! Heart Eyes
Ани-бани,колко е пораснал твоя прекрасен малък мъж.И какви очи само!Като отворих снимката,милото беше до мен и като го видя вика "Страхотен е!Много е сладък!Искам и аз такъв!" Heart Eyes
Зори,и на теб стискам палци много силно!Всичко ще бъде наред!  bouquet
Mcheuz,желая ти бързо възстановяване и много,много радостни мигове.Да е здрав и щастлив малкият принц Виктор и да носи много радост на мама и тати! smile3525

newsm59 newsm59 newsm59
Аничка,честит ден ден!Да си здрава,щастлива,много обичана и съвсем скоро най-щастливата мама на още един здрав,сладък и палав мъж!

# 74
Между другото в сряда бях на Хелуин парти с няколко колежки-да разпуснем малко!Качих малко снимки и в общото ни албумче! Heart Eyes
Гушкам ви! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт