Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 434
  • 485
  •   1
Отговори
# 105
Момичета благодаря ви за подкрепата  Hug

# 106
  • Виена
Гушкаци на всички!!!  Hug Hug Hug
Липсвате ми, но време не ми остава. Минавам само по няколко минути през темата, дори не смогвам да чета. Добре, че се обабихме за няколко дни, че вече гледам така  Crazy Притеснено ми е за новото жилище, където се надявам да се преместим, че се появяват разни препятствия. Но най-важното е, че Филип е здрав след една ужасна хрема, коята борихме преди десетина дни. Само той не вдигна температура, слава Богу, от тукашните дечица и като че ли най-леко го изкара това неразположение...
Цун! Дано скоро се подреди пъзела и да имам повечко време!

# 107
Рени,дано скоро подредите пъзела и да настане спокойствие около теб,каквото заслужаваш.
Радвай се на бабината помощ и намери време за почивка,да презаредиш батериите.
Целувки на Филип  Heart Eyes

# 108
  • Варна
Момичета не се е получило бебето този месец, но ще е продължаваме с опитите. Благодаря за стиснатите палци, продължавайте да ги стискате и по нататък  Hug
Сега чакам да изям един виртуален бой от нашия зъболекар КикиНики  Mr. Green, но обещавам, че ще си оправя зъбчето.
Целувки на всички  Heart Eyes

# 109
Милички, едно огромно БЛАГОДАРЯ  за милите поздрави и хубавите пожелания!!!
Мерси за sms - те . Нямате представа колко мило ми стана ,че сте до мен в добро и зло.  Hug
Пожелавам на всички ви много бебешко щастие.
Вече сме си вкъщи и се гледаме с кака  и батко. 

Ники - мила как са резултатите от амниото? (Ако си писала вече извинявай , но нямах време да чета назад)  Стискам палци за отлични резултати . Praynig Не се тревожи от пъпната връв. При мен на последния преглед Димитрова ми каза ,че сме със завита пъпна връв около врата. Няма да ти описвам какъв страх имах докато не се роди. Наистина беше завита , но не стегната и слава Богу всичко мина нормално.
Много ви обичкам и подкрепям във всичко  Hug Стискам палци на нуждаещите се   Peace

# 110
Сега чакам да изям един виртуален бой от нашия зъболекар КикиНики  Mr. Green, но обещавам, че ще си оправя зъбчето.

smile3513
отива ли ми да съм лоша??? fight едва ли бих направила точно това,ама не намерих по-подходяща иконка...поне прилича на виртуален бой...

Фивърче, кат не е писано да е тоя месец, да го изпишете другия:)ние пак ще стискаме палци!! Hug Hug Hug

Къде сте се изпокрили всичките пак? Hug Hug Hug

П.С. Тамън да публикувам и видях последния постинг:) Добре дошла,мамче! Като имаш повече време, разкажи повече, искаме разказ с картинки на момъка:) Моите резултати за сега са добре, а другата седмица ще знам и резултата от пълния цитогенетичен анализ. Дано и те са добре, но доктора оня ден ни гледа пак много подробно и не видя нещо притеснително по бебката. Гушки на мама и на Вики!

# 111
Браво на всички за хубавите новини.

На мама mcheuz "добре дошла" отново, да се възстановяваш бързо и да мачкаш малкото съкровище.

На всички останали  Hug и още малко остава до почивните дни!

# 112
Честит имен ден на всички именици!!!Да им е живо и здраво името!!!

# 113
mcheuz, добре сте се прибрали.  Hug

fever, ваното е,че когато стане, ще има добър край всичко.  Hug
Аз пък повече харесвам е тази иконка за виртуален кьотек  gydi

Весе, да ти е жив и здрав мъжът.  bouquet
Ако е от празнуващите на тази дата.  Grinning

# 114
Според мен днес Аги има имен ден... Ако зад Аги не се крие някое друго име, тогава:
 Аги,честит имен ден! Много да си здрава и много радост да ти носят любимите хора:)  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Здравейте! След 11 месеца видях  EFP
В събота, живот и здраве съм на преглед. Страх ме е и се моля всичко да е наред този път. Все още не смея да се зарадвам истински. Пожелавам успех на всички чакащи!

# 116
  • София
Лили,страхотна новина-стискам палци! Hug
 Почна сеееееееее ... чакаме и другите. Heart Eyes

# 117
Ураааааааааааааа,браво Лили! newsm44
Безпроблемно бременеене и пухкав финал ти желая.
Моля следващите да заповядат  Mr. Green време е вече тоя списък да се размърда

# 118
Браво, Лили!  Grinning Желая ти безпроблемна бременност и прекрасно бебче на финала Flowers Four Leaf Clover. Стискам палци за събота и след прегледа да се отчетеш.

За този месец съм си заплюла някого, да видим дали няма да е следващия похвалил се Wink.
Фивърче, ще стане, когато то си реши, а до тогава - търпение.

Ронка, Емовците имат 4 именни дни и затова моя не празнува нито един, но все пак ти благодаря  Hug.

Приятна вечер на всички  Heart Eyes.

# 119
Честито, Лили!
Безпроблемна бременност ти пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт