Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 466
  • 485
  •   1
Отговори
# 285
Ронке приятно ви СПА и да се спасосвате качествено и хубаво Mr. Green
Шъ СПим, обещавам.  Peace Сега даже един агент разучава на място какви маневри са най-добри.  Wink
Херка, ти оздравявай. Не зарязвай така ротата. Hug

Вчера бг-мамешкия ЧРД беше много як и задушевен. Видях се с Wel и малката й красавица. Оказа се, че понеже тити и нейния дребен мъж ми пазеха място до тях, на другия край на масата е Wel. Спестих си шетана да търся другарче.
Нали си спомняте за едно ресто на залята жена как се разхожда няколко месеца в моя джоб? Сега пак си имам такива. Ще имаме явно нова среща.   Grinning

# 286
Ронка - последвай примера и ги дари - кой знае кога пак ще се видим. Едва ли  ще има някой да не е съгласен.

Хайде разкажи още малко клюки за купона.

# 287
  • Стара Загора
Ронке...кой е казал СПАне Rolling Eyes Twisted Evil активно спасосване казах  Crazy Какво прави тити...Дидо сигурно много е порастнал Heart Eyes С моите сънища за второ мъжко дето го кръщавам Андреян май няма да се сватосам със тити скоро Mr. Green освен тя ако не изкара някоя лична убавица Crazy

# 288
Ето картинки и впечатления.
Хубаво е, когато на едно място има толкова много весели хора. А когато са жени ... Mr. Green
Хера, на срещата имало един твой градски. Ти що не беше здрава да дойдеш с него?
И серж не те ли пита кой е тоя Андреян?  newsm53

Готин и много самостоятелен пич е Деян. Ходи насам-натам, вдигна рано майка му, че тя се притесни за общофорумското мнение какво ще бъде за ужасната майка с малкото на кръчма.  Wink Трениран форумец е той. Свърши му пиенето, пък си знае и мярката.  Mr. Green

# 289
  • Стара Загора
Питаме ме...казах името на второто ни чеде Mr. Green
Ронке Сладка хапка беше също на купона..дружка ми е лична /Борис не го познавам...пък и не горя от желание де Crazy/ но просто нямаше как...направо бях като умряла Tired

# 290
  • морето и сините вълни :)
http://misli.hit.bg/hasanyonetoldyou.html

здравейте момичета..това е за вас..Страхотно е Hug
прегръдки и целувки

# 291
Ани Бани, пу-пу! много е пораснал бебчо!

Ронка, късам се от злоба, че не бях вчера на купона. Сладката хапка ми звънна да ме дразни, така направи и кросамая и летящата... Но, това е. приоритети.

# 292
Аз пък пипнах Василиса.  Фук, но и фръц.  bowuu
Много ме е яд за Хапката, че не съм я засякла.  Banghead

Никче, Спиди в София ли е раждала?

# 293
http://damaianti.multiply.com/photos/photo/35/8

аз не съм била, ама съм клюкарка Joy

# 294
Никче, Спиди в София ли е раждала?
В Майчин дом, Д-р Дяволов я е резнал. Днес бебчо вече беше при нея в стаята и май щеше да си седи там през целия ден. Чух му гласчето:) Мама Спиди е добре, понаболява я операцията, то няма как, все пак е трети ден. Обаче звучи бодро, независимо от всичко.
 Аз като видна предателка ще ви кажа, че в сряда,четвъртък и петък Асята със сигурност ще бъде в София, та ако искате да я видите може да спретнем една среща,а? Остава и тя да се съгласи да дойде:)
 Ние отиваме на гости:) Хубава вечер на всички!

# 295
Тихо, че развенчах славата на русо, набито и квадратно. Mr. Green  Отекох.
Тити ми е старо другарче.  Heart Eyes

Приятно гостуване.  Hug

# 296
  • София, "Младост 3"
Тити ми е старо другарче.  Heart Eyes

Приятно гостуване.  Hug

РОни много си се разхубавила! много! направо да те схруска човек и като те видя ще те намаааачкам да знаеш /дан си помислиш нещо сега Wink]

# 297
  • Виена
ЦАлуФ и на двете - и на присъстващата и на неприсъстващата клюкарка!  Heart Eyes
Рончо, цъфтиш, маце! Нали знаеш какво следва  Wink

# 298
Да е жив ,здрав и щастлив големият юнак-Христо!А на щастливата мама Спиди-бързо възстановяване!
Sladka mama,стискам палци следващата година да гушкаш една здрава и сладка малка дама! Hug
Лили,честито!Желая ти една лека и безпроблемна бременност с един здрав и пухкав финал!  bouquet
Зори, честит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие и любов!И след няколко месеца да си най-щастливата мама на едно здраво и прекрасно мъниче!малко  на патерици,но от сърце  
И отново на патерици-Аги,честита годишнина!Много щастие и любов! newsm51
Ники,много се радвам за добрите новини!Гуша те силно!
Наде,да ти е жива и здрава ходещата принцеса и много радост да ти носи!  bouquet

А аз толкова време не ми оставаше време за форума,но тази сутрин вече отделих няколко часа да вин изчета! Mr. GreenМного се радвам за всички добри новини!Само такива да има.
А аз си имам оправдание за отсъствието-дядо беше отново в Банкя за седмица и след като го изписаха убедих и баба да дойде и да ми останат малко на гости.Беше ми толкова хубаво като бяха тук-да ги виждам всеки ден и да съм сигурна че са добре.Дядо операцията на краката ще я пропусне-лекарите са категорични,че сърцето му не е достатъчно силно за нова операция.Остава му да си почива повече и дано хапчетата помогнат да не го болят много крачката.А мен повече ме притеснява нежаланието му да се храни,но се надявам скоро и това да се оправи.Като бяха тук прекарах доста време в кухнята да си доказвам кулинарните умения и после да го карам да си хапва.А сега като си трагнаха ми е едно такова мъчно....
А след това в събота с милото бяхме в Хисар!Рончо,страхотно е !Незнам вие към кое спа сте се опиентирани-ние бяхме в Хисар.То беше съчетание на полезното с приятното.От работата на мило организираха семинар за правилата на поведение в обществото и шефката му покани и мен.И след полезната лекция се поглезихме в релакс центъра,вечерта в нощния бар... Laughing
Е,аз бая се отплеснах,ама...
Берни,едно голямо гуш и много целувки на Марти.Много ми се иска да го намачкам! Hug
Гушки и на всички!А на бременлийките-целувки по сладките коремчета! Heart Eyes

# 299
Нали знаеш какво следва  Wink
Да ви кажа,че сте много мили и ви обичам.  Heart Eyes Разбира се, как иначе.  Grinning

Я, че то в Хисар не се ли засякохте с една друга драга другарка?  Mr. Green
Електра, дай подробности къде сте били,може и на лични, може и на публИчни.  Wink

Навън е толкова бяло и приятно. Обаче ще си трая, че ме сърбят ръцете да рина сняг, защото някой може да ми услужи и с лопата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт