Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 402
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
аз гласувах всеки да купи книжка( все едно дали еднаква или различна)
наистина е по удобно всеки да носи по една книжка на партито а не да ги купим на куп Hug

# 151
Дейзи  Hug много е хубава Али! Heart Eyes
И Юджи вчера не съм го извеждала,че се мотках с една приятелка по магазините.Ама и то един сняг,сутринта беше понатрупало,а слетобед стана гадна киша и студ. ConfusedИначе Петя е много щастлива  Simple Smile на вилата си е истинска зима.Утре нашите ми я връщат,че нали е рожденничка  Grinning иначе неискала да се прибира... Grinning
И аз съм за среща,може пак да се организираме за следващия уикенд! Peace

# 152
Здравейте,
Аз се присъединявам към мнението на Мила за книжките.По-удобно ще е,а и е по-малка вероятността да се сърдят и карат за чуждия подарък. Simple Smile
Ние на снега се радваме,всъщност  Виктор се радва,защото има повече локви за джапане.Първата работа сутринта като станахме беше да се залепи за прозореца да види дали има "няг",т.е. сняг Simple SmileДнес сутринта беше по-приятно навън,че вчера тоя вятър ни издуха.
Дейзи,много хубави снимки сте направили.А Али е голяма чаровница.Това е Борисовата градина нали?И ние в петък ходихме там и беше много приятно.

# 153
Забравих да ви почерпя,защото днес Виктор има имен ден.  beer3
Също,честит имен ден на адашите! Simple Smile

# 154
  • София
Теди,Честит ти именник! HugДа ти е жив и здрав и много да те слушка!
Честит имен ден на Вики на Мишел Hug!Да расте здраво детенце и повече никакви болници! Naughty
Да са живи и здрави и винаги засмени Вики на Хъни бий,Вики на Ради т, и Вики на Ади! Hug

# 155
Здравейте моми4ета  Hug,напоследък нямам време да пиша.Свекърва ми е тук за една седмица и мислим да и оставим Дани днес за малко и да се разходим,на мен ми се искаше ве4ерта,но мъжът ми се опъва,та само следобяд щ? поизлезем за малко.
Дейзи Али е страхотна,а снимките са като карти4ки,с какъв фотоапарат е снимана,4е мислим да си купуваме за коледа и събирам информация.
И по този повод Кетито а твоя фотоапарат каква марка е,4е са ти много хубави снимките,намери ли го ти?
4естит имен ден на вси4ки именници
Мила изумена съм каква памет имаш,как помниш кое клуб4е съм предоръ4ала преди една година ooooh!,може да говоря с Диана да не се изложат нещо,да и кажа,4е сте ми приятелки Hug
Добре дошли на новите мами Hug
Веси Дани е същия,вси4ко разбира,оба4е го мързи да говори.даже тук непрекъснато ми правят забележка да не му говоря на български и много се дразня от подобни изказвания.
Май и ощ? щях да пиша,ама забравих какво беше,айде 4ао и целувки  love001

# 156
  • София
Честито на именниците  Hug

Ауууууууу, Алис е стахотна  kiss Голяма любимка ми е  Heart Eyes Дейзи да я цункаш Hug

Май само аз обиччан зимата  Mr. Green Нямам търпение за ски  Close-mas: миналата година се качих веднъж, по миналата -николко Crossing Arms Немога да го преживея Crossing Arms
Ски, Коледа, подаръци, снежни човеци, туршийки- защо не я харесвате бе хора  Mr. Green

Аз за подаръците съм без претенции, каквото решите Peace Ако трябва бих ги купила и всичките и да са различни, нали ви казах, че съм пристрастена Joy

Зоуи няма го  Joy Joy Joy обърнах къщата 3 пъти ooooh! Joy Може и ние да си купим за коледа Mr. Green
Ако не си взимаш професионален, не е от голямо значение, всичките са с едни екстри Peace снимките са добри. Аз щом със 3 пиксела плакат изкарах,  Wink Важното е да гледаш да е на даказала се марка Wink

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 16:58 от ketito

# 157
Нашия фотоапарат нали се развали и отдавна не съм го снимала Дани,ама ето тук една снимка от яслата:

# 158
Честито на именниците!
Аз гласувах за различни подаръци, но съм "за" и за книжки, все тая, както решите!
Лека вечер

# 159
Честито на всички именници  Hug-да им е живо и здраво името Hug
не знаех,че днес Викитата са именяци,мислех че само Мините(като баба ми)празнуват Embarassed

Зоичка Heart Eyes така е,помня,като слон Joyа Дани е страхотен ,много е красив  bouquet

# 160
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи  Hug  bouquet

От днес и Алекс е в отбора на болните  Sad нещо от снощи гласа му стана дрезгав даже по едно време изобщо неможеше да говори и му хъркаше нослетъо ,но без да е запушено и без да тече .Та така привидно не изглежда зле ,но днес попаднахме при един доктор много странен. По принцип си е JP обаче се занимава с хомеопатия а преди е бил уши ,нос ,гърло. Та разправя той ,че Алекс бил с трета сливица можело да се наложи да се вади,сега бил почти с бронхит с ларингит и още няколко диагнози ни сложи ама аз от тертата нататъка не ги и запомних . Попита ме пил ли е скоро антибиотик ама така сякаш ако му отговоря ,,не,, ще ни изпише да глътнеме един ,а каза също ,че ако и утре е така да ходиме снимка да му правят на дробовете  Shocked абе някъкви такива неща та се оцъклих яко ама ако излезе прав ще ни се разкаже играта . Аз утре ще го водя при нашия лекар да видиме той какво ще каже ,че не ми изглежда пък толкова зле детето та той даже Т не вдига /поне за сега де/ Ох ужас гадна работа  Tired

Дейзи страхотни са снимките  Heart Eyes
Зоуи ,много е сладък Дани на тази снимка  Heart Eyes

Като стана въпрос за мами които вече не пишат да кажа ,че се видях преди няколко дена с Румчето  Heart Eyes, Кики много е пораснал ,голям сладур е и бърбори яко  Heart Eyes

# 161
Здравейте пак,

мерси за милите думи  Hug снимките наистина са от Борисовата градина, можех и повече да направя, но ми падна батерията  ooooh!. Теди и ние бяхме там в петък. Зоуи, апарата е Сони Т 100, а Дани е много пораснал, сладур голям, нацелувай го от мен...докъде го докарахте с болестите?

Милички, днес като ходих до Приказка без край се сетих да ви кажа, че зор ще видите с паркирането. Голаш е станала отвратителна улица / нищо, че съм израсла 20 метра по-нагоре от клуба и играехме федербал с часове без да мине кола/. Та най-добре е да дойдете с таксита или да предвидите 20 мин.обикаляне из квартала в търсене на место. Дадоха ми и покани, ама как да ви ги дам...пък са и недостатъчно. Днес видях Мики 3 и й дадох малко...съгласни ли сте да ги надпиша и да ви ги дам на партито, а пък тези, за които няма - ще си вземат на место.

Мики, лоша работа, искай още едно мнение, в Медицинска академия има един лекар уши, нос, гърло - Олевинов, доста е добър.

# 162
милички  HugИлето ме упълномощи да ви съобщя една прекрасна новина-тя чака бебе Hug, също като Кетито през Юли и е термина:hug:
страшно се зарадвах Hug
за съжаление обаче няма да дойдат с Лоричка на партито(гинеколожката и и е препоръчала да се въздържа от детски партита и наистина ,сигурно колкото и да внимаваме все ще има някой вирус)
чух се и с Туити,добре са,адаша бил подстриган сладура HugБ ми прекъсна разговора обаче преждевременно
помолих и двечките да пуснат някоя и друга снимка на децата
имам чувството,че на всяка от вас децата ще са ми мили и като стана на 90 години и пак ще се интересувам за всяко от тях Heart Eyesа и предполагам ще продължим да си пишем и тогава bowuu
много сте ми скъпи и вие и децата ви

Мики Heart Eyesмного съжалявам,дано да не е толкова тежко положението  а и като се има предвид,че си учила медицина и го наблюдаваш Алекс постоянно, все пак твоята прценка е по вярна

Дейзи Heart Eyesтам по преките няма ли много места
ние имаме едно заведение на Каймакчалан(дали сме го под наем) и там винаги е лесно паркирането

милички и все забравям да питам някоя от вас родила ли е при д-р Арабаджиева (Тина Киркова)и доволна ли е,че кумата ми се е записала при нея а аз не съм я чувала newsm78

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 21:59 от Mila mama

# 163
мили мами честит имен ден на именниците и родителите им да сте живи и здрави и много щастливи.
видях снимките на почти всички ви големи са сладури малчуганите ви и вие не сте по -назад от тях Simple Smile . по този повод ако искате вижте ни и нас ако, за да се знаем поне визуално за сега Simple Smile  http://stefan06.multiply.com

относно подаръците за коледното парти аз гласувах за книжка/и до 10лв. пък ако на някой не му хареса подаръка може да си разменя книжката с другите и така .
и не на последно място дано болничките да оздравяват бързо и безпроблемно  newsm10 newsm1

# 164
честит имен ден на всички празнуващи днес

Не смея да пиша тези дни , защото няма какво друго да кажа освен - ЕЛИ ПАК Е БОЛНА #Cussing out

Няма Т , но се дере от някаква кашлица . От два часа се мъчи да заспи милото - какво ли не изпи и не спира да кашля. Вече не знам какво да предприема.Мисля утре да настоявам  за направление за алерголог.Ще помоля тези от вас , които знаят добър алерголог , както и хомеопат , да ми пишат на лични.

Общи условия

Активация на акаунт