ВЕСЕЛАТА СЕДМИЦА 11.04 - 17.04

• 7 196
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
хихихиихих малиии да основем временен клуб на заетите малкосвободни женки?  Wink  дали си представят мъжлетата ни к'ви щуротийки могат да свършат група женки? ;о)

# 76
аз не съм мома, ама ще си имам една приятелка на гости...и това малко ме тормози, щото обичам през уикенда да си почивам от седмичния екшън...а тази седмица такъв определено не ми липсваше. даже ми дойде в повече.

# 77
Самички, а? И аз тази и утре вечер съм сама #Puppy dog ама като знам как не мога да спя самичка (нещо ми се струва странно празно и широко леглото така) май ще ида с мъжо на работа, пък ако ще после да съм като блъзнат хеликоптер Laughing

# 78
  • Стара Загора
Ох и аз искам все да ходя с мъжо на работа като е през почивните дни / щото и на мен ми идва голяма спалнята като съм сама Mr. Green / ама не ще Imp Какво щели да си помислят войниците...аз казвам че ще съм като агънце кротка ама тцъ. Такава е съдбата на воените жени пусто Crossing Arms

# 79
Като гледам колко ви е кеф,чак и на мен ми става кеф Laughing

# 80
Ми момичета, освен да си спретнете едно купонче заедно - друго не виждам какво може да направите. Женско парти с всичките му екстри - гримове, маски, клюкинки и др...

# 81
  • Стара Загора
Цитат на: Grizabella
.... клюкинки и др...

Ммммм клюкинки...пишете ме Mr. Green Къде без мен Crossing Arms  Embarassed

# 82
Ах,Гризка,това беше много прекрасна идея за почивните дни Laughing Женски купон :Р Да мерим и да си показваме дрешки,да се плескаме  #Silly Густо Grinning !

# 83
  • София
Ами да взема и аз да се включа. Мъжът ми утре заминава в командировка. Е, Боби е любимата ми притурка, но той пък ръси по някой бисер отвреме-навреме Grinning

# 84
Той да доведе Ана-Мария Mr. Green

# 85
  • Sofia
аз също съм си самичка,моето момче замина преди два дни и сега две седмици ще скучая,така че пишете ме и мен за купончето  Simple Smile

# 86
и кво сега, ние направо го организирахме купона....а някой да каже час и място?

# 87
  • София
Цитат на: Eowyn
Той да доведе Ана-Мария

А, не! От вълнение после няма да може да заспи! Ама и вас като ви види, хубави каки, пак ще се развълнува и засрами Embarassed

# 88
Цитат на: lea
хубави каки,

хаха,това ми напомни - със съседката и и нейния син (на 5-6г.) се качваме в асансьора.Аз му говоря нещо,галя го по главичката и на излизане той се изцепва "Аз много обичам хубави млади дами" и аз Shocked Като втрещена Laughing  Laughing  Laughing

# 89
  • София
Така си е, Ео! Малки са, но вече разбират! И са с изграден естетически вкус Grinning

Общи условия

Активация на акаунт