Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да спра кърмата си, преди тя да е слязла?
Какво е мнението за кърменето и как може да се прекрати?
Какви са преживяванията на други майки с кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да спра кърмата си, преди тя да е слязла?
Кърмата може да се спре преди да е слязла чрез използване на лекарства като "Бромкриптин", които се приемат в продължение на около 20 дни след раждането. Тези лекарства обаче могат да имат странични ефекти като ниско кръвно налягане и сънливост, така че е важно да обсъдите това с вашия лекар и да вземете решение въз основа на вашето здравословно състояние.
-
Какво е мнението за кърменето и как може да се прекрати?
Мнението за кърменето е, че това е най-добрата храна за бебето. Ако майката реши да спре кърмата, лекарят може да препоръча хапчето "Бромкриптин", което се приема в продължение на около 20 дни след раждането. Въпреки това е важно да се консултирате с лекар, тъй като хапчетата могат да имат странични ефекти и решението трябва да бъде взето въз основа на здравословното състояние.
-
Какви са преживяванията на други майки с кърменето?
Опитът на други майки с кърменето може да варира, като някои изпитват опасения и несигурност, докато други споделят положителни преживявания и насърчават кърменето като най-добрия вариант за хранене на бебето. От съществено значение е всеки да вземе информирано решение въз основа на собствената си ситуация в сътрудничество с медицински специалист.
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия?
-
Как мога да облекча болката по време на бременност?

Да си гледат работата и да не приказват много 

Моята е на разстояние и съм многооооооо доволна, не че не знам какво е.Две години сме живяли заедно и направо
Аз доста проблеми си имах със здравето само заради такива дразги, обаче ..не трябва да се обръща внимание много много ..иначе само на себе си вредим.А на мен сега свекито ме убеждава, да не съм раждала секцио ами по нормално, нищо че имам дископатия и там хиляди проблеми с гръбначния стълб..да съм била мъжко мимиче...дори и телефонни номера на 1000 доктори е намерила само и само да се откажа от секциото.Викам вие не можахте ли да разберете, че това не го правя по мое желание а по преценка на лекарите...това, което е по-добро за детето ...и толкова. Вече ни ума ни дума 
Те нека се правят , че не ме забелязват , пък аз ще се утешавам с това , че съм си платила осигуровките и ще се чудя къде да се дяна от болки !!!
Айде няма нужда да икономисвам точно от там . Това естествено си е лично мое мнение . 
Днес взеха Симона в яслата, но незнам утре дали няма да кажат да си я държим вкъщи...