Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 35 350
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз напускам търга!  Party (рече тя, гушнала нежно плячката под мишница).  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Под мишница главичката му само можеш да гушнеш.И какво ще го правиш тоз бетоновоз?Сега само теб ще мисля.

Завистливоооо  Joy Joy Joy

# 541
  • При хората, които обичам
Какво ще и мислиш на Сия? Явно няма да го води по културни мероприятия, друго предназначение му е намерила.

# 542
Аз напускам търга!  Party (рече тя, гушнала нежно плячката под мишница).  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Под мишница главичката му само можеш да гушнеш.И какво ще го правиш тоз бетоновоз?Сега само теб ще мисля.

Завистливоооо  Joy Joy Joy
Не,не завиждам,бе! Outta Joint

# 543
Какво ще и мислиш на Сия? Явно няма да го води по културни мероприятия, друго предназначение му е намерила.
Ще го пуска да копае липите на Стара загора.

# 544
Dona, давам ти го за диаманта. Става ли?
P.S. Ако оцени пуловерчето или го оплюе, не е гей, просто е обременен от мен.
Ох, малко ми мъчно...ама нали е временно.
Временно е, временно... ако ми оплюе пуловерчето, ще го ритам оттук до Кравай  Grinning

Laughing
Ама ако го хареса, а...?

И постът ми  в "темата за балета и т.н." е художествена измислица. Да не се откажеш, ходи на кино.
А, и не го давай на Касиди, моля те. Дори и за 5 минути.

P.S. В кого е Василиса?

# 545
А, и не го давай на Касиди, моля те. Дори и за 5 минути.

Брех. Какъв е проблема?

# 546
Ами заплаха си, как!

# 547

Сори, маце, отнесох наградата като бабиейрос Джонидепио!   bowuu
Да ти изпие рома дано. Crossing Arms

# 548
Ама как'Сийке, много трябва да си ячка, как ще го мъкнеш тоз, много едрогабаритен. newsm78 За крака, за глава, па не мож ги измъкнеш, да дода да помогам, А?

Много сте интелигентни бре, никоя не си признава да има прост водопроводчик у къщи. Само висшисти и програмисти. Рони, в теб ми е надеждата, пращай комшото, барабар с виното и пръжолите. Ще ти се отплатя с балони. Grinning

# 549
Е, заплаха не заплаха...Пуснала си го вече на аукциона. Изгоря Mr. Green

# 550
La Bomba,ако прилича на сестра си - вземам го.Давам двете скъпарски чанти от Алиса.
Айде, стиснахме си ръцете  friendship
Взимам го.Каква зодия е?

# 551

Да ти изпие рома дано. Crossing Arms

И пурите, и пурите да й изпуши! Crossing Arms

# 552
  • При хората, които обичам

Аз държа правата над Василиса. Сделката е добра, вярвам. Децата ми без приказки няма да останат. И мъж си имам. Е, собственият, но аз вече съм си му свикнала. Мисля да напусна търга.

ПП. Сокоизтисквачката все още е безстопанствена. Ако има желаещи, аз ще надникна, няма да изпусна предложението.

# 553
  • Пловдив
Така.Мога да шитна брат.Красавец като сестра си, но с чуплива коса.
Имам и около 100 литра ракия.Тройна преварка.
Такова количество вино.Червено.

Уиски.
Водка.
Около 20 кг ябълки.
Дай пиенето, брат ти не го ща Simple Smile Предлагам мъж, добре изглеждащ, прилична заплата, грижовен, не пуши, маааалко похърква, но пък можеш да го сръгаш в ребрата. Обаче има един ГОЛЯМ недостатък.
Предложи друго и пиенето е твое.
Друго си нямам - мъж и дете, това е. Ама детето не си го давам. Всъщност... имам и брат - хойка, безпаричен, по средата някъде на образованието, обаче крехко агнешко на 23 и хваща око.

# 554
Аз държа правата над Василиса. Сделката е добра, вярвам. Децата ми без приказки няма да останат. И мъж си имам. Е, собственият, но аз вече съм си му свикнала. Мисля да напусна търга.

Завиждам ти.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт