мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 948
  • 675
  •   1
Отговори
# 435
Момичета - към тези, които са обиколили повече магазини.

Решихме за групата в детската градина да направим подарък - един голям комплект за момиченца (от типа кухня, магазин или нещо такова, тоалетка имат) и един за момченца (работилница примерно). Къде ще ме насочите за по-изгодни цени, че бюджетът е ограничен. Може би в София Прес, там има ли как да се спре с кола? Благодаря ви!

Има паркинг отпред - 1 лв за два часа, охраняем е.
Точно това е мястото от което пазаруват 99% от детските градини в София - заради ограничения бюджет.
Бих ти препоръчала като влезеш през портала в основната сграда - точну срещу входа на паркинга на 4 етаж фирма Максима - най-ниските цени на интересни неща за детски градини, а и не само /това го разбрах от госпожата/
Имат и сайт www.maxima.bg  и www.maximashop.com
Дано да съм била полезна

# 436
За малкото ми човече обаче не съм измислила нищо. Всъщност видях един волан на Чико с копченца, реалистични звуци и светлинки и т.н. ама 74 лв... Тези колички за бутане с крачета, които описвате, звучат много забавно, но му е рано още, явно ще е за 1-ви юни.
Бих ти препоръчала тези кубчета на Дисни от магазините на Марсел&
http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=21&products_id=44.
Точно като навърши 9 месеца му ги взех и сега продължава да играе с тях.
Не се връзвай на препоръката, че са за над 18 месеца. Здрави са, големи, няма какво да гризе по тях. По всяко кубче има какво да "човърка" и върти с пръстче. Като заякне ще натиска бутоните отгоре. Има много занимавки.

# 437
Мисля,гледам,чудя се ,но още не съм измислила. Thinking

# 438
Мисля,гледам,чудя се ,но още не съм измислила. Thinking
И аз още не съм, само дето малкия си хареса тази маймуна от хипото, ходихме да го разгледаме и като го грабна няма отърване, то рев беше и прежалих 90 лева, игра с него и като заспа го пребрах не се е сетил за него искам Дядо Коледа да му го връчи! Иначе е интересно. като го погалиш по главата вика като маймуна и пляска с ръце. като го погалиш по гърба иска да те прегърне и се смее. понякое време иска да яде и мляска и така!

# 439
И аз много се чудя какво да взимам на моя син.
За детската той си е поръчал това Лего  http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=3462
но дали си заслужава парите, като го знам с каква скорост чупи и губи играчки.
От друга страна той пък точно това си е харесал от реклама в списание и няма да мога да го заблудя с друго.....
Голямото чудене е домашния дядо Коледа какво да му донесе ...  Thinking

# 440
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В кой магазин могат да се видят повече конструктори Лего ..има ли фирмен магазин ? За София питам

# 441
  • някъде ... тук ...
Имаше едно малко магазинче, и с табела Лего, до Славейков - почти на ъгъла на Графа и Дякон Игнатий (продължението на Солунска). Има и в Комсед.

# 442
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Сещам се за кое магазинче говориш .. ще проверя .. мерси много

# 443
Не се връзвай на препоръката, че са за над 18 месеца. Здрави са, големи, няма какво да гризе по тях. По всяко кубче има какво да "човърка" и върти с пръстче. Като заякне ще натиска бутоните отгоре. Има много занимавки.
[/quote]

Тези кубчета и на Криско все още са му интересни!

# 444
За малкото ми човече обаче не съм измислила нищо. Всъщност видях един волан на Чико с копченца, реалистични звуци и светлинки и т.н. ама 74 лв... Тези колички за бутане с крачета, които описвате, звучат много забавно, но му е рано още, явно ще е за 1-ви юни.

Тези кубчета и на Криско все още са му интересни!

# 445
И аз много се чудя какво да взимам на моя син.
За детската той си е поръчал това Лего  http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=3462
но дали си заслужава парите, като го знам с каква скорост чупи и губи играчки.
От друга страна той пък точно това си е харесал от реклама в списание и няма да мога да го заблудя с друго.....
Голямото чудене е домашния дядо Коледа какво да му донесе ...  Thinking

Надя, аз Лего счупено не съм виждала. Виж с губенето е малко по-сложно, но ако се научи да си прибира в кутията всичко след игра, ще бъде добре.
Поне у нас Лего и Плеймобил са на почит. Дори да изпаднат в забрава за някакъв период, след време пак се играе с тях.

# 446
  • Пловдив
Мисля .... но засега само с това се ограничавам ... Каката не ми е проблем - и тази година трябва да е нещо с Кон или Пони ... трета поредна година  Crazy
Но малката .... нищо не мога да харесам ... нищичко ....  Sad

# 447
  • Ланкър, планините Овнерог
Никой ли не е виждал плюшено кенгуру?  newsm78 Нямам възможност за обикаляне наслуки. Плиииййййзззззз!!!!

Колко голямо го искаш?

В София Сити Център на последния етаж има щанд за книги и там вчера гледах най-различни животни от Нешънъл Джиографик. Имаше кенгуро, много реалистично/като всички други животни/ и с малко кенгурче в торбата. Високо 20-тина см.

Върши ли ти работа?

Предполагам, че върши. Много благодаря!   bouquet

bouquet и за Mama_Galia_66, че взе присърце "проблема" ми

# 448
Имаме вече бял еднорог плюшен в-у дървена люлка.Голямо обикаляне падна,докато избера търсения подарък,че то и с цвят,форма,големина и т.н. трябваше да се съобразявам.Другият подарък е комплект самолет и вертолет за разглобяване с отвертка на батерии.Сигурна съм,че детето ще ги хареса,но аз едва ли ще се спра до тук-гараж или писта-това ми е влязло в ума и май пак ще се обикаля доста.

# 449
  • Ланкър, планините Овнерог
Имаше едно малко магазинче, и с табела Лего, до Славейков - почти на ъгъла на Графа и Дякон Игнатий (продължението на Солунска). Има и в Комсед.

Да там, а също и в Бонжур пак на Славейков. На 2 ет има доста конструктори Лего.

Общи условия

Активация на акаунт