Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ябълков сладкиш с канела и бисквити

  • 127 856
  • 462
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 952
Благодаря за рецептата на страхотния сладкиш.   bouquet Тази вечер го направих и със сигурност ще повторя. Много ни хареса.

# 46
  • Мнения: 430
А с ъс кайсии дали ще стане хубав и да се сиропира после newsm78мисля да пробвам пък ще видим

# 47
  • В града на тепетата
  • Мнения: 245
И с кайсии ще стане хубав,свеки така го прави. Peace

# 48
  • Мнения: 3 253
6тен пробвам  Whistling

# 49
  • Мнения: 5 228
аз го пека сега и се надявам да има някой на линия да ми каже - обръщате ли го след като се изпече, защото на снимките ми се струва, че ябълките са отгоре
принципно ми е важно, защото на практика ще се изяде както и да изглежда Simple Smile

най-вероятно сладкишът вече е само спомен, но да ти отговоря - не се обръща, ябълките са отгоре, защото тестото се смесва с тях.

# 50
  • Мнения: 952
Момичета имам няколко питанки за сладкиша. Аз го правих в неделя - доза и половина, защото тавата ми е доста по-голяма - става много бързо и е страшно вкусен.
Сместа от яйце, захар и брашно обаче ми се стори твърде гъста и трудно я разпределелих над ябълките. И при вас ли е така?
Някак си нямаше външен вид - отгоре не стана много лъскав, какво мога да направя по въпроса?

Все пак обаче го препоръчвам горещо на всички. Прекрасно е в студените зимните вечери да замирише у дома на ябълки и канела и да гостите семейството с апетитния сладкиш.

# 51
  • Мнения: 5 228
Сложи повече яйца - за доза и половина примерно 5-6 яйца. Аз вече го правя с 4 яйца и става по-добре. А ако не стане хубав на вид, можеш да го поръсиш с пудра захар.

# 52
  • Мнения: 952
Благодаря Фукла  bouquet
Аз също си мислех да увелича яйцата, но по-добре че се посъветвах.
А външния вид не е чак толкова лош, но някак си ми се искаше да е по лъскавко  Wink

# 53
  • Мнения: 1 440
Ау, Фукла, днес го направих този сладкиш...ми, то направо е божествен...с тези маслени бисквитки отдолу...мммммммм. Иначе ми се стори, че сместа за заливката е недостатъчна, но после като се опече разбрах каква е идеята!!! Благодаря!

# 54
  • Мнения: 1 217
Преди няколко дена го направих за първи път,но:
сложих по-малко мазнина,по-малко ябълки,течна ванилия и 2 яйца.
Не стана Tired.Е изядесе ама малко с мъка.
Днес го направих така:
много мазнина,много ябълки,без ванилия,много орехи и 3 яйца,но сложих и малко сода.
Ами чак аз се учудих от себе си.
Тавата е почти празна вече. Peace Whistling

# 55
  • Мнения: 32
Снощи го направих - стана невероятен! Всички много го харесаха. Направих го с бисквити "Закуска" с какао - вкуса  е стархотен, но следващия път ще сложа още половинка масло. Благодаря искрено за рецептата  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • Мнения: 1 670
Мноооого обичам храни и напитки с ябълка и канела

# 57
  • Габрово
  • Мнения: 1 330
Ще го направя и аз при първа възможност Peace

# 58
  • Мнения: 4 358
Смятам да го правя в неделя.Ще спазвам точно рецептата на Фукла.Само да питам в тортена форма в която може да се пече - от тези тефлоновите дали ще стане.Нова ми е и голям мерак голямо нещо newsm44 newsm68 newsm12

# 59
  • Мнения: 5 228
В тефлонова ще стане идеално.
И имай предвид, че много по-добре става с 4 яйца.

Общи условия

Активация на акаунт