Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 936
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Е,така ми харесва да започне деня:
Честит син на Mcheuz!Да им е жив и здрав и и много да ги радва!
Аз направо вирнах нос при факта,че съм първа в класацията на мосю Чемширов Embarassed/макар,че съм изненадана-при тая сериозна конкуренция от млади и красиви мами/ ,ама без писменна гаранция не приемам офертата-че току виж се оказало,че всичко кротко у Божи отишло.....А,за мадам Чемширова ще ви докладвам,че вчера само ми "пусна мухата" с това уиски...и вечерта след дълги душевни терзания си сипах аз два пръста....и реших да и кажа едно "Наздраве"...а тя представете си-не пиела Crossing Arms.....Несериозна работа Crossing Arms
За терапията с гъделичкане и гушкане и аз я практикувам......даже и аз се притеснявам,че ми е прекалено "гушкателно"синчето....че батко му неможеш го задържиш за секунда ...а тоя малкия,все се вре да ме целува и прегръща.....Иначе и той като Елла почна отведнъж да ни изненадва с нови думи и умения/ама явно чака да задобрее и тогава се изявява/.../А,Ирка,да не се обидиш,ама освен че си поздравила в розово,ами си и прекръстила  малкя Виктор-та ще купуваш подарък май/..А за танците-и ние в отбора-ама са малко модернистични...и понеже се клати като пате и вдига ту единия,ту другия крак се бъзикаме,че е като сумист/нали правят едни такира ритуални движения преди бой/
Като стана въпрос и за белите-любимата ни е да затворим някой на терасата-уж като сменяхме вратите мислихме-ама никой не се сети,че с катерене пак ще стига дръжката...и сега на терасата без мобилен телефон не се излиза......
Кате,съвета ти е супер....ама при мен е неприложим/поне на тоя етап/.....опитвам се да компенсирам с други екстри/основно с пазаруване/,но определено усещам как имам нужда и от почивка/просто да сменя обстановката и да съм без деца поне за час-два/
Сега,въпреки мрачното време ще идем да проверим и ние гьолчетата и калта навън....че да поизразходим малко от излишната енергия....иначе горката ни къща съвсем ще заприлича на бойно поле.

# 31
Хайде и аз в честитката за бебето Виктор да ви е жив и здрав и много положителни емоции да ви носи.
Ето и офертата от Приказка без край:
Програма: " Куклен театър „ - „ Изгубените подаръци на Дядо Коледа " разказани от Снежанка, не без помощта на Добрият старец, който ще зарадва всички деца с индивидуални подаръци!(Програма изпълнена от двама актьори Снежанка и Дядо Коледа).
подаръците осигурени от нас (еднакви за всички деца).
Наемът на зала за 25 деца, три какички, който ще помагат на Дядо Коледа и Снежанка, прекрасна коледна атмосфера в залата за децата и за родителите.
сокче Капи за Всяко дете.
куверта се пада по 16лв на дете.(Когато говорим за 25 деца) при 20 деца куверта ще е - 17лв при желание от ваша страна можем да осигурим и кетъринг за родителите!
Ето и ценовата листа на някой от предлаганите ни плата:

Панирани сиренца и кашкавалчета -(1кг)-24лв Пилешки флейки в корнфлейкс - (1кг)-25лв Кюфтенца по Цариградски - (1кг)- 19лв Картофени кюфтенца на бройка(0.65лв - бройката) спаначeни кюфтенца на бройка( 0.70лв_бройката) мини клуб сандвичи (30бр)-21лв панделки(1кг)-10лв палачинкови пънчета на бройка (0.75лв) предлагаме и доста други кулинарни изкушения ако имате желание на място можете да изберете.

# 32
  • Русе
   Ей, кога пусна Олчето нова тема, кога изписахте 2 страници!
   Аз тъкмо дочетох старата темичка, а на новата още не съм разгледала картинките даже:oops:, но бързам да пиша, докато Дарито спинка. Днес я подстригахме, че беше заприличала на дете без майка. Ходихме пеш до фризьорския салон и обратно, после до магазина и Дарито така се измори, че заспа без да обядва.
   Специално за Ванилка ето 2 снимки на пеещото слонче:
   http://images20.snimka.bg/004405347-big.jpg
   http://images20.snimka.bg/004405348-big.jpg
   А тук Дарито подрежда шкафа с чиниите(снимката е от вчера, затова е толкова рошава):
   http://images20.snimka.bg/004405323-big.jpg
   http://images20.snimka.bg/004405325-big.jpg

# 33
  • Пловдив
Честит рожден ден на патерици на ИГИ!!!
Честита рожба на Mcheuz! Бързо възстановяване и много здравичък и послушен да бъде!!

Ирка, гледам, че Люба ме е изпреварила с предложението за якето  Wink Пиши на лични, ще ти кажа за Ла редут-а - оттам съм взела на Кали яке за 5.25 Е  Party

Тези дни съм доста натоварена в работата и едва успявам да ви изчета под диагонал  Confused Следобед пък бързам да отменя баба свеки, че тя все бърза и да се нагушкам с малката ми госпожица  Heart Eyes

От вчера Кали е най-после на детска кухня, изяла си е 2 от трите манджи, което си е постижение. Другото ново е, че се храни понякога сама  bowuu, много й е интересно и забавно. Вчера крема от кухнята се беше втечнил малко и сама се сети да пъхне една сламка вътре и си го изпи  Joy
Ау, Дарито е много сладка с чиниите - и ние го правим тоя номер  Laughing

# 34
Честито бебче Виктор на мама Mcheuz!   bouquet Много здраве и късмет на малкото съкровище и цялото семейство!

newsm59 на мама Иги! Да бъде най-щастливата и обичана жена!

Олче, специални  Hug за теб - направо си невероятна, какви красоти правиш за нас!

Успях да разгледам снимките на нашите малки съкровища - толкова са пораснали и чаровни, че ми идва да ги нагушкам всичките!  Hug А сега да ви една снимка от м.септември - преди да тръгнем на ясла - на игра в парка с нашето любимо форумско приятелче Косьо на мама Руми

Мами, я се стегнете какви са тези хапчета, по-добре вземете пример от Люба -  2 пръста за настроение, гъделичкане на малките "терористчета" за една невероятна порция смях по примера на Галюшана и ведрото настроение на Недето (направо си си сбъркала професията - да вземеш да се преквалифицираш в една учителка ).
По този повод да ви споделя - в началото като тръгна Никол на ясла аз много обстойно изучавах лелките (а и не само тях, но това е друга тема). Даже споделих с мъжа ми, че едната нешо не ми се вижда много в ред по мое мнение - или пие или нещо и "хлопа". Това беше първото ми впечатление от нея, сега съм на друго мнение - децата много я обичат, а и тя тях, като тя самата ми сподели, че за да се чувстват добре тя се държи и разсъждава като тях, даже толкова се е вдетинила, че вечер трудно излиза от "ролята" си и се държи като дете в къщи. А ние забързани в нашето ежедневие почти нямаме време да се държим като деца с нашите деца, а те това харесват.

Naughty за офертата за партито!

Hug на всички!

# 35
Добър ден от мен,

Много се радвам за Mcheuz. Пожелавам им да са здрави и щастливи.  bouquet  bouquet    bouquet
Поздрави на Иги и от мен за рождения ден, въпреки че е минал.
 Hug за Олчето и поредната прекрасно стилизирана тема.

Ще опитам да дам някакво резюме на моето настояще:
Незнам дали помните, че чаках кухня. Е, дойде. Направиха ми забележка, че не съм я показала, за това ето я:

Марто расте, заедно с него и косата му, ето доказателство:
В събота сме на фризьор.

Мартин продължава да се гледа с баба му, което си има своите плюсове и минуси. На мен понякога ми става кофти, защото сякаш води отделен, паралелен живот, в който аз незнам какво става и какво прави, с други, непознати за мен хора (визирам приятели на баба му, техни деца и пр.). Гледам обаче да подтискам тези чуства, защото по-добър вариант за гледане и отглеждане в момента не мога да намеря. Важното е той да се чуства добре, това си повтарям, а не ми изглежда тъжен, напротив.

За по-бодър край ще ви поздравя с тази семейна фотография, на която антрополозите спокойно ще могат да анализират синът коя черта от кого е наследил  Wink:

Май доста място заех, ама така е... "нема, нема пък току..."

# 36
  • Русе
   Честито бебче Виктор на мама Mcheuz! Да расте здраво и силно и достойно да носи името си!
   Иги, честит рожден ден и от мен! Много да те слушат и уважават мъжете вкъщи!  bouquet Чакаме снимки на Момчо Wink
   Олче, влюбих се в таралежчетата! Като се събуди Дарито ще й ги покажа непременно, тя много си обича един малък гумен ежко Grinning
   За танците-Дари много обича народната музика. С дядо й(татко) сме играли народни танци и ни се иска и тя да продължи семейната традиция. Понеже често танцува с дядо си, като й пуснем фолкорен канал по Тв, тя виква"Деди" и отива до външната врата и го чака да се появи. С него играят и на мач(той и футболист е бил) и сега като дават футбол по телевизията Дарито сочи с пръстче и вика:"Гооол" Grinning
   А за шопингтерапията и аз съм "ЗА" с двете ръце, наистина действа без грешка! Peace Даже не държа да пазарувам само и единствено за мен, напоследък все гледам да мина край някой магазин и да купя нещо на Дарито Heart Eyes
   Сиска, няколко пъти четох дневния режим на Божи и се размечтах...
   Ирка, много ми харесаха вашите снимки, а Елла в зеления парк е много сладка!

# 37
  • София
  bouquet на олчето за темата!

никол и косьо са толкова пораснали  Heart Eyes!

дени, много свежа кухня! а марто освен, че е много готин, прилича повече на теб засега. но всички  деца се променят,само едно е сигурно: хубавото си остава хубаво  Mr. Green

мими, мноооооого ми е симпатично слончето ви  Heart Eyes, и дари с тези пеперудени мигли, хубавица!

честито бебче виктор на мама мчеуз! зарадвах се искрено и им желая дни с радост и семейна топлина от този ден нататък! 

змейко, дай детайли за този сайт ларедут, че не съм опряла още до него, а гледам има защо (намаленията).

галче, аз викам всеки родител на свободно меню да е като миналата година. какво ще кажете? и еднакви подаръци за децата как по-точно? купени от нас и занесени за дядо коледа да ги раздаде или???

# 38
  • Плевен
Ухааа, че се е раздвижила темичката ни. БРАВО!
Аз съм набързо, за да кажа, че ако метереологичните условия позволяват и ние искаме да дойдем на Коледното парти в София.
galiushana пиши ни и нас в списъка - Тери, мама и тати.  Hug

# 39
Здравейте майки и бебоци Grinning. То вече не са бебоци децата ни, ама ....
Честито бебе Виктор на мама Mcheuz! Да е живо и здраво и с много късмет!
По повод Мая-та на Ема, да ви кажа, че Мия се е кръстила Ама. Много уверено и с абсолютна последователност всеки път на въпроса "как се казваш? отговаря -Ама. Голям смях пада, въобще не мога да си представя откъде й е хрумнала, ама какво да се прави. Тя в последно време много се забавлява да свири с баща си, само като го види и почва да барабани и имитира и свирене на пияно. Ние дълго време се чудехме какво точно прави с тези движения на пръстите, но в един момент се светнахме, че той като й пее и си тактува с ръце, защото е свирил преди време и тя го имитира много сладко.
да ви питам като оставяте децата да се хранят сами, не си ли обръщат купичките? Аз всъщност от това се притеснявам, че Мия ще обърне купичката и после какво ще й дам. Иначе има желание и от време на време й давам лъжицата и тя успява да си улучи устата 2-3 пъти. Все още обаче не иска да пие от нищо друго освен от биберон, всъщност чаша не сме пробвали, но всякакви накрайници и сламки отказва.

# 40
  • София
Много са сладки Никол и Косьо, и Марто (наистина е голям пич! Laughing)! Не се стърпях просто... (да отбележа! Mr. Green)
Дени, жестока кухня! Със здраве да си я ползвате! Peace А това, за паралелния живот, който ти се струва, че водите с Марто, все едно аз съм го писала... Странно е как човек свиква с всичко, но вече почти не си спомням времето, което прекарвах с Вели целодневно. Отчасти - само събота и неделя, но се минава толкова бързо, че просто не е същото. За това, един приятелски съвет към всички поизнервени мами, на които белите и "драмите" на малчовците им идват в повечко: Радвайте се на всеки един миг, когато сте заедно, защото няма да е вечно и после МНОГО ще ви липсват тези щастливи мигове. На уют, пълна принадлежност един към друг, споделени светове... Аз чувствам Вели някак твърде различен отпреди. Няма го предишния щурчо, станал е толкова сериозен и самовглъбен, или може би аз го виждам в такава светлина (вечери), незнам...  Rolling Eyes
Чакам с нетърпение почивните дни, имаме да наваксваме толкова пропуснати моменти заедно...  Sad

Миме, как не ти е жал да подстригваш тая сладурана... Има разкошна коса! 4470 Нямаш ли мерак да си правите прически...? Flutter
Аз се чувствам доста гузно като трябва да подстригвам Вели, въпреки, че е момък...  Laughing
Междувпрочем Велизар има същото слонче, купих му го един ден от едно магазинче тук, в близост до работата. Нищо, че е розово, много ме изкефи. Освен, че си мърда ушите (които светят на всичко отгоре!) и "върви" с много сладка мелодия, има и фигурки за напасване, а това ни е любима занимавка. Не "сгрява" още кое къде, но се опитва и много се кефи, като мама постави някоя фигурка на място и съъъвсем леко я придържа, а той да направи "муш" с пръстче и да я вкара вътре.  Heart Eyes

Кабранска, много се смях, на номерцата на Ивчо, това с мобилния на терасата ме разби...  Joy Joy Joy Не е скучно във вас, да взема да се самопоканя  Flutter, пък ако си търсиш компания за такава "терапия" с два пръста в чашката  Mr. Green, абсолютно нямаш проблеми... Веднага ще ти УйдисЪм на акъла. Че както ми е супер - сдухано тия дни, малко ми трябва.  Embarassed

Айде стига съм писала глупости, ами да се трудя.  Sick

# 41
  • Пловдив
Ванилка, ето ти линка на сайта, ако искаш, пиши ми на лични http://www.laredoute.fr/, на френски е, само френската версия доставя до БГ.

# 42
Ще пиша само за Коледното парти (на който не му се чете да пропусне)  santa2
А заинтересованите да четат внимателно!
Списък:
1.duhi-puhi
2. Bubble79
3. nMihailova
4. paizy
5.imar
6. ol4eto
7. ва ни ла
8. rumya
9. / 10.(две деца) stryper
11/12.(две деца) Анна
13. tania ark
14. де ни
15. ikati
16. meshko
17. bubilina
18. люсил
19. десиив
20. galiushana
Това е ако някой съм пропуснала (уж чета внимателно ама...) да ме поправи.
Аз ще отида да платя куверта от 50 лв за да резервираме датата и часа - пък да речем две мами ще дадат куверта си на мен, а останалите на място ще платят за техните деца.
Ако искате мога да поръчам 2-3 плата и на дошлите да разделиме парите, които да се прибавят към куверта, които ще се плаща на място. Например три плата: панирани сиренца и кашкавалчета 24 лв + мини клуб сандвичи (30бр) 21 лв + пил. флейки с корнфлейкс (1кг) 25 лв = 70 лв тези пари като ги разделиме на родителите които предполагам ще са по двама на дете (е с 2 изключения) са 40 дущи се получава по няма и 2 лв на възрастен. Така че може и да са 6 платата както кажете - разбира се може и без. Но Ванче това не е заведения като миналата година, а в детските клубове както знаете няма храна освен близалки и дъвки може би.
За подаръците от клуба пише че ще се осигурят от тях и ще са еднакви, но предлагам всяка мама да донесе и за нейното дете подарък (за да има все пак изненада и нещо по голямо) и да напише името на детето си върху опаковката, но да е нещо в нормални размери да може да се побере в чувала на дядо Коледа (имам впредвид да не купите колело  Joy). Ми това е ще изчакам още седмица две да чета коментарите ви и ще отида за капарото пък яденето може и няколко дни предварително да се поръча (аз лично за рождения ден поръчах доста неща и всичко беше хубаво). Пиенето на възрастните на място се поръчва и плаща.
Ох това е!!!  bowuu
Пак сте вие

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 16:00 от galiushana

# 43
  • Велико Търново
Дени,страхотна кухня!Желая ти дълги години с кеф да си готвиш там Heart EyesМарто е голям сладур и колко много е пораснал!Показвай го по-често!

Никол и Косьо са много сладки!Бубилинка,навестявай ни по-често Hug

Аз,не съм много по снимките,но не мога да се стърпя тази да не ви я покажа!Божидара и нейния другар в игрите отиват към детски кът

Преди малко обличам Божидара за излизане и тя ми казва :
писи,аз  я питам какво писи,тя-апа,кога ухапа,тя -Бижи
Чак не искам толкова бързо да порасват тези деца,но не би.......
Ох,че се развълнувах,че такъв "диалог" може да се каже,че водим за първи път.И да не забравя да кажа,че това тя си го измисли,защото котките не я бяха доближавали Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 19:03 от siska79

# 44
Хм.. като гледам как сте ни сложили на първо място за партито  Rolling Eyes Ама май ще си останете без пловдивско присъствие тоз път.. Нещо напоследък много ни се насъбраха разходите, заради колата най-вече, че за 2 седмици 3 пъти на ремонт беше  #2gunfire Та ще си стоим у майнишко, ще гледаме снимки и ще въздишаме  Tired

Видях я аз снимката в Бон-апети книжката, ама много съм им обидена, че точно на адаптарската страничка ни сложиха  Crossing Arms Аууу много се ядосах (да ми имате проблемите  hahaha)

Пък мойто диване пак е със сополииииии  ooooh! 2 дена беше рев-рев-рев от инат и лиготия.. и на 3тия ден - хоп вече сами си текат. А сега де  Crazy Иначе напоследък спи по 12-14 часа през ноща - ляга към 9 и става към 10-11.. Ама като не спи на обед така е.

Ето ви една снимка, да видите ние как се разбираме с техниката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт