Разделно хранене-част 17

• 13 820
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Днес след плодовата закуска си направих упражненията и масажа , и сега съм много горда от себе си./Не мога да повярвам , че продължавам да правя упражнения всеки ден/
За обед имам месо задушено с гъби + салатка,а вечерята ми се иска да е нещо по-лекичко ,че вчера си похапнах добре на вечеря.
Сега отивам по магазините да си избирам ново перде за хола и кухнята,а и пътека за коридора  Flutter.
Петя - чудесно меню .
Лек ден на всички!

# 256
Привет, мацки!

Свърших си работата за днес  bowuu. Имам само едно служебно излизане малко по-късно. Затова много се радвам, че времето днес е хубаво, а и настроението слънчево. Алекс, съжалявам за проблемите, мила. Дано скоро ги решиш  Praynig!
Момичета, вчера разглеждах моите книги за правилно съчетание на храните. Намерих толкова много рецепти за зимния сезон. И наистина постните сърми с кисело зеле са разделни. Даже ми се стори, че туршиите може да се комбинират с месо. Дали беше така  newsm78. Нали постя и не се зачетох подробно в месните рецепти. Пак ще погледна довечера. Но наистина тези книги са от страхотна помощ за спазващите РХ, особено ако пък имат време да готвят. Препоръчвам ги горещо. Само взимаш съответната за сезона книга, проверяваш какво имаш в хладилника и отваряш съдържанието на ястия с този продукт. Имаше много рецепти и за баници, пити. Така, че ако някоя от вас се интересува от рецепта специално с някакъв продукт-аз също съм насреща. Пиша също, защото Ками винаги реагира навреме с добри идеи.
Пишете за коледни подаръци и украси. За мен първо е на дневен ред РД на Денис, който е на 1 декември. Откакто е роден, започнах и да украсявам апартамента на тази дата. Днес след работа ще ходя да му търся подарък, а утре надявам се да направя резервация за партито.
Ками, не знам дали да казвам браво за свалените 2 кг, защото ти си си достатъчно слаба. Аз също посвалих мъничко 1-1,5 кг, пък може и 2 да са, че аз преди постите незнам напълняла ли бях или просто подута от задържане на вода. Но засега съм  доволна. Щом днес съм си облякла тесни дънки  bowuu. Е, има какво да се желае относно това как ми стоят, но все пак ги закопчах, а и не са ми много тесни.
Сладунче, радвам се на доброто ти настроение. То моето сутринта беше добро, но сега направо е страхотно. А нищо не се е случило   33uu, просто ми е весело и оптимистично. Така е най-добре, да си усмихнат без да има конкретна причина за това. Някой послуша ли ме да гледа филма The Secret?
Карелия, не мисля, че РХ по някакъв начин може да влияе на МЦ.
Леникс, май взе да се погрижваш за весело начало на деня на всички ни  Wink. Бъркам ли или ти имаш две момчета. На мен ми е най-трудно да измисля подарък за племенника ми, който е на почти 13. Винаги ме е затруднявал, така че и аз чакам идеи.
Мади, Петя, Юзерче, Софи   Hug. Аз огладнях и отивам да си хапна мандаринки.

# 257
  • София
newsm52 Кац, Бач, Дебелеене и яко плюскане  hahaha hahaha hahaha

Цункам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мади, Лени и Сладуне
вие сте УБАВИЦИ - РАЗДЕЛНИ ТИГРИЦИ
Алексче си знае - обичам та маааааааааааа

# 258
Едни тигрици сме и ний... ум да ти зайде...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Онзи ден цитирах Мининия   Hug Hug Hug лаф за дебелеенето тук на колегите хилиха се все едно ги гъделичка човек.
Нещо таз година дебелеенето почна по-раншко от Коледа!  Embarassed
Няма да мърдам от София щото току виж в некое село ме сбъркали с местното розово прасенце за Коледната трапеза и ми теглили ножа.
Не ме пуска мисълта за Коледния купон момичетаааа!
Дано имаме повече представители там. Само се чудя как да се маскирам  newsm78 newsm78 newsm78
Регенце не бъркаш около мен все мъжове дето викаше една колежка и котаракът и той мъжки  hahaha Joy Joy иначе сериозно на твойто питане много зависи от детето. Големият ми син е на 10 и много харесва роботите на Байоникъл, електронни игри, Лего, монополи. Малкия е малък още и заблуден  bowuu коли, плюшки такива неща вървят при него още. Гледам че почти на една дата имаме рожденници и аз винаги гледам да направя украсата преди рождения ден на малкия на 30.11. Но при нас следващата седмица е мнооого тежка / 27.11 - юбилей на баба ми жива и здрава да е на 95 става, 28 - систъра, 30 - най-малкия от мойте мъжове/. После Никулден, после 8.12 и то .... ей го на къде е Коледа.Та ще видим как ще е с украси диети и т.н.
Сигурно ще се появя към 2 - 3 декември да ви плача на раменце и добре че няма да можете да ме видите с малка розовка опашчица и дзурличка решена в тоз цвят  hahaha hahaha hahaha
Потапям се сега че мноооого бач се насъбрал нещо  #Crazy #Crazy

# 259
  • София
Ей,като започнете с тези прасенца и прасища,умирам от смях Joy Joy Joy JoyНа снимките гледам едни фини мацки,а по постовете-дебели ,та чак се търкалят hahaha

Аз коледната украса я направих отдавна-нали ви се похвалих още в началото на ноември.Милото държи да има коледно настроение от рано и му го създавам Laughing
Купихме подарък на Калоян и на приятелчетата му.Остава само за тати да купим.Мислех да му подаря един абонамент на вестник Капитал,защото му е голям фен и много се ядосва ако не го намери из реповете.Но пък в блока,в който живеем сега/нали сме още под наем/нямаме пощенски кутии,а едно от изискванията е да има заключваща се такава Outta JointТа този подарък ще го оставя за догодина,за новия апартамент,да е сигурна работата  Mr. Green.Ще умувам за нещо друго newsm78

# 260
Леничке, не можеш да се оплачеш от мъжко влияние в такъв случай хехе  Crazy
Ще взема да те взимам на подбив, както ти мене, заради тия свински въображаеми превъплащения  Joy Ще дърпам уши, ей  Hug
Цитат
newsm52 Кац, Бач, Дебелеене и яко плюскане  hahaha hahaha hahaha

Цункам ви  Love Love Love

Мади, Лени и Сладуне
вие сте УБАВИЦИ - РАЗДЕЛНИ ТИГРИЦИ
Алексче си знае - обичам та маааааааааааа
Чувствата са споделени Hug И ако чувството ти за хумор расте пропорционално на хубавата снага- здраве му кажи бре, булка! Още по-чаровна и засмяна хехе  Hug
Регенце, май само аз нямам някое свеки или баба, че да се притеснявам за Коледните празници  Blush Само за ден съм вкъщи и после пак в Сф, при милото, пък с него ни чакат планини и работа Hug
Цитат
Здравейте милички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Сладунче, Лени, ето ме. Имам проблеми и се мъча да ги разреша .
Иначе съм добре, съвзех се от недоспиването .
С малки забежки, спазвам и РХ/отворила съм се напоследък на правене на питки, но те са неразделни  Sad/.
Алексче, дано всичко отмине бързо и е с добър край  Hug Hug Hug
Не опитахме баклавата, но съм сигурна, че щях да се изкуша с тия питчици, дето ги твориш  Hug
Аз обичам да правя царевични питки, много тънки, запечени с босилек и чили- става страхотно, но си е за здрави стомаси хехе
Нещо ми стана нервно, но и моето МЦ наближава, а скоро е луничката, та нормално  Crossing Arms
С много обич ви прегръщам всички Hug Hug Hug

# 261
Здравейте милички Hug
Минавам само за мъничко да ви пожелая приятна вечер. Днес не ми е ден и затова се оттеглям. До утре Hug Hug Hug

# 262
Добро утро момичета Hug.
Една темна мЪгла е паднала/ не обичам мъгливо време/.
Снощи приготвих филенца с гъбки на фурната и станаха превъзходни.
Много лесна и бърза рецепта .
Филетата /от врат / се начукват, подправят се с черен пипер, кимион и сол и леко се запичат на тефлонов тиган или грил.
Нареждат се в иенска тенджерка или гювеч и отгоре се покриват с гъбки, натрошава се половин бульонче ,малко масло и се залива с вино и вода в равни количества.
Мятате на фурната да се запече и накрая прибавяте заквасена сметана .
Да ви е сладко  Hug.
Мади, всеки има такива моменти, хубавото е ,че минават Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug .
Сладунче ,не си само ти, и аз нямам около мен баби/ аз съм притеснителната   Flutter/./
Като запретна ръкави, пълня трапезата като за последно.
Разбира се, има и разделни ястия, но погачите ......няма как .
Традиция е у нас да има много хора по празниците .
А баклавата, като я донесох и Мина я натисна  ... Crazy,  следващият път ще заделя тайничко и за вас Wink.
По нейно мнение по- хубава баклава не била яла . bowuu  chef./е, нахвалих се сама/.
Ками ,помня, че още в началото на месеца каза,че ще украсяваш, аз щях да те последвам, но още не съм започнала ,чакам музата да ми кацне на рамото, Ще покажеш ли нещичко? Praynig
Лени, духом ще бъда с вас на Коледния купон .А как да се маскираш ли, то с тези габарити какво се чудиш, само не зная дали ще се провреш през входната врата  hahaha/къде виждате тези сланини   33uu/
Регенце ,за вас с Лени декември е щастлив месец ,толкова много празници Hug.
Хайде като си украсим домовете ,да си създадем малко празнично настроение и покажем украсите си.
Юзерче ,направо си бетон, браво на теб smile3501. Напазарува ли вече ?
Петя, как е сладуранката, избрахте ли и подарък за Коледа?
Карелия ,някой беше питал за цикъла ,мисля, че е до организъм, но е възможно от всякаква промяна да реагира така.
Най добре отиди на лекар Peace.
Мина ,а ти върна ли се към РХ или чакаш празниците да минат Wink Heart Eyes.
Всъщност все забравям да те питам за резултата от кръвните тестове и препоръките на лекаря...
Днес направо се поднесох ,а имам доста работа.
Желая на всички успешен ден и само хубави неща Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 263
Добро утро на всички !
Днес не ми е ден и затова се оттеглям.
Мади - да не чувам подобни неща  NaughtyБързо да се оправяш мила  :love
 Ками - права си,като започнат да говорят за прасенцаааа,а на снимките перфектни  Crazy.
Днес все още не съм решила какво ще е менюто,но ще е нещо бързо и лесно.С упражненията мисля,че почвам да свиквам и ми става доста приятно да ги изпълнявам.

# 264
Добро утро, мъглянки и снежанки  Hug Hug Hug
Настроението е леко летаргично, но тенденциятааа- тарататаааааа хехех, ще се отравим Hug Hug Hug
Цитат
Публикувана от: Мади
Вмъкни Цитат
Здравейте милички Hug
Минавам само за мъничко да ви пожелая приятна вечер. Днес не ми е ден и затова се оттеглям. До утре Hug Hug Hug
Маденце, миличка, горе главата Hug Аз също скофтих малко атмосферата вчера  Confused Нормално, само да не допускаме да продължава  Hug
Алексче, коментарите ти съвпадат напълно с моите към другите сладунки хехе, ще плагиатствам, за да си оправдая мързела да пиша Crazy Hug Ние вчера готвихме бяла риба със салатка от броколи, карфиолче, чушки, и маслинки, стана чудна, ммммм, че и чашка бяло вино отгоре  Hug За утре съм се цанила майстор-готвач на спаначени кюфтенца и салата от цвекло и моркови  Hug
Аз първо ще трябва да си оправя къщата, че после ще украсявам, най-вероятно началото на декември  Peace Регето и Софито явно ще черпят доста виртуално  smile3508,
Да сте ми живи и здрави и с много обич ви целувам, момичета-кокичета  Hug Hug Hug

# 265
Здравейте мили мои Hug

Днес пак съм си аз. Вчера се занимавах с държавните администрации и като ме треснаха едни нерви... чак кръвното вдигнах Shocked Не успях да свърша всичко и другата седмица пак... Милото беше извън София, а то едни мъгли, едни катастрофи по пътищата, много бях притеснена...И в цялата тази суматоха забравих да ям и после няма да ми става лошо ooooh!...абе нямам си ъкъл и това е...
Обаче тази сутрин се събудих със страхотно настроение. Навън времето е гадничко, но не ми пука. След малко си взимам кучето и изчезвам в гората, после имам среща с приятелка, а после на фризьор да си оправя цвета на косата. Нямам идея какво ще готвя днес, но като приключа със задачките, ще измисля нещо.
...Дебелеене и яко плюскане ...
Мина, за кво дебелеене ми говориш. На срещата нищо такова не видях. На снимките пак не виждам. Значи или аз съм кьорава или ти лъжеш безсрамно. Моето зрение си е наред пък Heart Eyes Hug
Лени, добре че коледните прасенца не са с твоите габарити, че ще си умрем от глад . Hug
Карелия, не мисля, че рх влияе на МЦ. Отиди на лекар Hug

Другата седмица ще пусна коледното настроение вкъщи. Даже с Неса ще правим звезди, гирлянди и т.н. Измислила съм какви подаръци ще купувам. Но Неса иска някакъв робот Shocked, а аз не мога да схвана за какво става въпрос и откъде ще го взема...
Алекс, Сладуне, Юзър, Ками, Реге, Софи, Петя и всички  Hug и приятен ден

# 266
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте,милички  bouquet  bouquet
Алекс-още не съм избрала какво да взема на Ками newsm78но и тя е още малка така че на една играчка ще се радва повече отколкото на каквото и да било друго.Харесва много плюшените играчки,гали ги говори им и без да гушне плюшка вечер не заспива Crazy Crazy

Карелия-и моя цикъл закъсняваше този месец и аз питах но малка е вероятноста да е от това според мен.Отиди на лекар.Аз така направих и се оказа че от раждането се е получило раничка и трябва да се гори.Еееее, разбирасе, надявам се при теб да е от друго Praynig PraynigА, може и от притеснение да е newsm78По-добре иди на лекар Naughty

Вчера бях решила да правя зеле,но се отказах WinkНаправих пилешките сърцата.Сварих ги и после ги изпържих с лук и гъби и подправки.Като станаха готови ги разделих на две.Едната час оставих така за ядене,а другата я върнах на котлона и и сипах малко сметана,разбърках я и след 3-4мин. беше готово  chefСтана превъзходно.Направих и салатка.Аз ядох от тези без сметана защото не зная дали е разрешено сърца с сметана,нооооо упитах и тях де,само 1-2  Embarassed

За празничните дни през декември-и аз имам доста поводи тогава #CrazyНа 12 съм аз (ставам на 24  bowuu) на 14 братовчетка ми, на 15 вуйчо ми, на 21 малката на вуйчо става на 4 годинки, на коледа баща ми има имен ден,на Стефанов ден има имен ден момчето което ни запозна с мъжа ми и заради което сме заедно FlutterИ януари почва с много празници за мен и близките ми,като се започне с РД на баща ми и така на татък #CrazyНаправо тези два месеца са ми... #Crazy #Crazy

За яденето-днес закусих Активия пак (просто не мога без нея-страшно много я обичам) после не знам още какво ще готвя newsm78Тези дни ми свършва цикъла и след това мисля преди празниците да направя 5 дни на плодове да се пречистя и да смъкна някое килце Crazy Crazy

Лелееее,много се разписах днес #Crazy newsm78

Много положителни емоции днес, ви желая мили, разделни момиченца  bouquet Hug Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug на всички от мен

# 267
  • София ж.к. Надежда 1
Момичета каде сте Tired
Цял ден никои не пише Sad

# 268
Петъчна онлайн усмивка от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Как сте милички?!
Тези мъгли действат леко минорно, но пък по обяд става пак приятно.
Започвам да правя списъци с подаръците, че в тази суматоха да не пропусна някой.
Пък някои нахалници от мъжки пол / то както уточнихме около мен други няма де/ имат кой рожден ден, кой имен ден, че освен Коледа и на 26 декември имаме и годишнина от сватбата, та вече се чудя дали да не съчетая всичко в един подарък. Ами така де  Party Party Party
Хубави са емоциите в тази част на годината, но еуфорията с подаръците ме докарва  до траен емоционално-финансов колапс. Както пише една видна форумка имала черен пояс по пазаруване  hahaha hahaha hahaha та може да спретнем едно турнирче да видим кой - кого  bowuu
Помагайте с идея за маскиране милички нищо оригинално не ми ражда главата  ooooh! ooooh! ooooh!
Мина верно сега се подсетих, че беше обещала да разказваш подробности за онези тестове. Praynig Praynig Praynig
Алекс малииииии с тез баклави направо лигите ми потекоха ...... ох а тези дни съм се сложила на стриктния режим имай милост молим те!!!
И защо няма да дойдеш на Коледния купон  Hug Hug Hug размисли дееее....
Сладунчо да няма около теб кой да помага си има и добрите страни, научаваш се да се справяш с всичко и ставаш факир  Heart Eyes
Мади добре че кратко трая абдикацията, не се давай, като ти е криво споделяй си понякога помага.  Hug Hug Hug Радвам се че пак си на линия.
Петя, Юзерче браво на вас много сте стриктни.
Карелия късмет, смяната на хранителния режим и строгите диети могат да доведат до промяна в цикъла, но за всеки случай иди на лекар.
Ками - ти си истниската кулинарна вълшебница в темата в събота и неделя ще ползвам част от твоите рецепти, Софи, Регенце, Мише  Hug Hug Hug

Пожелавам ви много спокойна и приятна събота и неделя.
Много  Hug Hug Hugот мен  за всички!

Правят на село избори, Вуте казва на Пена:
-Отивам в кръчмата да избираме кмет с аверите, като се върна ще те бия, после ще вечеряме и след това може и друго.
Пена се зачудила но нищо на казала.
Вуте се върнал, а тя го пита:
-Е, как мина?
-Ами! Изпихме по две ракии, после ги извадихме и на когото беше най-голям, него избрахме.
-И кой е сега кмет?
-Ами мене ме избраха.
Пена се учудила?
-Ами Геле?
-Е, аз ти казах че първо ще те бия!

# 269
Ето ме пак Hug.
Петунко ,аз сутринта цял ферман изписах, после се набутках и натутках, проведох важен разговор Naughty и сега сядам за малко.
Нещо съм си преуморила дясната ръка ,на моменти изтървам каквото хвана  Sad.
Лени, няма повече да съблазнявам ,много съм лоша  Crazy...
А за коледния купон няма да дойда ,защото програмата тук е натоварена , някой друг слънчев ден......
И аз имам черен колан- 10 дан по пазаруване, особено по празници .
А за маскиране -потърси темата от миналогодишния купон, там мярнах Пипилота, дяволчета, ангелчета, пионерчета, чавдарчета, принцеси ,баби яги, коминочистачи, доктори, сестри, кукли барби ,зайчета.............................
Ако се сетя нещо, пак ще се включа ,имаш време Hug.

Общи условия

Активация на акаунт