Разделно хранене-част 17

• 13 818
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Хелоу агайн и от мейн хехех
Аман бре, тука в офиса се завихриха едни интриги, сметки /местим се в друга стая  Crazy/ , таз българска жена не можеш и угоди еййй  Naughty Аз си седя спокойно, че да не вземат да ме клъвнат, така са се нахъсали хехх Twisted Evil
Абе мацки, вие ми взехте акъла, какви тез черни колани, данове хехе, засрамих се  Blush, хич не ме бива с подаръците #Cussing out Но ще променим нещата  Hug Мацки, харесах едни полетчета до Лондон януари месец, да изненадам милото с три ден в приказната столица, има и за Рим, но ще питам за предпочитания  Hug
Днес съм само на ябълка, круша, грейпфрут и една активия, довечера салатка Peace нещо като се прибера нямам апетит, по-скоро през деня ми се хапва Whistling Луничката ми замота главицата и тия дни, тегли, та тегли #Cussing out
Утре ще имаме пълен със задачки, стискайте палци неделята да отлетя на някоя планинка, че душичката ми копнееееее, така съм се затъжилаааа baby_neutral
Много топли прегръдки за сладунките  Hug Hug Hug

# 271
Сладунчо по мойто скромно мнение в този сезон е по-добре да се спреш на Рим. Лондон е доста прохладен и мрачен в тази част от годината. Иначе за интригите в офиса, стой възможно по-далеч. Наистина човек да се чуди и да се мае, малко ли са ни другите проблеми та и сами си създаваме още  Thinking Thinking Crossing Arms Crossing Arms

# 272
  • София
Ето ме и мен Laughing
Цял ден скитаме с Калоян по улиците,и мъгалата не може да ни накара да си стоим в къщи Mr. GreenВодихме ги в Арена с една приятелка-децата в детския кът,ние във Виктория LaughingХубаво,ама аз с моите "разделни" пости hahaha,нищо не мога да хапна по заведения.Гледах менюто един час Crazy-само един ориз със зелечнуци имаше за мен.Поръчах го и така си остана-ужасно гаден SickИначе имаха меню за постещи със соеви продукти,но аз хич не съм им фен и колкото и да ме увещаваше сервитьорката,че били много вкусни,не си поръчах Mr. Green
Утре вечер сме на рожден ден и лееекичко се подготвям пак да си стоя гладна Crossing Arms
Разделното го докарваме някак си-приятелите ни се научиха,че се храним така и гледат да има отделно месо и салатки.Ама и постеща много ще им дойда вече Mr. Green

Алексче,ето ти малко украса:
Украсени китки
Една изтормозена елхичка/Калоян я преукрасява всеки ден по 100 пъти hahaha
Лампички/които са вързани на високо,след като малкия тайфун направи опит да ги изяде както бяха светнати Crazy
Джуджето на дядо Коледа  hahaha
Джуджето,омотано в украсата Laughing

Има и още доста украса,но не съм я снимала Laughing

Хайде,давайте и вие,да се заредим с малко коледно настроение Grinning

# 273
  • София ж.к. Надежда 1
Кажете ми сърца със сметана разделно ли е???

# 274
Ками ,благодаря, и аз ще се отчета като съм готова ,непременно Peace!
Май започна да ми идва мерака за украсяване  Grinning.
Тези почивни дни ще се вихрим с щерката....
Най -много ми хареса джудженцето на Дядо Коледа Hug
Петенце ,по моята книга е разделно ,сметаната е към мазнините Peace.

# 275
Eйййй Ками страхотно Дудженце си имаш  Hug Hug Hug
Бреййй вече сте успели с украсата, и аз мисля събота неделя да се развихрим и ще кача някоя и друга снимка Peace
Петя аз напоследък преоткривам сметаната и месото го правя предимно със сметана, гъби и подправки.

# 276
  • София
Аз изобщо не съм за таз тема прекрасна
щот съм стръвница ужасна

ама влизам щот ви УбичЪм
и че дебелея - не отричам  Wink

Но ще дойде ден чудесен
и ще подкарам туй трудно хапване със песен!!!

И ша стана аз фиданка - убавица
видна разделна тигрица

Ша видите вий тогаз  Laughing Laughing Laughing

п.с. то убавица се римува и с *ица,
ама не посмях  hahaha hahaha hahaha

# 277
Мина, ма ти си била страхотна поетеса Heart Eyes Hug
Ками, джуджето на дядо Коледа е невероятно сладко. Искам и аз такова Hug
Петя, и аз уважавам много сметаната Hug
Алексче, изкушавай ни на воля, пак ще дойдеш в София... Heart Eyes Hug
Днес си свърших всички задачки. А проблемът с готвенето беше разрешен от 1/2 - прияло му се праз с ориз. Чудесно, хем лесно, хем бързо, хем вкусно...
Приятна вечер на всички Hug Hug Hug

# 278
Привет дами, аз днес сготвих едни кюфтенца от пилешка кайма с доматен сос (по рецепта от мойта книжка), станаха много вкусни и детенце ги яде. Пак в мойта книжка много строго се заклеймява шоколада като изключително вредна храна. Аз последно изядох 2 шок. бонбона на рожд. ден на мъжо на 01. ноември и днес като ми се приядееееееее. Купих си един LZ и си хапнах само едно парченце. Смуках си го дъъъъъъъъъъълго да му се насладя и си мислех, че с тези диети ще изперкам щом съм започнала да се радвам на едно парченце шоколад  Laughing. За утре мисля да метна едно зеле с домати във фурната за домочадието, а аз ще наблегна на марулките.
Днес след като прегреших с шоколада, направих 2 пъти серията за крака от диска на Сидни, но кантара утре ще си каже тежката дума. Мъжо е в командировка и утре ще си дойде за няколко часа и пак заминава, много исках да го изненадам и си купих страхотно бельо. Ама като го облякох не ми стои чак толкова добре като на модела на снимката.
И аз приготвох коледната украса, но мисля да я сложа на 1 декември, за да не ни омръзне до догодина. Тази година заради зверчето мисля да купим изкуствена елха. Винаги съм била за истинските, но не мога да си представя всеки ден да обирам иглички от дрехите и пода.
Лека вечер на всички  Hug

# 279
Добро утро, милички Hug
Май само аз съм толкоз ранобудна уикенда, будна съм от 6ч, че задачите чакат  #2gunfire Имах някакви кошмари, бодяха ме със всевъзможни игли, уж за профилактика, накрая ми спукаха вена и като ми бликна тая кръв Shocked и се събудих...Милото е много зле, вчера го разтривах, но много му се събра с тия командировка, аз бях болна, сега и той сдаде багажа Confused, а трябва да сме на линия- работим в събота по принцип, после сме за материали за апартамента и вкъщи ни чака чистене  #Crazy Дано успеем  Hug Hug Hug
Курса както винаги ми докара лека температура, щях да катастрофирам, досега не ми се беше случвало #Cussing out Още понеделник и в четвъртък съм на изпит Praynig Таз вечер ще кулинарствам със спаначени кюфтенца  chef Но трябва нещо по-стабилно също за милото newsm78
Ками, джудженцето ти е страхотно, ма къде е мама Снежанка  Hug Hug Hug
Лейди Ди, и аз си хапвам шоколад от време на време, черен на Линдт, обожавам го  Wink Най-важното, не го приемай като диета Peace А за елхичките, на мен ми е жал по-скоро, че ги унищожават, иначе мирисът е невероятен  Hug
Маденце, как си, мила? Праз с ориз ми е любимо и на мен  Hug
Минаааа, ти че ги умееш тез стихоплетствания, умееш ги, ама бива ли таквиз епитети бе, булка,
Цитат
щот съм стръвница ужасна
  smile3513 хехе Ще те цаним за някоя позиция в темичката - между другото оставям на теб да измислиш критериите за наградки, предколедно ще гласуваме за най-едикаква си разделничка и тн. Аде  smile3508
Хубава събота, милички  Hug Hug Hug

# 280
Здравейте Hug Hug Hug
Сладунче, и ние ставаме рано. Не го мисли изпита, ще го вземеш Peace Hug
Е днес малко си поспахме и чак в 8 се излюпихме... А след малко изчезваме да се поразходим и да  харчиме пари /много го обичам това упражнение/... Мисля пак да купим пъстърва и сигурно това ще хапваме днес.
Лейди ди, не приемай рх за диета и постепенно ще озаптиш влечението си към шоколада. Поне при мен така се получи. Стела е много сладка Hug
И в къщи сме на изкуствени елхи. Истинските са най-хубави в гората... Та всяка година ние украсяваме 2 елхи - една голяма за всички и една малка за Неса. Естествено тя очаква подаръци и под двете елхи /тарикатче/...
Сега ви оставям и ви пожелавам много приятен ден Hug Hug Hug

# 281
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте  bouquet  bouquet
Желая ви весел уикенд и бягам защото милото ме гони от компа Sad

За обяд правих спагети със спанак и сметана,а за по късно има една тортичка и мисля да хапна едно парче и да не вечерям Embarassedще го броя за неразделен този ден Embarassed

# 282
Благодаря за милите думи, но аз освен РХ съм и на нещо като диета, в смисъл че освен плодовете не приемам почти никакви въглехидрати. И по принцип гледам основната част от храната ми да са сурови плодове и зеленчуци. Както вече писах все още кърмя и не мога да си позволя по-драстична диета. Преди бременноста, много бързо влизах във форма с малко фитнес и една диета, но сега диетата не е алтернатива, а фитнеса - доста инцидентен.
Днес мъжо си дойде за малко и предложи да не готвим, а да вземе едно печено пиле, направихме си прясна салата и обядвахме разделно, има и за вечеря. Обикновено половината пиле остава на другия ден и го правя на супа. До сега обаче не съм правила супа без картофи и фиде и застроена само с жълтък (такава е рецептата в моята книжка). Вие ще споделите ли някоя тънкост за вкусна разделна пилешка супа.

# 283
Днес аз съм първа  newsm68
Момичета да ви питам два дни в къщи имаме майстори и не мога да правя упражненията,след като съм ги правила цяла седмица дали е фатално?
Lady di - и ние в къщи много често си вззимаме пиле на грил и го хапваме със салатка.Е за половинката правя и пържени картофки  smile3516
Шарли - къде изчезна?Как си?
Петя - хапни си тортичката ,все пак един живот живеем.Един път в седмицата не мисля,че е фатално.

# 284
 Hug Hug Hug
Аз пък съм втора. Юзърче, ти шегуваш ли се. Разбира се, че не е фатално 2 дни почивка от упражненията, освен ако не отидеш на сладкарница да ометеш асортимента... Hug
Петенце, всички си позволяваме по някое прегрешение от време на време. Хора сме все пак Hug
Лейди ди, разрови готварският. Ками сигурно е пуснала някоя подходяща супичка Hug
Не само Шарли, и други момичета липсват, но хубавото е, че винаги се връщат при нас...
Днес няма да споделям за менюто вкъщи, че не е много рх...
Приятен ден на всички
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт