много е хубава Али! 
на вилата си е истинска зима.Утре нашите ми я връщат,че нали е рожденничка
иначе неискала да се прибира... 

Днес сутринта беше по-приятно навън,че вчера тоя вятър ни издуха.
,напоследък нямам време да пиша.Свекърва ми е тук за една седмица и мислим да и оставим Дани днес за малко и да се разходим,на мен ми се искаше ве4ерта,но мъжът ми се опъва,та само следобяд щ? поизлезем за малко.
,може да говоря с Диана да не се изложат нещо,да и кажа,4е сте ми приятелки 

Голяма любимка ми е
Дейзи да я цункаш 
-mas: миналата година се качих веднъж, по миналата -николко
Немога да го преживея
Ако трябва бих ги купила и всичките и да са различни, нали ви казах, че съм пристрастена 
обърнах къщата 3 пъти
Може и ние да си купим за коледа
снимките са добри. Аз щом със 3 пиксела плакат изкарах,
Важното е да гледаш да е на даказала се марка

нещо от снощи гласа му стана дрезгав даже по едно време изобщо неможеше да говори и му хъркаше нослетъо ,но без да е запушено и без да тече .Та така привидно не изглежда зле ,но днес попаднахме при един доктор много странен. По принцип си е JP обаче се занимава с хомеопатия а преди е бил уши ,нос ,гърло. Та разправя той ,че Алекс бил с трета сливица можело да се наложи да се вади,сега бил почти с бронхит с ларингит и още няколко диагнози ни сложи ама аз от тертата нататъка не ги и запомних . Попита ме пил ли е скоро антибиотик ама така сякаш ако му отговоря ,,не,, ще ни изпише да глътнеме един ,а каза също ,че ако и утре е така да ходиме снимка да му правят на дробовете 

, Кики много е пораснал ,голям сладур е и бърбори яко
снимките наистина са от Борисовата градина, можех и повече да направя, но ми падна батерията
. Теди и ние бяхме там в петък. Зоуи, апарата е Сони Т 100, а Дани е много пораснал, сладур голям, нацелувай го от мен...докъде го докарахте с болестите?
Илето ме упълномощи да ви съобщя една прекрасна новина-тя чака бебе
, също като Кетито през Юли и е термина:hug:
Б ми прекъсна разговора обаче преждевременно
а и предполагам ще продължим да си пишем и тогава 
много съжалявам,дано да не е толкова тежко положението а и като се има предвид,че си учила медицина и го наблюдаваш Алекс постоянно, все пак твоята прценка е по вярна
там по преките няма ли много места
. по този повод ако искате вижте ни и нас ако, за да се знаем поне визуално за сега
http://stefan06.multiply.com
newsm1 
Препоръчани теми