Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "pronto maмá, siемpre mujer!"?
Какво е варикоцеле и как влияе върху бременността?
Безопасно ли е да дарявате кръв по време на ранна бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "pronto maмá, siемpre mujer!"?
-
Какво е варикоцеле и как влияе върху бременността?
-
Безопасно ли е да дарявате кръв по време на ранна бременност?
-
Какво е ембарго в контекста на бременността?
-
Какво е мнението на лекарите за бучката в гърдите?
Имам чувството че вървя по трънлив път и ми бодеее и боли
Иначе ще ви информирам всеки път щом има новости. Чесна пионерска.
А и като те гледам по снимките - и без да си бременна няма да те пуснат да даряваш. Те и мен ме отрязаха така миналата година, а имах такъв мерак:( А и нали съм рядка кръвна група - А минус, бях толкова горда със себе си... Ама ми спряха човеколюбивия порив.
Та и майка ми тва вика,какво ще ходя като тая кръв ,дето ще ми я източат,ще трябва пак да ми я върнат
Обаче и Алекс не знае неговата кръвна група,а там имаше разни работи важни резус фактори ала-бала
,трябва да ги потърся да прочета
Толкова е красиво навън, и така мирише, като са се разпукнали дръвчетата, и тази трева, акъла ми се взима, иска ми се събота и неделя да не се прибирам в нас, ама ша трябва да мия прозорците преди великденско, защото следващият уикенд съм на Тийм билдинг и няма да има кога
. , усещам и очичките ми плуват, оффф, дано не ме стигне някой вирус
Погледнете го от хубавата му страна, толкова е свежо след като повали малко.
д-р Тачева и ще дам отчет след като излязат резултатите.
Тъй че поне съм освободена от тоя ангажимент и в събота ще