Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 301
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Красе, мерси за поканата  bowuu Ако може само да облицоваме стаята в нещо по-меко, че много се тръшка като не  е по неговата ей  ooooh! Така си дрънчи главата в пода  Crazy А най-новата му "игра" е да се качи някъде, примерно на масата, застава на ръба и ако не тръгна към него почва да тропа на едно място и да се прави че пада, за да отида веднага към него. Много захитряват ей  ooooh! Но, Красе, с терасата паднах от смях  Mr. Green Joy hahaha

Всички имате поздрави от Роди, вчера ми беше на гости, скоро се надява отново да има РС и да пише, добре са, Теди е на ясла  Hug

Обличането - в това време с термо чорапи до коляното, ватиран панталон, боди без ръкав илис къс ръкав и ватирана блузка  Peace И яке с качулка, че шапки трудно трае ей  Close
Вени, аз никога не съм имала покривало за дъжд за количките  Peace Като ни завали се крием някъде и готово  Sunglasses
Ренка, мезенце не му ли предложихте после на детето бре  Thinking  Mr. Green
Енви, голямо гуш за Вили  Hug

От днес има изложение тук "трите ключа, след малко отиваме да гледаме за легло и матрак  Sunglasses дали няма нещо на прИмоция  Crazy

# 121
Смини, тези дни тъкмо за Роди си мислех, че пак за дълго липса. Браво на Тедко за яслата! Peace
И все да ви питам с Красето - какво ще рече "класиране за ДЯ"!? Какви са критериите - поредност на децата ли що ли!? newsm78

Улавям се, че относно ДЯ и Пепи разсъждавах по малко по-различен начин - в смисъл, че макар да реве, е мъж и трябва, да се научи, да се бори. А сега относно госпожицата, не това ми е първата мисъл...  Thinking

# 122
  • София
Пробвах количката - доста е добра, макар и ниска. Върви буквално сама, много е лека! А Мати вътре е като в количка за кукли все едно! Много е смешен! Сигурно от дрехите идва усещането, че сме я взели на заем от куклата, но и на дължина също му е малка!
Матей също върви, но от време на време иска да го нося и тогава включвам количката в ход. Мноаго е тежък за носене, особено с зимното облекло. За покривалото - имам предвид дъждобран, за поставянето на който трябва да има гюрук количкта.

# 123
Енви, ами тук е това проблемът, както знаеш предполагам - няма достатъчно места в ДЯ и ДГ за варненските деца, след като вкарат връзкарите и следва едно класиране...УЖ по номер на молбата, това дали са работещи родителите, райониране и т.н... ooooh!

# 124
Честито и от мен на всички именици! Да сте живи и здрави и гордо да си носите името!  bouquet

# 125
  • Варна
Мда, Енви, при нас е супертъпо. Смини е споменала вече. А сега вмъкнаха и предимство на живеещите наблизо. Затова съм притеснена иначе детенце е подадена молба от много време. След Нова Година родителите спят пред градини и ясли, за да запишат детето с по-преден номер. При нас е пълен абсурд просто.
Ей, на Джинджър близнаците са поканени и те са хали..то има още ощеее Mr. Green

# 126
  • Boston, MA
Честито на всички именици! Бъдете здрави! И моята майка е сред тях...

# 127
  • София
И моя мъж! Flutter

# 128
  • 2 етажа над тавана
Смини, Красе, не е само при вас тая простотия - и тук е такъв малък ад за класиране за ясла и градина.
Аз отсега съм се настроила на 1 януари(или както е там първия работен ден от новата година) рано-рано да висна пред градината при нас, белким я вземат момата през септември. Лятото не поискаха да ми приемат молбата - "Ще дойдете януари да подавате молба, сега сте закъснели много" бяха думите им.
Сега съм подала на 1 място молба, ако евентуално се освободи място напролет да я вземат, но не е сигурно, а и там има само 1 група яслена.
Какви ще ги правя ако не я вземат пролетта - не знам, аз март трябва да се върна на работа Rolling Eyes
Във връзка с това да питам - вие като подавате молба за ДЯ искат ли ви бележка от педиатъра, че детето е в добро психосоматично здраве. Аз на педката като й исках и тя падна от смях жената. Все едно вече са я приели Маги в яслата и едва ли не и изследвания трябва да пускаме.

Както и да е - абсурдна държава, абсурни изисквания ooooh!

# 129
  • Варна
Бабъл, подаваме молба, служебни бележки от работата на родителите, копие и оригинал на акта за раждане. Май това беше. После те си ги класират както им падне. Като знам, че това ме очаква и за ДГ. Уф, баси държавата.
Тоз Николай много  крив, ей ooooh!

# 130
  • 2 етажа над тавана
Ясноооооо, значи при вас бележката от педката е заменена с бележка от работата на родителите - на мен това не ми искаха. Whistling

Ох, като ви чета как ги мъчат кучешки зъби децата ви и чак ми е съвестно да се оплаквам от Маги, дето е с 16 зъба и точи лиги за още 4. Много напористо искат да излязат, ма тя нещо стиска устата и не дава Mr. Green

# 131
Бабълче, сигурно ли е, че и другите са тръгнали? И Кало е така с 16 зъба, ама как се лигави само не е истина. Никога толкова лиги не са били ... Ама аз спрях да гледам в устата му, ама дали пък наистина не са тръгнали и другите newsm78

Аз за яслата подавах само копие от акта за раждане и молба. Чак след като го приеха правихме изследвания, нищо друго не са ни искали ...

# 132
Красе,мерси че се сети и за моите лудетини. hahahaМного често свекървата им казва че те са само за една празна стая и да правят каквото искат. Mr. Green
Аз тука добре че нямам никакъв проблем с детската градина.Април месец и ние ще стартираме живи и здрави.Мисля че няма да има много проблеми познават всички деца,всеки ден се виждат с тях и разликата им е малка. Blush

# 133
  • 2 етажа над тавана
Бабълче, сигурно ли е, че и другите са тръгнали? И Кало е така с 16 зъба, ама как се лигави само не е истина. Никога толкова лиги не са били ... Ама аз спрях да гледам в устата му, ама дали пък наистина не са тръгнали и другите newsm78
Сигурно е, сигурно - на единия горен почти е пробил от едната страна ръба, но вече доста време стои така.
А и са яко надути и побелели венците.
Лигите са нон-стоп, за пъхането на ръцете до гарлото да не говорим, а и ушите явно много я сърбят отвътре, щото няколко пъти я хващам педи да е почнала да си бърка с разни предмети в тях - я с ключ, я с химикалка, направо настръхвам като си помисля каква беля може да стане #Crazy

# 134
Лигите са нон-стоп, за пъхането на ръцете до гарлото да не говорим, а и ушите явно много я сърбят отвътре, щото няколко пъти я хващам педи да е почнала да си бърка с разни предмети в тях - я с ключ, я с химикалка, направо настръхвам като си помисля каква беля може да стане #Crazy
Хм newsm78 и Кало си дърпа ушите и си пъха пръстите в тях, като му дам клечка за уши и си ги чисти Wink Това може ли да е от зъбите пак?

Общи условия

Активация на акаунт