Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
аз, щото нит' приемам, нит' предавам ... ще си поседя отстрани, ок?
на първо време слухтя, а после (ако се наложи) ще разтървавам ...
може да удрям с чукчето ... за мистър Х първи път,за мистър Х втори път, за мистър Х трети път ... лот 123 продаден

# 91
Нещо свободно остана ли, че да си дам офертата?

Ти дай офертата, после ще ти кажем кое е свободно. Хитруша!

# 92

Търся някой, който да носи праща много пари и изобщо да не се прибира!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Моят човек ще е твоят човек тогава. Е, прибира се, ама само за ден и половина, преживява се.

Търся си такъв, който прави нон стоп ремонти с охота и не мърмори за пушенето. Grinning

# 93
  • София
Бамби прекаляваш, уливаш се, ай ся негова.............малко ли ти е на заплата....
и със заплата ще има за панталонки Whistling

Мълчи ма,ама че си.Нали е пазар.Мен само панталонките не ме устройва.Твоя шитна ли го че много бързо върви темата и немога да смогна.ТО ТОВА КАТ СВЕТОВНАТА БОРСА БЕ  Party

# 94

Ох, да. Нищо, тогава ми дай чифт екстравагантни ботуши да понося тази зима, аз рядко излизам. 38 номер.
[/quote]Добре,аз от тук нататък ще съм зле с обувките,нали съм и безработна...Все пак става въпрос за мъж,който няма нужда от стол.Точно си мислех:Хайде,пак до Слави Трифонов опрях.Да пазиш токчетата.

# 95
Бамби, като му гледам колата и часовника, мога да си представя акциите.  Mr. Green
Но и при запазените ме устройва за сега. Че може и други оферти да ме заинтригуват. Все пак моя вече го пласирах.

# 96
  • Варна
Асса, комисион не плащам, да знаеш. Най-много някой друг суджук да почерпим, ако са останали, че кога беше, преди много години, откак разпродадох уважаемият сеньор..

# 97
  • При хората, които обичам
Леле, добре, че не са ни набарали данъчните... При тоя оборот, без един лев данък...

# 98
Дивиана, пращам моя като се върне от Шанел, ако не му е изпила соса! Ще ти ремонтира качествено, бързо и евтино от зори до мрак в облаци от дим!

# 99
Тц, Шанел не го иска..........
Шанел, моля те бе, временно, омръзнал ми е вече, гасим лампата като се прибира да не го гледам #Crazy #Crazy #Crazy
шанел с бонус един парфюм от брат ми - Шанел 5 ъфкорс

# 100
Някой да иска дебел плешивко с хубави зъби?  Mr. Green
Изкарва пари, чисти, мие, готви, извежда детето, не излиза без вас никъде, не мрънка, не се кара, търелив и щедър. Обаче ще се обзаведете и с майка му в живота ви, което си е доста голямо изпитание, дори и само по телефона  Whistling

Темата е много яка  Peace

# 101

Търся някой, който да носи праща много пари и изобщо да не се прибира!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Моят човек ще е твоят човек тогава. Е, прибира се, ама само за ден и половина, преживява се.

Търся си такъв, който прави нон стоп ремонти с охота и не мърмори за пушенето. Grinning

И за теб имам един, ама трябва д апитам жена му, дали го продава. Единствения недостатък е, че работилницата му е по- голяма от хола.

# 102

Бъди рахат, аз съм зодия дева. Пази Кирето, че много си удря фонтанелата в касите на вратите.

# 103
аз и не искам комисион
така, благотворително ще я карам

стига ми тази награда,
да каже нявга народа ...
Асса въведе правда
ние сдобихме свобода

# 104
Доне, ако още носи на тежко Laughing Помня,че навремето беше посочено като основно достойнство на мъжа, другото жената и сама го можела. А готви ли Flutter
А децата? Ще ги менкаме ли?
Носи, носи. И готви, че и готварско предаване прави  Flutter
За децата - не, благодаря, едно ме подлудява достатъчно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт