Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да спра кърмата си, преди тя да е слязла?
Какво е мнението за кърменето и как може да се прекрати?
Какви са преживяванията на други майки с кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да спра кърмата си, преди тя да е слязла?
Кърмата може да се спре преди да е слязла чрез използване на лекарства като "Бромкриптин", които се приемат в продължение на около 20 дни след раждането. Тези лекарства обаче могат да имат странични ефекти като ниско кръвно налягане и сънливост, така че е важно да обсъдите това с вашия лекар и да вземете решение въз основа на вашето здравословно състояние.
-
Какво е мнението за кърменето и как може да се прекрати?
Мнението за кърменето е, че това е най-добрата храна за бебето. Ако майката реши да спре кърмата, лекарят може да препоръча хапчето "Бромкриптин", което се приема в продължение на около 20 дни след раждането. Въпреки това е важно да се консултирате с лекар, тъй като хапчетата могат да имат странични ефекти и решението трябва да бъде взето въз основа на здравословното състояние.
-
Какви са преживяванията на други майки с кърменето?
Опитът на други майки с кърменето може да варира, като някои изпитват опасения и несигурност, докато други споделят положителни преживявания и насърчават кърменето като най-добрия вариант за хранене на бебето. От съществено значение е всеки да вземе информирано решение въз основа на собствената си ситуация в сътрудничество с медицински специалист.
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия?
-
Как мога да облекча болката по време на бременност?

просто го задраскай от списъка . Аз ще ти кажа как бяха нещата с мойта акушерка , когато се видяхме на кафе 15-тина дни преди да родя . Аз й казвам : "Ето ,заповядай , това са твоите парички , да знаеме с мъжа ми , че сме отхвърлили този разход ." А знаеш ли каква беше нейната реакция ?! "А-а-а, не ! Така няма да се разбереме . Чакай ние с тебе първо да РОДИМЕ , всичко да е наред , и тогава , ако прецените ..."Повече няма да коментирам .Само накрая ще ти кажа , че като тръгнах да раждам тя беше почивка, звъннах й на дом. тел. отидохме заедно в "Шейново" и след 2 часа родих без шевове , без нищо.А тя , милата цяла нощ не се отдели от мен .