Честито на Илианчето! 

Възползвайте се с мъжо докато свеки е на гости
няма какво да се дърпа.. 
И Елито също!
Много са гадни тези вируси
Днес бяха с шейната при баба си на Бистица - падане , ставане...сняг, голяма веселба!!!
Алекс продължи да се влошава и да кашля много дрезгаво и към 10.00 часа решихме пак да отидеме до поликлиниката да го чуят за всеки случай, обаче се оказа ,че дежурната изобщо неможе да разбере какво му се случва и затова ни прати на уши ,нос, гърло в ИСУЛ отидохме там ,но и тя искаше педиатър да му чуе гърдите и ако се наложи снимка ама педиятър дежурен НЯМА та ни изпрати в онкологията защото там била единствената детска лекарка която може да му чуе АДЕКВАТНО гърдите и да прецени за какво става въпрос. Та прегледа го и се оказа ,че гърдите са чисти ,но има ларингит и от там идва проблема та отново в се върнахме в УНГ и там му биха инжекция урбазон та той изпадна в някъква паника милия ,рева яко не ми даваше да го облека даже започна да ме бие по едно време направо беше в паника горкото дете. Мъжа ми откачи от притеснение и мислеше да се подписва да не му слагат инжекцията ,но в крайна сметка преценихме ,че по добре да го заболи за 5 мин. но после да се подобри състоянието на гърлото и така ,гадна работа ама поне Т не вдига, а и хрема няма така ,че се надявам да мине бързо ,но е вирус де навсякъде така казаха . Тамън бях решила от утре отново да го пусна на ясла ама пак се разминахме.
Сигурна съм ,че всички ще изкарате много добре .Завиждам ви за снегааааа.

булка и шаферка ,страхотни са .
Милото - а и вие де 
Този урбазон се биеше , защото като много се подуе лигавицата и може да се задуши
Добре, че сте го завели,
По добре стреса, отколкото да се беше влошил 
Ние задължитело взимахме Зиртек и правех парни бани с лайка 
много съжалявам,че пак сте болнички
много сте готини

много ми стана мъчно,стискам ви палци 
всички дечица са много сладки ама твоето тигърче е по по най 

наистина много се радвам, браво
ох и аз се замислям да си призная, а и второто ще го отгледам по-лесно, че вече имам опит, ама като си представя пак 9 месеца треперене, после как боли пустото секцио, пак ревове, колики, зъби
май ще поизчакам 15-20 години
в този ред на мисли да ви питам някой пие ли Ясмина, че доктора ми го изписа, а аз се подмотвам и се чудя. А, да питах го нормално ли е все още да ме наболява секциото и той заключи, че имам проблеми със съединителната тъкан и общо взето цял живот ще си ме боли

Много гостоприемна и уютна ми изглежда градината 

радвам се че сте си поотпочинали и заредили с нова енергия ! 
дано бързо се оправят Алекс и Али! Лошото е че сега започва сезона с вирузите и гриповете, гадна работа.
. И аз се позамислих, колко мартенски мами вече са бременни. И на мен много ми се иска, определено се замисляме напоследък, но живот и здраве по-нататък 

ти ли нарисува маската-супер е
а ако се поръчат откъде кройка 
мерси много за инфото а снимки от Македония пусни непременно 

Препоръчани теми