Отговори
# 90
Тук съм на бързо в края на деня за да:

Пожелая бързо оздравяване на сладкия Стенли и да уверя steli-ssd, че съм сигурна, че всичко бързо ще се оправи. Като се прибере вкъщи на топло и уютно детенцето, ще забрави за всички неприятни срещи с мед. сестри и други болнични особи!

Да честитя именните дни на милите ни септемврийчета Вико, Мишето и Минко и да им пожелая здраве и много весели игри!
И накрая, но не на последно място, да честитя празника на християнското семейство на всички вас, с пожелание - огънят и топлината на чувствата винаги да греят в семействата ви!
 Hug

# 91
Денят на християнското семейство не е ли на 21 ноември? Thinking

# 92
Денят на християнското семейство не е ли на 21 ноември? Thinking
Мисля,че да,но определено не е днес. Mr. Green

# 93
Според църковния ни календар Въведение Богородично попада в периода на Коледните пости. На този ден по време на вярващите приемат Свето причастие, а с него и нови сили за духовен растеж и борба със злото – в себе си и в света.

Неслучайно Църквата е отредила Въведение Богородично като Ден на християнското семейство. Подобно на влизането на Света Богородица в храма е и семейното идване в църква на 21 ноември. То символизира въвеждането на детето в лоното на християнската църква и вярата – духовно задължение на всеки родител. И днес българинът проявява, според възможностите си, традиционната благотворителност по повод Деня на християнското семейство. Приходите от различните благотворителни прояви отиват за сиропиталища и старчески домове, за подпомагане на инвалиди и социално слаби хора.

От 21.11.2006

Източник: infotourism.net

# 94
Преди да изтече денят , бързам да поздравя нашите именници днес: Минчо на Алексал,Минко на Рамзи,Виктор на Дилипили, Вики на Базел и таткото на Селилия!
С пожелание да са здрави, щастливи и много обичани!
Steli-ssd, пожелавам ти от сърце бързо оздравяване и още утре да сте си в къщи! Кагота можеш пиши, да знаем как сте, как е миличкият Стенли, какво стана, че стигнахте до болница? Кураж, мила! Hug

# 95
 ОК, ок - 21-ви, стискаме си ръцете  friendship ......smile3538......

# 96
Добра вечер, момичета! Grinning
Стоя си тук пред чаша вино (домашно производство), с леко замаяна глава (май захарта му е в повече), умувам над житейските неща Grinning и реших да ви видя как сте.
Обичам почивните дни. Нашият тати, макар и зает, винаги намира време и за нас. Вчера ни заведе на китайски ресторант. Мими беше много щастлива. Хапна любимите си спагети, макар и в китайски вариант Wink. А днес тук беше доста хладно, но въпреки това, бяхме на семейна разходка.
Честит празник (на патерици) на Вики на bazel  и таткото на Sesiliq! Много щастие и късмет!  bouquet
tzvety, да нацелуваш дечицата и Алекс бързичко да оздравява. А Ивето ходи ли вече на градинка?
steli-ssd, изтръпнах от това, че Стенли е в болница. Горещо се моля бързичко да оздравее. Praynig
Sesiliq, благодаря за инфото и веселия клип. Hug
Vessselka, липсваше ми определено. Къде се покри? Яд ме е, че си "случила" на такава чистачка! Господ да пази дома ви от тук нататък! Praynig
Yani, мила, потресена съм! Надявам се, че си описала случката в "Търсене на детегледачки". Много късмет ти желая и пиши по-честичко! Hug
Рамзи, влюбих се в питката ти! Браво! И честито ходещи крачета!
дилИпилИ, честито и на Викчо! Ти си ми такава слабост... Hug
Lulova невероятно клипче и снимки! Grinning Ах този сладък, сладък Хари! Heart Eyes
Sesiliq, убаво да нацелуваш малкия сладур от мен!
Обичам ви!

# 97
Добро утро и от мен,
Реших да си открадна един час от работното време и да се включа ,защото иначе няма да мога да намеря време.Чета ви редовно и ви следя макар и от разстояние.
Толкова е сладък малкия Хари в снега.Ние тук в Казанлък все още нямаме сняг.А пък и си имаме малък проблем още от сега -Дария не иска и да чуе за ръкавици.Как ли не се опитвах да и ги сложа ,а тя започва да пищи и да ги изхлузва.Не знам как ще се преборим с това.
Друг "проблем" който си имаме е ходенето за ръчичка.По никакъв начин не мога да я накарам да върви редом с мен за ръка.Отскубва се и тръгва на където тя си поиска ,най-често в тревата или към дърветата.След това кляка на земята и започва да събира всякакви боклуци -пръчки ,листа ,камъни. newsm78Дайте съвет как да преодолеем това.
Steli -ssd -пиши какво му е на малкия.Да не е някоя пневмония?
Сега ви пожелавам приятен мразовит ден !

# 98
Здравейте момичета!Как сте?Болничките бързо да оздравяват и дано все по-рядко ни се случват това!
Вчера празненството мина чудесно,малкият получи много подаръци,беше щастлив,говореше си с всички гости и видимо направо се радваше,че има толкова много хора около него,много беше смешен,когато хората му даваха подаръци,той ги гледаше в ръцете и нямаше търпение да вземе пликчето,после шумно се разопаковаше всеки подарък,казваше на всички "блая",което в превод е благодаря Laughingили просто "миси",което е мерси Laughing
cazo,аз също не мога да му сложа ръкавици,стои мирен и когато успея с едно движение ги маха! Wink
За ноктите-ами и при нас е цяло чудо докато ги изрежа,пробвах докато го храня-не става,докато играе-не става,докато спи-ами събуди се Shocked и повече не опитвам Wink,общо взето-аз ги изрязвам,а татко му го държи и така набързо с малко рев приключват нещата WinkАко някой има предложение-да казва!
Ох,исках още да пиша,но....до мен стои и ме дърпа за ръката,казвайки"мамииии",как да му откажеш Wink

# 99
Здравейте момичета.
Честит имен ден на вчерашните ни именяци /на патерици/ СПециални поздрави на Виктор на Дилипили з а бързите му самостоятелни крачета! Hug

Стели, безкрайно разтревожена съм за вас. Силно се надявам кризисната ситуация да е преодоляна  Praynig Praynig Знам, че едва ли ти е до форум, но те моля да драснеш 1 ред - само да кажеш как е сладкия Додо! Дано днес ви изпишат в стабилно състояние и успокоени  Praynig Моля се за вас!  bouquet

Спаси отново беше болен. Новото умение е че си нацелва носа с шпрея стеримар  Wink Горкият толкова се тормози от тези лекарства, че обърнах слагането им на игра. Първо ми слага на мен, а после аз на него. Heart Eyes Този път имаше и разстройство - за първи път в живота.  Sad Вече е добре. Сега остава и ние с татко му да оздравеем, че малко по-сериозна настинка ни налегна.
За първия сняг - Спаси дълго време стоя на прозореца и сочи променения пейзаж - определено от възклицанията му разбрах, че е впечатлен. На пипане снегът не му хареса много, но да стъпва в него - да-а-а  Grinning По този повод му купихме уникални нови обувки - много пухкави и топли отвътре, дишаща материя, 100% непропускаща вода, с усилен глезен и ергономична подметка. Горе-долу такъв модел, но на лепенките има и еленчета Купихме му и още една много топлеща ушите шапка Simple Smile
За ръкавичките - Спаси с готовност си подава ръцете да му слагам и зсега нямаме проблем с това /аз много обичам аксесоарите, в това число и ръкавиците и спаси винаги с интерес ме е наблюдавал като си ги слагам - предполагам затова искаше и той/, но самите ръкавици са му големи и ... ще търся по-хубави.
Веселка  Hug За коледните подаръци - мислим, мислим... иска ми се да направя така, че Спаси да усети различната атмосвера на празника... за материални подаръци - не знам какво ще му поднесем  newsm78 така или иначе и аз, и татко му, и цялата фамилия с повод и без повод му подаряват постаянно подаръци... Мисля си, че ако съпругът ми наистина ми подари куче, то за спаси това ще е най-голямата атракция и емоция /а между нас казано разбрах, че любимият се е свързал с най-престижния развъдник за лабрадори в Сърбия... и нищо чудно да дойде нов член в семейството скоро   Crazy естествено аз ще съм изненадана /

# 100
 Hug  прегръдки за всички
Стели много прегръдки за нашият сладък Додо и очаквам да чуя ,че сте си у дома и всичко е зад гърба ви Heart Eyes  Praynig
Ирини стига с тези болести.Ботушите на Арен са същите като модел и почти на цвят,но са на друга фирма.
Ръкавички не сме пробвали още.Имаме у дома 2 чифта.Не знам каква ще е реакцията.
Много сладки снимки видях и клипчета.
Лулова - целувки за Хари.Много е лъчезарен  Heart Eyes
alexal Минчо ,не спира да ни изненадва с речевите си умения  Hug
cazo воденето за ръчичка и да те следва без отклонения е за по-голяма възраст.На този етап добре си се справя с разходките детето.
Компютъра тук е от балканската война и този пост го пиша вечност.
Прегръдки от нас  Hug

# 101
Хей, сладурки, как сте днес? Grinning
Тук времето до обяд беше разкошно и ние се възполвахме максимално. Изведох  Веси без количка, защото и без това само я бутам като аксесоар Crazy. Не иска и не иска да седи в нея, вървенето и е страшно интересно. Не позволява и за ръчичка да я държа. Така, че cazo, спокойно! Характерно е за възрастта. Grinning Добре, че разстоянията тук са кратки, че и без това имам чувството, че се предвижваме цяла вечност от точка А до точка Б. Laughing
С рязането на ноктите нямам проблем. Веселуша с такъв интерес наблюдава операцията, че ни мърда, ни шава. Grinning
Ръкавички и аз не съм пробвала да и сложа. Трябва да купя подходящи, че тези, които тя има са големки.
irinii, страхотни са ботушките на Спаси! Grinning Стара женска хитрост си е това, да научим предварително за подготвените ни изненади. Mr. Green
И аз съм в чуденка какво да подарим на Веси за Коледа. Мими вече си каза какво иска. Споделяйте идеи, пък може и на мен нещичко да ми хрумне. Grinning

# 102
Здравейте приятел4ета  Hug
Имахме проблеми с компиутара а нямах време за зала
Сега накратко 4е бързам  Embarassed
Благодарим за поздравите за рождения ден на Крис и 4е не сте ни забравили  Hug Heart Eyes
Разбира се немога да наваксам с 4етенето но от беглия ми поглед разбрах за 4удесната новина и искам да 4еститя на Ави и да и пожелая лека бременност и кротко беб4е за да и е по леко с две слънца   bouquet
Крис ве4е ходи и направихме поро6тапулник 6те се занимава с компиутри а резервните варианти са златар и банкер  Laughing
Малкия ходи на ясла от около месец яслата е страхотна и се 4уства доста добре ве4е по4ти не пла4е
Моля някои да ми даде на ли4ни новата информация за ка4ването на снимки  саит име и парола за да ви видя колко сте пораснали и да ка4а снимки от на6ия РД
Сега трябва да бързам но при парва вазможност 6те се вклиу4а имам доста да ви разказвам   bouquet

# 103
  • София
Здравейте мами,

Завърнах се от едно немско селце тази събота. Радвам се че всички с изключение на Стенли сте добре. Steli-ssd, има ли подобрение?

В Германия се впечатлих от реда и чистотата. Всички къщички подредени, еднакви, бели, с дървени мансарди и зелени прозорчета - като в приказките! Като отиде човек в Европата му става мъчно защо и при нас не е така. Няма коли по тротоарите, а хората са усмихнати, симпатични. дилиПили, аз не стигнах до Мюнхен. Наистина едва ли щях да усетя нещо от атмосферата на този град за няколко часа.

Добре дошла на Ramzy в топлото ни семейство!

Аз вече отбих Мария. Кърмих я на летището за последен път и край. Първият ден имах много мляко и ми се наложи да се изцеждам и през деня. Venush, благадаря ти много за помпата! Без нея не знам какво щях да правя.

Весана, пожелавам то добро начало на трудовия ти делник и дано малката и ти се справяте добре с раздялата. Мария е при баба си на 300 км от мен вече десет дни, но по всичко личи че се чувства прекрасно и без мен. Спи почти без пробуждане цяла нощ откакто е на адаптирано мляко.

Корнфлейкс още не съм давала. Къпим я през ден или два понякога, когато мързелът надделее.  Simple Smile

# 104
Добро утро,денят при нас още от сега е слънчев,желая ви и слънчево настроение,днес кафенцето и закуската са от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт