Ябълков сладкиш с канела и бисквити

  • 132 879
  • 462
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 98
Аз вече за трети път го правя този сладкиш-невероятен е и за съжаление все не мога да се добера до тавата навреме  Joy

# 61
  • Мнения: 1 479
Майка ми го прави и е супер!

# 62
  • Мнения: 4 358
В тефлонова ще стане идеално.
И имай предвид, че много по-добре става с 4 яйца.

Фукла а другите пропорции същите ли са - само вдигам бр. на яйцата така ли?

# 63
  • Мнения: 5 221
Бъни, останалите продукти си остават същите, но с 4 яйца вместо 2.

# 64
  • Мнения: 1 655
Така се запалих по този сладкиш, че още утре ще го направя.

# 65
  • София
  • Мнения: 565
 Страхотен стана! Мъжът ми си облиза пръстите и каза, че бил ял такъв в Италия Wink. А на мен най- много ми хареса долния пласт с бисквитките и маслото!  chef

# 66
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Най-накрая намерих време да направя сладкиша,стана невероятен,половината тава замина вече,даже повече,не можах да снимам.Само,че се наложи да сложа 5 яйца,1 1/2 ч.чаша захар и 1 1/2 ч.чаша брашно,ябълките ми дойдоха повече.
Фукла-още вднъж благодаря за лесната и вкусна рецепта.

# 67
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Звучи вкусничко!

# 68
  • Мнения: 4 358
Фукла smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 - нямам думи просто за този сладкиш.Много много благодаря - директо замина в тефтера ми с изпитани рецепти.Направих както ми каза - но сложих 3 айца големички бяха, иначе другите продукти като в рецептата ти.
Превъзходно стана. В неделя в къщи се носеше аромат на канела и ябълки - мммммм.
Да отбележа за протокола - 4 кг отгоре съм откакто съм във форума Mr. Green.
Щях да забравя ето и снимка - не е много хубава ,но все пак

# 69
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 758
Тавата колко да е голяма горе долу?
Много вкусно изглежда Simple Smile

# 70
  • Мнения: 99
Благодаря за невероятната рецепта   bouquet
Аз спретнах сладкиша в събота вечерта и след малко пак мисля да го забъркам. Става много бързо, лесно и вкусно.

tanya_p аз пекох сладкиша в форма с диаметър 28 см. и стана разкошен. Мисля пак в същата форма да го пека.

# 71
  • Мнения: 4 358
Тавата колко да е голяма горе долу?
Много вкусно изглежда Simple Smile
Моята беше тортена форма от откопчаващите се кръгла - стандартна.

# 72
  • На черешата
  • Мнения: 8 394
  И аз го направих. Mr. Green
  Не беше лош,ама очаквах много повече. Crazy

# 73
  • Мнения: 364
А дали ще стане с маргарин вместо масло, че хич не ми се излиза в този сняг навън?

# 74
  • Мнения: 3 456
Запалихте ме. Отивам да го правя!!! В темата има няколко варанта, та сега се чудя да слагам ли орехи, че ме мързи да ги чупя..., ще реша на момента. По-късно ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт