Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е испанско одеяло и какво представлява?
Какви са разликите в цената за епидурална при раждане на общо основание и при избор на екип?
Каква е разликата в цената за епидурална при вагинално раждане и цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е испанско одеяло и какво представлява?
-
Какви са разликите в цената за епидурална при раждане на общо основание и при избор на екип?
Разликата в цената за епидурална при раждане на общо основание и при избор на екип е, че раждането на общо основание струва 100 лв. за епидурална, докато раждането с избор на екип струва 400 лв. за вагинално раждане с епидурална и 500 лв. за секцио. Това показва, че изборът на екип води до по-високи разходи за епидурална по време на раждането.
-
Каква е разликата в цената за епидурална при вагинално раждане и цезарово сечение?
Разликата в цената за епидурална при вагинално раждане и цезарово сечение е свързана с разходите за медикаменти и процедури по време на раждането. При вагинално раждане с епидурална цената е 400 лв, докато при цезарово сечение става 500 лв. Това показва, че цезаровото сечение води до по-високи разходи за епидурална по време на раждането.
-
Какви са ключовите моменти при приемането за раждане?
-
Какви са разликите в цената между раждането на общо основание и раждането при избор на екип?
. Мацки , отивам на разходка-имам нова краста. От форума за хобита се запалих по правенето на декоративни свещи-мисля да овършея някоя домашна потреба...Чао за сега, и като се прибера в къщи-да имам повод за честитки! 
и ми е много кофти, така ми липсвате...
). Дай Боже всеки му 
и пиши как си и как кина всичко!
Най си ми е добре вътре,особено откак е есен,аз съм си домошар и излизането не ми липсва особен,обичам да си стоя вкъщи на топло,да си готвя и да ям естествено
така,че след появата на мойта тормозителка малка едва ли ще ми липсва излизането,особено,ако има сняг и дъжд,но ако реве така безпричинно

браво!!!!кажи как?