Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам зъбобол и болкоуспокояващите не помагат?
Какви са препоръките за закупуване на бебешка количка?
Какви са препоръките за посещение при зъболекар по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам зъбобол и болкоуспокояващите не помагат?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешка количка?
-
Какви са препоръките за посещение при зъболекар по време на бременност?
-
Какви са препоръките за кърмене на бебета?
-
Какви са някои ефективни начини за справяне с кожните проблеми по време на бременност?

Лек ден момичета. Жабче наистина не си единствена с повръщането всяка сутрин се записвам, май няма да спре скоро моето
Само им говоря да ми ударят по един силен шут, че да разбера, че са добре, ама не слушат

Но нищо подобно на ритничета...
или просто ще си 4акам 20тата седмица,но.....както доиде.Поне за сега спрях да повръщам , само когато имам киселини но се опитвам и с тях да се боря пия Талцид.
погрозняла леко казано с първата бременност и ноктите ми бяха станали хубави и косата да не говорим за кожата, а сега появиха се едни пъпки все едно съм у4ени4ка в 8 клас,ноктите ми се делят и 4упят,коста ми се цапа за един два дни абе........УЖАССССССС.На притесненните няма какво да кажа особенно на Жаб4е защото знам 4е няма да се успокои докато не види резултатите, и все пак спокоино