Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 399
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
DessyM   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерсиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Heart Eyes
Направо се бях отчаяла вече  bouquet

# 196
Честит Рожден Ден на Петето! Десинка, да ти е жива и здрава, и много да те радва!
Честито на бременната мама! А тя защо не пише вече?
Аз съм "за" среща пак без дечица, много разтоварващо ми подейства предната.
Лека вечер

# 197
Калаза, много готин костюм  Grinning и аз съм навита за костюми. Аз принципно мога да шия, но ми е трудно да са голями нещата, защото всичко правя на ръка. Не се оправям много с машина. А и нямаме хубава.

Дейзи, аз пия Ясмин. по принцип пия противозачатъчни от о/о 7год. За мен това е най-добрата контрацепция  Peace Нямам никакви странични ефекти. Най-хубавото е, че знам дори в колко часа ще ми дойде  Laughing И менструацията е много по-лека, ако имаш проблеми. Но всеки организъм реагира различно. Пробвай Ясмин и виж как ще ти подейства първите месец-две. Може да има момент на свикване, в който да не си много във форма.

А спиралите са другия метод, който признавам. Те пречат на сперматозоидите да навлязат в маточните тръби  и да стигнат до яйцеклетките. А и дори да стане, пречат на яйцето да се внедри в маточната стена след това.

Още веднъж, бързо оздравяване на болничките  Hug

И аз съм навита за среща. Хайде тази събота или неделя  Grinning

# 198
  • Варна
Чак сега смогвам да се разпиша. Паркирах хлапетиите по леглата и използвам момента, че Преслав не ще да заспива сам Crossing Arms да драсна някой ред, докато го чакам да се накани да заспи. Tired
Честит рожден ден на Петето! Да е жива и здрава и много послушна.  bouquet
Разгледах всички снимки. Мила, хубаво сте си изкарали вие гледам. Радвам се, след ядовете, които имахте напоследък. А идеята на мъжа ти е страхотна. Hug
Катето голяма сватбарка е била. Голяма сладурана. Heart Eyes
И Виктор е много сладък.  Heart Eyes
Честито на Илианка! Лека и спокойна бременност и най-здравото и красиво бебче на лято!  bouquet
И аз смятам да слагам спирала, но обикновена. И аз знам, че Мирената, която е на хормонална основа, е все едно се пият противозачатъчни. Аз пих 6 години и бактисах. ooooh! Но още нямам цикъл след раждането и си чакам. Confused
Тъй и тъй сме на АГ тема да ви питам какво мислите за ваксината против рак на маточната шийка? Доколкото разбрах от рекламата се поставя най-късно до 26г., а аз сега съм точно на толкова и се чудя дали да не хвана последния влак, но не знам нищо за тази ваксина-до колко е безопасна, странични ефекти и т.н. Някой знае ли нещо, смята ли да си поставя или вече да си е сложил? newsm78
Моите дечурлига са по-добре, но още са сополиви. То и аз, де. Преслав и понакашля, но слабо, дано да се размине леко. На подобрение вървят нещата.
Габи е с хемоглобин 88, явно и тя ще е таласъмче, както казва майка ми. Tired Другата седмица ще прави допълнителни изследвания. Аман вече. Tired
Другите болнички бързо да се оправят. Hug

# 199
Кате, и аз тъкмо си мислех за тази ваксина. И аз сега съм на 26г и се чудя дали да не се пробвам. Но тя пък май е на няколко приема та не знам  Rolling Eyes Може ад ес отбия до моята АГ да видим какво ще ми каже. Все пак февруари ставам на 27 и нямам много време за чудене  Sunglasses А ти защо не си доволна от хапчетата?

# 200
  • София
Момичета, гледам, че се очертава да купуваме книжки newsm78 Да ви питам с дебели страници или може и нормални Thinking Ние имаме една с нормални странички-за Трите просенца и много добре си я разглежда Дени. Много добре е илюстрирана Wink
казвайте Peace

# 201
Честит рожден ден на Петето и от мен да ви е жива ,здрава и много усмихната и щастлива    bigdance2 newsm59

# 202
  • София
Еййййй, много съм заплесната  ooooh!  Jessy  I   мила Heart Eyes честита ти рожденничка Hug Да е много красива и умна, много здрава и щастлива и много да те слуша и да ти помага Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мики Hug Няма с кой друг да се засека Mr. Green как сте

# 203
Кате, Веси, аз за ваксината срещу ЧПВ четох, че е добре да се постави преди да е започнал полов живот. Тогава е най-сигурно, че не е заразена жената с него. Аз, например, се оказа, че съм заразена с този вирус, разбра се по време на бременността ми, когато се появиха, за щастие, външни папиломи. Премахнаха ми ги, но заради тях раждах секцио. Сега е задължително за мен да си правя цитонамазки през 6 месеца, не през 12, както е нормално. Ваксината струва около 900лв (3х300). Приема се на 3 пъти по някаква определена схема. Но в някакъв вестник бях чела, че вече имало 3 смъртни случая в САЩ, като се предполага, че е заради ваксината. Някакви сърдечни проблеми е предизвикала у 3 момичета приблизително по едно и също време след поставянето на 1вата инжекция. И не знам.  newsm78 Вие си се консултирайте, но някакси аз съм предубедена към неща, които не са достатъчно проучени и изпитани. Ще почакам да я доразработят и живот и здраве, на Криси ще сложа, ако се окаже читава.   Wink

# 204
  • Варна
Абе аз си знам, че с неизпитани неща шега не бива. За колко неща се е мислело, че са безвредни и след години се разбира, че всъщност са много вредни. Ама реших да питам все пак.
Веси, не, че не съм доволна от хапчетата, но по принцип мразя да пия хапчета, пък макар и малки. Освен това често ги забравях, пък и не ми се ще вече а си разбутвам хормоните, че май и килограмите заради тях качих. Уж, съвременни, уж не знам си какво. Абе решила съм да е спирала този път.  Thinking

# 205
Абе решила съм да е спирала този път.  Thinking

Айде утре вечерта ако оживея, в четвъртък ще ви разкажа всичко за слагането - боли ли, каква съм сложила и какво е казал АГ-то Wink

Аз да ви разкажа вчера Криси как се напи с вино  Embarassed Аз бях в банята, а мъжа ми сипал 2 чаши вино и ги оставил на масата докато отиде да вземе вечерята от хола. През това време нашата госпожица се умълчама нещо, ама той решил че си гледа ТВ. Да, ама нееее  ooooh! Надига едната чаша и вика "аааа". Връщам се от банята и мъжа ми вика: Кристина се напи. След около 10ина мин, като взе това дете да си пее и танцува, да се смее, да се търкаля по пода... Лелеее, ужас  Embarassed Ама после цяла вечер спа непробудно и в нейнто легло. Да видите защо едно време на децата са им давали за вечеря попара с червено винце  Joy

# 206

Мики Hug Няма с кой друг да се засека Mr. Green как сте
[/quote]

Изпуснах те снощи  Grinning

Иначе сме по добре ,сутринта пак бяхме на лекар и отшумяват нещата ,но си продължаваме със лечението.

# 207
Здравейте всички.Един ден изпуснах да чета и вече сте написали няколко страници  Simple Smile
Честит Рожден ден на Петя на Jessy!Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Разгледах доста снимки и децата са страхотни.
tanyta 25,не е ли рано още за ски,дали има достатъчно сняг?Иначе и аз чакам сезона и нямам търпение да отидем да караме.
Честита бременност на Илиана!Дано да е лека и безпроблемна.
Пожелавам на всички болнички да оздравяват бързо.Виктор също непрекъснато точи солопи,ту повече,ту по-малко.Пръскам физ.р-р и това е.
Daizy,аз след секциото 6 месеца ходих на една физиотерапия при моя д-р,която се прави за да не се получават някакви сраствания и да няма болки и придърпвания в бъдеще.След това не съм имала проблеми.Питай твоя д-р за това.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 13:12 от Teddie

# 208
Милички  Heart Eyes благодарим Ви за прекрасните пожелания!
Колко бързо минава времето....  Blush

Разгледах снимките много са хубави всички мами и дечица! Hug
Идеята да облечем децата в различни костюми ми се струва много весела  Grinning Но наистина ако са под наем  Rolling Eyes се чудя и аз дали ще има малки размери като за тях. newsm78

Ох, и аз днес съм на гинеколог  Confused че от доста време се разправям с една раничка  Rolling Eyes Мисля да почвам и противозачатъчни хапчета  newsm78 та днеска ще се посъветвам какви да си взема..

# 209
  • София, център
Здравейте, писах и накрая всичко изчезна...

Аз знам че спиралата пречи на имплантирането в маточната стена на вече оплодената яйцеклетка ...

Jessy честита ти рожденничка , да е жива и здрава!!!

DessyM стана ми смешно като прочетох Joy, пияно бебе в къщи!!!

Много ми е студено  cold и не ми се излиза навън, вчера цял ден си седяхме в къщи и издивях естествено ... днес сутринта юруууш в НДК, беше слънчево и приятно, но сега к`во ще правя... не ми е ясно   newsm12...

целувки от нас

Общи условия

Активация на акаунт