Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 401
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Честито на празнуващите!  bouquet

Много хубава новина! Hug Честито на Илианчето! Hug
Jany,много сте сладки със Стефи! Hug
Зоуи,страхотна снимка! Hug Възползвайте се с мъжо докато свеки е на гости  Wink няма какво да се дърпа.. Grinning
Мики,дано бързо се оправи Алекс! Hug И Елито също! Hug Много са гадни тези вируси  Confused нали и Юджийн го изкара.

# 166
  • София, център
Здравейте,

Честит имен ден на днешните именяци и на онзи-деншните също!

Егати така като се замислих ... имаме 2 "броя" 2-ри бебета и 3 бременни ... и аз така искам 2ро ама не сега веднага де, като се замисля обаче как се мота човек и как времето лети... много объркана мисъл беше това... няма значение...

Аз съм за  различни книжки ! И за различни подаръци... к`вото кажете!!!

Мария много хареса снега, само че го обяви за "кал" в началото, защото и залепва за пръстчетата... Joy Днес бяха с шейната при баба си на Бистица - падане , ставане...сняг, голяма веселба!!!

Ох, тия болести ... на всички бебешори бързо оздравяване!

Лека нощ и да спите дълбоко...

# 167
адиланд и аз съм се замислила много издълбоко за 2-ро ама като се замисля че ще имам кажи речи 2 бебета в къщи ми се отщява да е толкова скоро ама от друга страна ми се гледа бебе ... с две думи и аз не съм сигурна ама че ще имам още едно някой ден т'ва е сигурно

# 168
Еииии голям кошмар тая вечер  Tired Алекс продължи да се влошава и да кашля много дрезгаво и към 10.00 часа решихме  пак да отидеме до поликлиниката да го чуят за всеки случай, обаче се оказа ,че дежурната изобщо неможе да разбере какво му се случва и затова ни прати на уши ,нос, гърло в ИСУЛ отидохме там ,но и тя искаше педиатър да му чуе гърдите и ако се наложи снимка ама педиятър дежурен НЯМА та ни изпрати в онкологията защото там била единствената детска лекарка която може да му чуе АДЕКВАТНО гърдите и да прецени за какво става въпрос. Та прегледа го и се  оказа  ,че гърдите са чисти ,но има ларингит и от там идва проблема та отново в се върнахме в УНГ и там му биха инжекция урбазон та той изпадна в някъква паника милия ,рева яко не ми даваше да го облека даже започна да ме бие по едно време направо беше в паника горкото дете. Мъжа ми откачи от притеснение и мислеше да се подписва да не му слагат инжекцията ,но в крайна сметка преценихме ,че по добре да го заболи за 5 мин. но после да се подобри състоянието на гърлото и така ,гадна работа ама поне Т не вдига, а и хрема няма така ,че се надявам да мине бързо ,но е вирус де навсякъде така казаха . Тамън бях решила от утре отново да го пусна на ясла ама пак се разминахме.
Ох наоплаках ви се сега мога да лягам  Rolling Eyes

А за Илянка МНОГО ама МНОГО се радвам Hug Heart Eyes

Jany82  много сте сладки и снимките са страхотни  Peace

# 169
Здравейте .Не съм писала дълго време ,но си ви чета редовно всяка вечер .Радвам се за добрата организация за коледното парти . HugСигурна съм ,че всички ще изкарате много добре .Завиждам ви за снегааааа.
Радвам се за новите бременни майчета ,и аз се улавям на моменти ,че се замислям ,но не ,не е сега времето .
Бързо оздравяване на всички болни .Ние също изкарахме вирус ,Виктор и аз още кашляме много лошо .Ходихме на лекар ,чисти гърди ,няма Т ,само хрема и невероятна кашлица .Давах само имуностимулатор -Есберитокс и витамини .Много се бях изплашила ,че не ядеше ,а само пиеше една-две бутики мляко за два-три дена ,но всичко мина .

Благодаря за пожеланията за днешния празник ,и аз от мое име да пожелая на всички дечица да са здрави  и весели .  bouquet

Мина и голямото парти в градината ,голям купон беше ,ще ви кача няколко снимки на децата с костюми ,малки и големи   ,много сладки бяха .

# 170
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=140286

ако не съм се справила  ,ето име и парола    radisv   parola-111111
4 и 5 страница . Peace

забравих да кажа ,разгледах снимките от сватбата на Зори ,пу-пу  Grinningбулка и шаферка ,страхотни са .
И на дечицата разгледах ,сладури ,големи деца вече ,не бебета . Heart Eyes

# 171
  • София
miki3   Shocked Shocked Shocked какво става бе  Sad Милото - а и вие де Sad
Ларингит ли е последно newsm78 Този урбазон се биеше , защото като много се подуе лигавицата и може да се задуши Rolling Eyes На мен ми бяха изкарали ангелите  така  ooooh! Добре, че сте го завели,  Peace По добре стреса, отколкото да се беше влошил Hug
Какво пиете newsm78 Ние задължитело взимахме Зиртек и правех парни бани с лайка  Thinking
Между другото при такива спешни случаи като кашля много сухо и си дере гърлото, може да го вкараш в банята и да пуснеш топлата вода да се запари-трябва влажен въздух, защото сухия му дразни гърлото Heart Eyes
Уф, ного се разписах Rolling Eyes

# 172
Цеци Heart Eyes много съжалявам,че пак сте болнички
пускам ти тук сайта (да може да го вземе и друг на който трябва)на хомеопатичния център, който аз посещавах(там д-р Угринова е и педиатър(с мед.образование и хомеопат-мисля е добър избор за Ели)аз спец ходех на масажи при Джеси Велева-страшно е добра(може ти да се поглезиш)
http://www.phytolek.com/showpage.php?PageID=3

а за алергиите водих Б при Мустаков
тел за записване е 952 59 40
и в Детско Здраве при Бъчварова
952 42 97
952 57 37
при Мустаков много се чака (поне месец)при Бъчварова е по бързо

Jany  Hugмного сте готини  bouquet  bouquet  bouquet

Мики  Heart Eyesмного ми стана мъчно,стискам ви палци Praynig

Ради Heart Eyes всички дечица са много сладки ама твоето тигърче е по по най  bouquet
той адаптира ли се бързо,казва ли думички и на английски newsm78

# 173
Мики, така както го описваш е точно като на Алис вируса - кашлица без други симптоми, нейната от самото начало тръгна дълбока и къртеща, но пък гърдите останаха чисти, пи два сиропа - Фитолор  и Флавамед, сега й ги смениха с други два. Вече 10 дена кашля  Confused дано при вас мине по-леко.

Честито на Илианка  Hug наистина много се радвам, браво  Hug ох и аз се замислям да си призная, а и второто ще го отгледам по-лесно, че вече имам опит, ама като си представя пак 9 месеца треперене, после как боли пустото секцио, пак ревове, колики, зъби  Crazy май ще поизчакам 15-20 години  Crazy в този ред на мисли да ви питам някой пие ли Ясмина, че доктора ми го изписа, а аз се подмотвам и се чудя. А, да питах го нормално ли е все още да ме наболява секциото и той заключи, че имам проблеми със съединителната тъкан и общо взето цял живот ще си ме боли  Shocked кофти, особно сега като е по-студено непрекъснато ме наболява.

Мила, и по преките няма места, баща ми се все ядосва, че ще забрави някой ден къде си е паркирал колата и ще обикаля да я търси, почти като в центъра е.

Ради, много е уютна детската градина и децата са много сладки с тези костюми, дойде ми идея, че за догодина може и ние да организираме парти с костюми, даже ме е яд, че не се сетихме тази година.

И не на последно място да честитя именния ден на всички Викита на патерица, че съм блейка и забравих вчера.

# 174
Здравейте момичета  Hug Hug
Снощи благополучно се завърнахме от една македонска сватба. Беше много народно и различно от това, което съм свикнала да виждам като сватби тук. По-късно може да пусна някоя снимка и клипче, да видите Катето какви хора играе  Joy Joy
Ех,  много неприятно е това с болестите. Дано бързо оздравяват малките Praynig Praynig Praynig
Ради, много са оригинални всички дечица, но "нашия" Вики най-  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много гостоприемна и уютна ми изглежда градината Peace
Много се радвам за Илияна, тъкмо скоро се чудех къде се загуби това момиче  bouquet  bouquet
Мила, мен ме изражда д-р Арабаджиева. Не я познавах предварително, но мога да кажа само хубави неща за нея. Моя приятелка също попадна на раждането си при нея и тя е доволна. Млада е, но е много "печена". Ако искаш повечко информация - на ЛС  Wink

Хубав ден!

# 175
  • In the jungle out there..
Дейзи, не пречи да си направим на коледното парти маскен бал Mr. Green Ние скоро бяхме на насекомено парти, по случай рождения ден на едно приятелче и беше много весело Grinning Ники беше калинка.(Нещо ми е скапан нета и не мога да ви го покажа Confused)

Много гушки на болничките Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 12:15 от kalaza

# 176
 привет маменца.
стефко вече цял месец е сополив, не е от зъби не е вирус или алергия нищо му няма а постоянно му хърка носа и никой доктор не може да ми каже от кво са тия сополи слагам капки, физиологичен р-р и кво ли още не ама все си е същото положение... дайте ми някакви полезни идеи и съвети как да спрем сополите Simple Smile
поздрав от мен и болничките бързо да се оправят   Hug Hug

# 177
Привет!

Оф много гадно това времеееее! И аз не обичам зимата ! Само зардаи Коледа ми харесва.

Първо да честитя на всички именици от вчера и по-онзи ден!   bouquet    bouquet   bouquet

Мила,  Heart Eyes  радвам се че сте си поотпочинали и заредили с нова енергия ! Simple Smile

Дейзи, Мики,  Heart Eyes дано бързо се оправят Алекс и Али! Лошото е че сега започва сезона с вирузите и гриповете, гадна работа.
Дейзи много сладка е Алис да фона на есенните листа, пу-пу-пу Simple Smile

Много се радвам за Илиянка  Hug. И аз се позамислих, колко мартенски мами вече са бременни. И на мен много ми се иска, определено се замисляме напоследък, но живот и здраве по-нататък Simple Smile

Лили, покажи снимки да видим македонската сватба и Катето как вие хора Simple Smile

Ради много са сладки всички дечица маскирани! Но разбира се най-хубав е малкият тигър Simple Smile

За подаръците на мен ми е все едно, предпочитам да са различни, но и книжки е добра идея Simple Smile

Катенце, това е супер идея да ги маскираме малките за Коледното парти!  Hug
Какво ще кажете мами?

# 178
# 179
леле,че сладка калинка Hug
Катенце  Heart Eyesти ли нарисува маската-супер е

идеята за маскен бал ми допада,само да дадете и предложения откъде да вземем костюми
няма ли да са супер скъпи (за еднократно ползване,практичното в мен казва не)
а аз  не мога да шия newsm78а ако се поръчат откъде кройка newsm78
сложно ми звучи

Лили  Heart Eyesмерси много за инфото а снимки от Македония пусни непременно Hug

качих и аз последните ни снимки,ако ви се гледа
парола mila
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191547

момичета мъж ми, каква сладка идея ми предложи днес-да си направим любовна квартира Joy
като дойде бавачката да се оттегляме там Joy
ще си напусне предния офис ,за да направим нещо, като комбинация от офис за него,ателие за мен и любовно гнездо-мило ми стана
пък и аз наистина в къщи не мога да се организирам да рисувам а досега не съм имала ателие

искам и да питам  Embarassedзнете ли ,какъв е принципа на спиралата(аз не Embarassed)
спира вече оплодената яйцеклетка да се инплантира в матката или пречи на самото оплождане newsm78
нещо се замислих напоследък дали няма да съм по спокойна със спирала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт