Ябълков сладкиш с канела и бисквити

• 132 894
  • 462
  •   1
Отговори
# 75
И аз направих този сладкиш тази вечер. Стана просто страхотен. С тази разлика, че и аз сложих три яйца, вместо две. Но идеята е невероятна, смятам да го правя по-често.

# 76
Сладкишът е страхотен, много приятен, но бързо свършва Wink!

# 77
Тъкмо метнах тавата във фурната Wink незнам какво ще се получи защото миксера ми е счупен и разбих тестото на ръка и то стана гъсто. Незнам дали ще се опече добре с това тесто newsm78 А после обръща ли се като се опече или така се реже както си е в тавата Rolling Eyes Айде ще пише после, да видим ще ядем ли сладкиш или не Mr. Green

# 78
И аз бих на ръка, но стана превъзходен Peace

# 79
  • Варна
Последно: чаени бисквити или Закуска да взема? newsm78

# 80

чаени-мисля,че ще стане по-хубаво-аз поне с чаени направих сладкиша Wink

# 81
Аз също го направих стана много вкусен, но защо бисквитите ми залепнаха за тавата не знам. Много трудно го отлепях като го сервирах. Дали не е от бисквитите - сложих чаени с масло.

# 82
Онзи ден имахме гости и аз бързо го спретнах пак този сладкиш, че само чаках повод да се позлезя пак..Сега ще сложа и снимка от първия ми опит (не е бухнал май както другите, но е страхотно вкусен). Втория път го направих с 3 яйца...пак си стана супер!!!

# 83
Аз също го направих стана много вкусен, но защо бисквитите ми залепнаха за тавата не знам. Много трудно го отлепях като го сервирах. Дали не е от бисквитите - сложих чаени с масло.
И аз такива ползвах, но го пекох в тефлонова форма и не залепна.
Пробвай ако нямаш тефлонов съд да сложиш отдолу на обикновенната тавичка хартия за печене Peaceне залепва нищо така.

# 84
Днес и аз направих сладкиша - стана разкошен и попрекалих доста с количеството  Embarassed .
Фукле,   bouquet

# 85
Обещала съм на моето злато - племенника ми да му го направя.Ще ходя на гости на детенцето и ще го изненадам точно с този сладкиш.Ще гледам и да снимам с читаво фото - не като моето дето прави ужасни снимки  chef

# 86
Бъни, пеках го в обикновена тавичка, но като сложа хартия за печене, след това ли да разтопя маслото, айде дай пак съвет. newsm78

# 87
Бъни, пеках го в обикновена тавичка, но като сложа хартия за печене, след това ли да разтопя маслото, айде дай пак съвет. newsm78
[/quotе]
Маслото върху хартия се слага - застилаш хартията и върху нея всичко останало както е по рецепта. Хартията не дава на тестото да залепне - все едно имаш тефлоново покритие ама нямаш Peace

# 88

С чаени е по-добре, Закуска са много дебели.

# 89
  • Варна
Пека го, да видим...

Общи условия

Активация на акаунт