Честит син на Mcheuz!Да им е жив и здрав и и много да ги радва!
Аз направо вирнах нос при факта,че съм първа в класацията на мосю Чемширов
.....Несериозна работа 
За терапията с гъделичкане и гушкане и аз я практикувам......даже и аз се притеснявам,че ми е прекалено "гушкателно"синчето....че батко му неможеш го задържиш за секунда ...а тоя малкия,все се вре да ме целува и прегръща.....Иначе и той като Елла почна отведнъж да ни изненадва с нови думи и умения/ама явно чака да задобрее и тогава се изявява/.../А,Ирка,да не се обидиш,ама освен че си поздравила в розово,ами си и прекръстила малкя Виктор-та ще купуваш подарък май/..А за танците-и ние в отбора-ама са малко модернистични...и понеже се клати като пате и вдига ту единия,ту другия крак се бъзикаме,че е като сумист/нали правят едни такира ритуални движения преди бой/
Като стана въпрос и за белите-любимата ни е да затворим някой на терасата-уж като сменяхме вратите мислихме-ама никой не се сети,че с катерене пак ще стига дръжката...и сега на терасата без мобилен телефон не се излиза......
Кате,съвета ти е супер....ама при мен е неприложим/поне на тоя етап/.....опитвам се да компенсирам с други екстри/основно с пазаруване/,но определено усещам как имам нужда и от почивка/просто да сменя обстановката и да съм без деца поне за час-два/
Сега,въпреки мрачното време ще идем да проверим и ние гьолчетата и калта навън....че да поизразходим малко от излишната енергия....иначе горката ни къща съвсем ще заприлича на бойно поле.
Пиши на лични, ще ти кажа за Ла редут-а - оттам съм взела на Кали яке за 5.25 Е 

, много й е интересно и забавно. Вчера крема от кухнята се беше втечнил малко и сама се сети да пъхне една сламка вътре и си го изпи 
Много здраве и късмет на малкото съкровище и цялото семейство!
на мама Иги! Да бъде най-щастливата и обичана жена!
за теб - направо си невероятна, какви красоти правиш за нас!
за офертата за партито! 
Даже не държа да пазарувам само и единствено за мен, напоследък все гледам да мина край някой магазин и да купя нещо на Дарито

Нямаш ли мерак да си правите прически...? 

Та ще си стоим у майнишко, ще гледаме снимки и ще въздишаме 
)
2 дена беше рев-рев-рев от инат и лиготия.. и на 3тия ден - хоп вече сами си текат. А сега де
Иначе напоследък спи по 12-14 часа през ноща - ляга към 9 и става към 10-11.. Ама като не спи на обед така е.