Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 259
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А пък Соня снощи счупи един термометър и се занимавхме да събираме живак. Бръкна си в шкафа, извади термометъра и го прасна на земята. Евакуирахе я и нея и кучето на дивана и събрахме живака с прахосмукачката.
Сега обмислям да освободя един шкаф в кухнята и там да наредя всички лекарства и такива неща, защото се оказа, че тези ни неща са на достъпни за нея места.

Днес нашето куче - кокера Рино има рожден ден. Става на 6 г.  newsm24

# 46
Окаzа се, 4е zъболекарят беШе най малкото zло днес  Confused  Няма да пътувам zа Варна....

# 47
  • София
Tатянка  Hug Hug Hug

Веси, добре дошла!

Мисче, стискаме палци събитието да е скоро!  Peace Ти май за утре се беше наточила?  Wink

Момичета, кажете къде в София има такива пъзели. Бях видяла някъде но не мога сега да се сетя, а помня, че бяха 4 лв. Също търся и магнитна дъска, на която да се пише и да има и печатчета. нашата е много смотана и взе да се счупва.
Аз и двете ги купих преди 3 дена от базар 'Поли'  с/у 'Герена'. Такива пъзели съм виждала и в ДаНет http://shop.danet.bg/index.php?cPath=73_229_257 , но са доста по-скъпи.

Аз още не мога да събера смелост за зъболекар  Confused Нещо след раждането съм станала ужасно бъзлива.  Sick

# 48
Рени, поръсете стаята със сяра на прах от аптеката.Така се неутрализира живака Peace.Мнооооого Hug на вили за успешната адаптация. Heart EyesИ болестите ако избегне или поне изкара по-лекинко-грешка няма да има Wink
След двуседмични "ясленси"сополки и кашлюкане и Юли се обзаведе с гнойна хрема.Изписаха ни Макситрол за нослето и хустагил за кашличката.Дано да ги изгоним скоро бацилите Twisted Evil.
Мисче, стискаме палци за съвсем скорошно и леко раждане Hug
Юле, на теб още няма да ти пожелавам май  или....абе хайде и на теб, че да не вземеш да изъбързаш Whistling
Така се вълнувам и аз с престоящите ни бебоци Blush.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 15:50 от ~ВАНЯ~

# 49
  • о`майна лунна нощ е
А пък Соня снощи счупи един термометър и се занимавхме да събираме живак. Бръкна си в шкафа, извади термометъра и го прасна на земята. Евакуирахе я и нея и кучето на дивана и събрахме живака с прахосмукачката.
Сега обмислям да освободя един шкаф в кухнята и там да наредя всички лекарства и такива неща, защото се оказа, че тези ни неща са на достъпни за нея места.

Днес нашето куче - кокера Рино има рожден ден. Става на 6 г.  newsm24

Живакът се неутрализира със сяра. Поръсете помещението с такава, за да сте сигурни, че сте изчистили всичко. Въпреки че съдържанието на живак в термометрите е много малко, все пак е притеснително, когато се разпилее в присъствието на малко дете.

За кокера Рино - специални поздрави от кокерката кака Шърли, която през февруари ще навърши 10 г.   Grinning

# 50
Татянка  Hug Hug Съжалявам
Веси, добре дошла

# 51
Благодаря, момичета за добрите пожелания Hug

Мисче, стискаме палци събитието да е скоро!  Peace Ти май за утре се беше наточила?  Wink

Ааа, моля, моля, бях се наточила за отминалия уикенд, ама с точенето си останах! Утре ми харесва, ха дано! Майка ми и мъжо казват  че ще е утре.

Танче, да не е нещо с вашите?

# 52
Да се присъединя и аз към пожеланията за леко и безпроблемно раждане на нашие бременелки Wink
за тези пъзели ето и тук има. Единият, който Кало има е точно такъв. Но той вече не им обръща никакво внимание, започна да ги реди за нула време преди около месец и сега не ги поглежда и аз ги прибрах ...
Браво на Велинката за адаптацията Hug
Доста разхвърляно пиша, но вече предимно вечер ви чета и докато стигна да пиша забравя всичко дето съм искала да пиша Embarassed

# 53
  • София
Хайде и аз да дам пожелания за леко раждане и бързо възстановяване на нашите  ноемврийски майчета. Имате нашата морална подкрепа  Hug И вече чакаме новите ппълнения в априлската ни тайфа.

ТаничкаHug

Браво на бързо адаптираните ни към яслата априлчета. Доста ме поуспокоихте. Сега остана да дойде и нашия ред.

Веси welcome

Ваня  Hug на твоето юначе и дано скоро пребори бацилите.

Зъболекарят ми се размина, но за сметка на това шефовете са спретнали някакви прегледи за всички служители, в това число и на мен. Та утре ме чака кръв, урина, ЕКГ, АГ и мамолог. Как ли ще се оцъкли последния като му кажа, че 19-ти месец кърмя  hahaha А ако откажа трябва да платя някаква глоба - вътрешна заповед. Та утре ме чака екшън.
Емо с пъзели не играе, предпочита да ги разглобява. Обаче обича да си реди конус от чашки с различен диаметър. Сега се чудя дали да не му взема едно такова слонче за Коледа newsm78 Където и да отидем все на него се радва.
Да си похваля беладжийчето - вече си носи стол, за да се качи до места, до които не стига и там да твори бели. Днес ми беше включил микровълновата, която е на почти 1,50м от земята. Катери се като маймунче. От днес пак съм без столове в кухнята...

Айде, лека и безревлива от мен!

Мисче, Юле newsm10

# 54
Раче, не се чуди много за слончето Wink Кало има такова, но конче и от известно време каква игра пада с него, не е истина направо. Само се чудя как съседите отдолу не са дошли още да питат какви са тези конски тропоти Laughing

# 55
Мисче, едва ли ще те изпреваря  Mr. Green Дребусът се е закотвил яко и въпреки всичките ми оплаквания няма да излезе преди секциото. Даже и контракции нямам вече  Tired

Обещавам един ден, като поотраснат лапетата и тръгнат по ясли и градини, да си купя бормашина и всеки ден да разбивам от 12 до 2 на обяд и от 8 до 10 вечерта.

# 56
Обещавам един ден, като поотраснат лапетата и тръгнат по ясли и градини, да си купя бормашина и всеки ден да разбивам от 12 до 2 на обяд и от 8 до 10 вечерта.
Аз ще ти услужа с мойта Mr. Green

# 57
Раче, и аз такова търся из Продавалника и форума - чакам една мама да отговори сега, че и Али е фен на тези играчки  Laughing Яхва всичко, което може...а за катренто ... докоато готвех тази вечер се качи n пъти на газовата печка в кухнята  ooooh! После си игра с един букет хризантеми на "обича ме, не ме обича"  Laughing Направи купчина с боклук, но поне се занимаваше  Sunglasses

Днес спа рано - от 12 до 3 и току що заспа, не помня откога не ми се е случвало в 22.30 аз да съм малко free  Flutter

Мисче, Юлче  Hug

Явно е седмицата на зъбарите, утре и аз съм там, но откакто ходя при зълва ми съм спокойна и не ме е страх  Laughing Мисче, ти ме разби с твоя релакс при чичко зъболекар  Crazy

Тези пъзели - дървените ми станаха интересни, ще пробваме с един, аз съм фен на тези, но сякаш е още малък Али за тях  Thinking

Ей, днес голяма борба с шапката в тоя студ, не я иска и това е  Close Но в крайна сметка я държа на главата си от входа до колата  Tired Как ще се преборя не знам  ooooh!

# 58

Тези пъзели - дървените ми станаха интересни, ще пробваме с един, аз съм фен на тези, но сякаш е още малък Али за тях  Thinking

Мда, явно още не са за тях. Ние и такъв имаме, но Кало него само го разрежда, аз го редя Wink

При нас напоследък е голям проблем преобличането Cry Незнам какво му стана, но вече не дава да го събличам и обличам, то е направо мъка, плаче с едни крокодилски сълзи Sad А преди не беше така, даже ми съдействаше, подаваше ръчички, крачета, даже сам проявяваше желание да прави някой неща, а сега направо съм в чуденка какво да правя за да не плаче така Thinking Имам чувството, че все по-зле става положението Sad

# 59
Сминс, такива пъzели продават пред Св. Никола  Wink  И аz се 4удя какво да й вzема, тия с дръжките ве4е ги реди zа нула време, време е zа неЩо по сложно, но какво?  newsm78
Ра4е, и Милена прави така от няколко дена, вzима си табуретката и хайде, вzи4ко вzима от масата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт