Ябълков сладкиш с канела и бисквити

• 133 808
  • 462
  •   1
Отговори
# 330
  • София
еликсир много ти благодаря за помощта. Ето ги и снимките:

http://www.album.bg/hrisitto/?page=1

# 331
  • Австрия
Ето го и моят ябълков сладкиш. Само сбърках и сложих по-малко ябълки от даденото количество, но за другия път ще зная. От мен добавих още малко стафиди и орехи. Прекрасна и лесна рецепта!

# 332
Благодаря, че ме подсетихте за тази рецепта! Правех го много често през студентските си години, ех че се подмладих в спомените си! Имам всички продукти без бисквити, освен да отскоча до магазина и да зарадвам домочадието!   bouquet

# 333
Страхотен е !

# 334
Бях забравила за този сладкиш , а имам много ябълки които се чудя какво да правя. Само се чудя дали ще намеря чаени бисквити без дупка, че се сещам само за такива с дупка, но мисля ,че това няма да е проблем.

# 335
Аз слагам всякакви бисквити без дупка (орехови, с масло, с мляко и др.), не само чаени - важното е да не са обикновени, те са много сухи Wink

# 336
  • Бургас
Аз слагам бисквити Роден край - какао и става страхотно  Peace

# 337
След като се "заимах" с 3 касетки ябълки, няма начин да не го направя.
Рецептата изглежда лесна.
  bouquet

# 338
Аз почти винаги го правя с бисквити с дупка, като ги подреждам една до друга и след това върху тях натрошавамняколко бисквити, така че да няма съвсем празни места. След това от ябълките и тестото всичко се смесва и не остава без основа, идеално става.

# 339
Направих го с бисквити с дупка и нямаше проблем. Уникално вкусен и почти не остана, сега поне няма да изхвърля ябълките , че в къщи искат още , а уж не обичат сладкиши които не са сиропирани че им било сухо Laughing

# 340
  • София
Много ми е драго, че винаги когато търся нещо в Гугъл,
той първо ме хвърля в бг-мамма  Hug
Заринати сме с ябълки и търсех някакъв сладкиш от сорта на пай.
Радвам се, че попаднах на този и още утре ще го пробвам  Hug
То при толкова положителни отзиви ще е престъпление да не го направя  Wink
Фукла, а пакетче масло, имаш предвид от 125 грама, нали ?

# 341
Джул, да, 125 гр. пакетче (но колкото повеече масло сложиш, толкова по-вкусно става  Mr. Green)

# 342
  • WonderLand
Аз току що го сложих във фурната, но колко време да го държа? Докато покафенее коричката ли? Ябълките няма ли да останат сурови?

# 343
Правих сладкиша снощи - аз пекох на 200 градуса, докато коричката покафенее. Ябълките са опечени, леееко свежи, но е вкусно. И колкото повече стои, толкова по-вкусен става. Днес вкусът на сладкиша е разкошен, за утре, обаче, едва ли ще имам наблюдения...

# 344
Аз току що го сложих във фурната, но колко време да го държа? Докато покафенее коричката ли? Ябълките няма ли да останат сурови?

Сигурно вече е готов твоят сладкиш, но все пак - печеш докато покафенее хубаво отгоре. Като е блед отгоре е недопечен и не е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт