ВЕСЕЛАТА СЕДМИЦА 11.04 - 17.04

• 7 195
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Мила Розичке,
искрено ти съчувствам за преживяната болка и страдание.
Гледай смело напред, ние сме с теб....
Ще се моля за теб скоро мечтата ти да се сбъдне Praynig  Praynig  Praynig

# 61
някой да има нужда от ведрото ми пролетно настроение?Simple Smile разливам го с кофи, успокоявам жени, момичета, девойки всякакви:) раздавам с шепи тръпнещо-свежо пролетно ухаещо и т.н. настроение и оптимизъм:)
на интересуващите се - могат да ме открият и в чата:) че съм вече сламена вдовица:)

# 62
  • София
Здравейте мили момичета!
Искам да ви разведря малко с тема, която не касае забременяването. Преди 2 дни моят Боби много страдаше, защото Анна- Мария - в която е влюбен- му е казала, че ще се ожени за друго момче от тяхната група Sad Милият толкова беше разстроен, че вечерта плака Cry Вчера аз купих едно малко тефтерче с цветни странички и кукли Барби, което да подари на Ани. Той й го подарил и тя казала:"Благодаря, Боби! Много си добричък!". Детето беше толкова щастливо Grinning , че Ани му е казала, че е добър. Помислих си, колко малко им трябва на децата, за да са щастливи!
Нека за малко и ние бъдем като тях. Казвам на всички ви, че много ви обичам и сте много добрички! Stuck Out Tongue Бъдете щастливи! Дано на лицата ви грейнат усмивки като на моя Боби!

# 63
Лея,
успя да ми повдигнеш настроението.
Толкова малко им трябва на децата, за да бъдат усмихнати - една играчка и топла дума.
На нас възрастните ни трябва същото - една целувка за събуждане, погледа на любимия който те обича и чаша ароматно кафе.
Нека се радваме на малките неща от живота, те ни стоплят сърцата. Heart Eyes

# 64
Ееееееее, Леа, напълни ми душата с тази история Heart Eyes
Ама във вашето семейство не можете да се оплачете от липса на емоции Laughing
Пожелавам и аз хубав ден на всички, въпреки годното мрачно време.
Ние днес сме на преглед, така че аз съм в еуфория, че ще се срещна с бебо Laughing

# 65
Здравейте, милички момичета! И аз много си ви обичам и се радвам, когато настроението е добро! Вземам си и аз малко от вашето добро настроение, защото моето, колкото и да се старая си е криво. Пак ми се гади постоянно и се чувствам като парцалче  ooooh! Желая ви съвсем искрено, като забременеете да карате лека бременност!

Леа, стискам палци Ана Мария да си промени решението и да разбере, че с Боби са родени един за друг  Laughing
Моята племенница, която е на почти 3 годинки, всеки път когато някой и даде нещо, дори сокчето или и помогне за нещо го казва "Много си добричка", с един такъв мил и невинен тон, толкова е сладичка! Истината е, че човек трябва да се радва на малките неща, но....е много трудно! Успех и много усмивки и щастливи мигове ви желая!
Ние вкъщи сме в предсватбена треска, и въпреки че всички знаем, че това е едно от най-прекрасните събития, сме се притеснили много!

# 66
Цитат на: тити
че съм вече сламена вдовица:)

Титке какво трябва да значи това Shocked

# 67
Цитат на: magdalinka

Титке какво трябва да значи това Shocked

че мъжът ми е далеч за дълго. Навремето се е използвало за жените на гурбетчиите.

# 68

Та затова ли си толкова щастлива? Laughing  Laughing  Laughing

Меган, не се притеснявай за сватбата. И аз много се бях ошашавила, но на самия ден бях много спокойна и всичко си беше ОК. После съжалявах, че съм се притеснявала за всяка дреболия, вместо да се наслаждавам на емоциите покрай организацията на сватбата. Това са неповторими мигове, изживй ги пъноценно!

# 69
Как ми се иска и на мен да прихвана от вашето хубаво настроение  Neutral Face
Момичета стискайте ми палци, днес съм на много важно интервю за работа (една от най- добре плащащите фирми в наше село  Grinning ) Много ми е притеснено, а и днес е деня в който чакам М, дано не ми идва, че утре да правя втория тест (вторник направих един и след около час се появи нещо размазано като 2-ра черта  Rolling Eyes )

Вече откачам #Silly

Добре че вие сте тук, че да има с кой да си споделя мъката, на всички приятен ден  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 70
Здравейте момичета!!!
Пращам ви много слънчеви усмивки и добро настроение!!!
Имам го в изобилие, но виждам че не съм само аз:) явно нещо хубаво и пролетно витае във въздуха!!
Хайде прятен ден на всички , аз се захващам да чистя, че какво ме чака..
 Stuck Out Tongue  Sunglasses  Grinning  Laughing  Simple Smile

# 71
  • Стара Загора
някой да има нужда от ведрото ми пролетно настроение?Simple Smile разливам го с кофи, успокоявам жени, момичета, девойки всякакви:) раздавам с шепи тръпнещо-свежо пролетно ухаещо и т.н. настроение и оптимизъм:)
на интересуващите се - могат да ме открият и в чата:) че съм вече сламена вдовица:)

Хвърли някоя кофа насам  Mr. Green Може и някой самосвал да стовариш...нали беше по едно време като бригадирка на Хайнбоаз #Silly

# 72
Laughing  Laughing  Laughing  хихи тити, дай насам малко бре! ;о) ама и аз щях да попитам доброто насторение от това ли иде, че мъж ти е надалеч  Wink  ама да знаеш, че и аз цели 2 дена съм свободна жена  Wink  и да се похваля : мъж ми е по работа в атина и ще прекараме заедно уикенда там и сега съм се заровила по разни сайтове, да си набележа какво да разгледаме, че не съм била там. после ша има снимков материал  Laughing  и слава богу се заразих с добро настроение и вече не съм кисела ревла  Laughing  Laughing  Laughing  чудесен ден, момичета!

# 73
  • Стара Загора
Като стана въпрос за моми...то и аз събота съм мома Mr. Green

# 74
Лъчезарка ме подсети да разкажа нещо от вчера:
значи часове преди да отлети ЛС, го помолих да отвори кюто ми да прочете нещо в някакъв изпратен ми сайт. И той го отворил, обаче точно тогава една наша обща приятелка вижда, че съм онлайн и пита::
"Изпрати ли го беее?"
мъжът ми сериозно й отвръща:
"Изпратих го и сега чакам другия.""
тя се опулила:
"Кой другия бе?"
той:
"а опитай се да се сетиш"....
и тук аз се намесих, че знам ли каква беля може да стане....Simple Smile

Ивка, ами за чий да тъжа и да плача, като от това той няма да се върне......Simple Smile
Хера, построила съм вече социализъма вкъщи, не ми ли личи?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт