Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 325
  • 583
  •   1
Отговори
# 30
купуваш си телешко или пилишко и си го мелиш, в купената кайма има соя - ПУПА!

# 31
  • София
айде и аз в кюпа, т.е запис. Peace
Сега нямам време да ви чета- по-късно ще я свърша таз работа! Peace

# 32
Може ли някой да напише някаква рецепта с пилешки дробчета ще съм много благодарна Simple Smile. Искам да попитам Вие каква извара си купувате, на коя фирма ? Flutter

# 33
Води се диетична, на Забърдо - аз лично такава купувам, а за рецептата виж в рецептите, там има доста предложения, ако не можеш да се ориентираш, питай!

# 34
купуваш си телешко или пилишко и си го мелиш, в купената кайма има соя - ПУПА!

Вярно, аз почти бях готова да си купя готова, ама и аз съм една  #2gunfire

# 35
pucicuci!

Пастет от пилешки дробчета

Задушете пилешки дробчета с вода и малко лук / само за вкус /. Сложете малко сол или пилешки бульон от кубче  и черен пипер. Нека да не остават сухи , а да има малко сосче. Пасирайте заедно с една кисела краставичка / на около 250 гр дробчета , едно корнишонче /

Много е вкусно. Може да се хапва така , а и да се добави като сос за някакво по сухо месце.

В началото има цял линк с рецепти Simple Smile) Wink
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0
Мише! Имам предложение. Снимай се по бански и Вещи да те сложе в началото на темата, а и онази екселска табличка, която пресмята, кой колко е свалил Simple Smile)

# 36
pucicuci има и на "Дядо Либен", обезмаслена се води,

# 37
Хей ПУПА, страшна си, радвам се че се спасих от соята в каймата!  bowuu

# 38
А рази  извара къде може да се намери и каква цена е, а вкусна ли е. Обикновенната извара нестава ли? Ох аз ви напълних с въпроси, но просто нама кой друг да попитам а Вие сте експертите Hug

# 39
Хей ПУПА, страшна си, радвам се че се спасих от соята в каймата!  bowuu
Представяш ли си , както съм спаднала 5 кг, сега да се надумкам със соичка, пък ще съм и доволна , че е режимно Sick

# 40
  • Пловдив
PUCIcici, изварата на Дядо либен се продава във веригите Билла, Кауфланд, Пикадили. Много е хубава!
 Айсче, аз пак не мога да дойда. Моля Ви другата среща да е събота или неделя! newsm45 newsm45

# 41
Аз не споменах само, 4е питам за рецепта за пилешки за ударния период  Embarassed

# 42
За табличката в началото виждам че съм само с дата попълнена  начало 67 кг, настояще все още 67, бъдеще 55, начална дата 02.11.2007 (днес) Blush

# 43
Айсче, аз пак не мога да дойда. Моля Ви другата среща да е събота или неделя! newsm45 newsm45
Става
ако има свободни-още тази седмица може

# 44
Къде се намира този Дюкантски рецептурник, 4е немога да го открия Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт