мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 686
  • 675
  •   1
Отговори
# 375
  • дядовата ръкавичка
опашка за русалка има в хиполенд, има костюми на всички принцеси и струва "само" 70-80 лева

Благодаря за инфото!
При тая цена, май ще пропусна, а и вече поръчах доста неща от тук
http://www.igra4kite.com

# 376
писах на хиполенд, и ми казаха че от утре ще има качена брошурата им на сайта, тази с промоционалните коледни стоки
от февруари може би ще имат и онлайн магазин

# 377
  • Варна
Колебая се сега м/у плюшено малко пони (или куче, или друго животинче), което има колелца и малкия може да го язди или да го ползва като люлка, има такава опция.
Или да му взема пластмасова кола с волан и разни джаджки отпред, върху която той да сяда и да се предвижва с крачета  newsm78
Бих взела колата, особено ако имате и място вкъщи. На Симона й купихме такава в началото на лятото, всеки ден навън по два часа не е слизала от нея. Ако има и багажник, още по-добре, слагат и разнасят разни неща напред-назад.

Изчетох цялата тема дотук, да си открадна идеи, обаче ще трябва и сериозно обикаляне..Вече си имаме кукла/бебе, имаме и легло и количка за него. Чудя се за някакъв по-сложен конструктор, или магнитна дъска и фигурки за нея, но дали ще й е интересно незнам  newsm78 Може би някакъв пъзел, незнам..

# 378
  • Варна
Това ми се струва интересно: http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=1136 мозайка. Някой има ли впечатления, самата дъска има ли шаблон отдолу, или нареждаш както ти харесва?

# 379
  • София
Това ми се струва интересно: http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=1136 мозайка. Някой има ли впечатления, самата дъска има ли шаблон отдолу, или нареждаш както ти харесва?

Няма шаблони,но има отделно книжка с показани готови картинки от мозайката или пък нареждаш както ти харесва, нали идеята на тези мозайки е да развиват усет за форми и цветове!

# 380
Момичета, знаете ли от къде мога да намеря кукли за ръце - като ръкавички?
Сега съм приспособила една кухненска ръкавица за котка и малкия много й се радва.

Иначе съм намислила да му купя или детски компютър ( не съм виждала в БГ, трябва да потърся ) или "строителна" количка за буране.
На баткото......ох....може би влакче с железница, което да се движи по пода на хола.

Кукли ръкавици- котка и куче- брошура 15 на Avon за 10.90лв.

# 381

Няма шаблони,но има отделно книжка с показани готови картинки от мозайката или пък нареждаш както ти харесва, нали идеята на тези мозайки е да развиват усет за форми и цветове!
Моят син не се впечетли особено от тази мозайка,но тогава беше на 3.Сега може и да му хареса,според мен е за по-големи деца,поне към 5-6г.

# 382
  • Варна
Моят син не се впечетли особено от тази мозайка,но тогава беше на 3.Сега може и да му хареса,според мен е за по-големи деца,поне към 5-6г.
Благодаря ви  Hug И аз като се замисля, май е доста малка още за това. Ще остане за другата година

# 383
Днес в пощата си намерих новия каталог на Хиполенда! Има хубави неща но са скъпички!Моят принц-2 годишен си хареса маймунка-шимпанзе което пляскало с ръчички и струва 89.90 а моята принцеса-7 годишна си хареса ходеща кукла 100метър висока-85.99 за да и била приятелка и да я обличала с нейните дрехи!

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 13:42 от neonkaa

# 384
еех, ами то има и по-евтини варианти на някои неща, ходещи кукли има и по 30-40 лева, ама за шимпанзето не знам
някой може ли да сподели какво е положението с играчките на илиенци и на софия прес?цени, има ли интересни неща и има ли много хора

# 385
най- накрая се сдобих с много търсен конструктор за 6 годишния ми племенник. сглобява се ферари.

# 386
  • Между гори и планини
Момичета, знаете ли от къде мога да намеря кукли за ръце - като ръкавички?
Сега съм приспособила една кухненска ръкавица за котка и малкия много й се радва.

Иначе съм намислила да му купя или детски компютър ( не съм виждала в БГ, трябва да потърся ) или "строителна" количка за буране.
На баткото......ох....може би влакче с железница, което да се движи по пода на хола.

Кукли ръкавици- котка и куче- брошура 15 на Avon за 10.90лв.

Не съм  Confused
Не съм попадала на каталог на Avon, защото ще забравя за какво го разглеждам  Blush

# 387
  • Между гори и планини
Колебая се сега м/у плюшено малко пони (или куче, или друго животинче), което има колелца и малкия може да го язди или да го ползва като люлка, има такава опция.
Или да му взема пластмасова кола с волан и разни джаджки отпред, върху която той да сяда и да се предвижва с крачета  newsm78
Бих взела колата, особено ако имате и място вкъщи. На Симона й купихме такава в началото на лятото, всеки ден навън по два часа не е слизала от нея. Ако има и багажник, още по-добре, слагат и разнасят разни неща напред-назад.

Май наистина ще взема колата. Имаме място вкъщи, а и след 6 месеца като пак стане топло на въни е голям за количка , а бързо се умаря, може така да излизаме в квартала.

# 388
Вече дори купихме,  и подарихме, че сме кат "циганче кисело мляко не държи" Mr. Green

# 389
Момичета, аз искам  да попитам дали някой вече е купил или има понятие какво точно представлява Детски лаптоп - триезичен (не от съвсем детските)... в момента е в брошурата на МЕТРО, 142лв. За съжаление не можах да намеря снимка в нета, но по описание много ми харесва и се чудя дали да не купим, понеже малките ми мишоци играят с истинския и някой ден може повече да не преработи Tired

С много функции е по описание и ми се искаше да знам дали наистина ги има:
240 програми
* образователни и обучаващи програми по математика, български език, история, география, музика, рисуване и др.
*Touch Screen  икони
*вградена мишка
*вградена карта за оперативна памет
*езици: български, английски и испански
*с 4 батерии АА

Ще ви бъда много благодарна ако споделите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт