Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Ако се изръся за мъжа,с който живях,а сега е свободен електрон,какво да правя с Кирето?Много е висок,за да влезе в дрешника.

# 166
Ако се изръся за мъжа,с който живях,а сега е свободен електрон,какво да правя с Кирето?Много е висок,за да влезе в дрешника.
Кирето го отдаваш под наем за ремонтни дейности.

# 167
  • При хората, които обичам
Мюриелините за мен, благодаря.
Не знам дали ще се справя със забелването, но ще се науча, аз съм любознателна.

# 168
Прадлагам - 71ви набор, рус, зеленоок, 180/82 кг., бая спортен, с докторат по химия.
Минуси - овен!!! Нищо не поправя, само крушки може да завива; шофира като пълен идиот, дори и при молба продължава да го прави; не гледа футбол, но когато играе любимият му отбор трябва да е задължително на стадиона, ако ще другата част на света може да мре.
Екстри - пере, чисти, готви, пазарува, ако опре нож до кокал-глади, не пуши, пие умерено, не се заглежда по чуждо.
Голям плюс - не разбира български.

Вземам високия с палачинките, ако е свободен  Mr. Green

Ох, ох - взимам го - докато не се усетят търговките. Прекрасно е това, че не отбира от БГ....
В замяна - зеленоок, супероко, финансист-романтик, умее да се облича - сам и с вкус. Прави палачинки - това виждам върви... Има израстък на главата - мобилка. Туй парти да ти организира, вино да ти налее - еша му няма. Не е капризен, обещания излишни не дава. Дава заеми.
Кой? Кой? Кой?
Вземам!

# 169
  • Варна
Горещо предложение: Очаквам чаровен арабски шейх, с всичките му анджаклами и финтифлюшки. Без харем, само за месец разюзданост. Ще му предложа всичко, навсякъде, ще го  обгрижвам редовно и гальовно, колкото да даде някой друг кладенец, като остана жадна да поя мене си...

# 170
Ей.., Мюриель имах точно каквото търсиш, но закъсня! Жалко...
Обаче сега имам скъпоценен диамант и тиган, ако Дона е взела парфюма. Остава да си намеря прасето по трасето и съм си идеална!

# 171
Ako surfline не ще овена, прати го насам. Ама това за яйцето си остава, т.е. да си го носи, щото у нас не се задържа такваз храна. Тиган имам.  Mr. Green
Ай влачи!Твой е Wink

айде бе, направете ми добра оферта де!

# 172
  • София
Много ви моля,офертата е още в сила. Flutter
Флор Канелена фон Ужасон, с  теб ще се разбера на 4-ри о4и.  #2gunfire

# 173
А бе и аз се замислих за Шанеления мъж..............

# 174
 барабалекс, аз и на прасето съм навита, искаш ли да го разделим на вино?

# 175
Небесният е мой, изваден е от аукциона.
Като се амортизира, може да го изнеса пак на публична продан, но може и да си го оставя за аксесоар, щото е атрактивен.

# 176
Взимам на Мюриель месното и безмесното срещу моя, но само ако успее да го изчопли от дивана, защото него не го давам. Нов ми е.
Пие, не пуши, но е опушен, тъй че не му пречи.

ААА!Крадли!

# 177
е това вече на оргия прилича вашето беееее
после нема да смогнеме на ДНК тестове, съпрете се, пфууу, един тест е 200 лв ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
хайде, стиснете си ръцете, дайте ми тигана - парфюм ще уредим неначенат......
Мъжа с рейсовете - след всеки рейс при мен и после където му видят очите.....
добре де, никой не предложи полов атлет.........без задържки Rolling Eyes
Ъ ок, моя го давам за постоянно, след употреба от Шанел, с една туба домашно видинско червено вино........

# 178
  • Варна
 Simple Smile Ми добре. Асса да отчете сделка в протокола... моля.
Ха сега - търся строителен надзор, че къщата не чака! Спешно - все пак, да не се излагаме пред чужденчето!
Кирето, да речем?

# 179
Барби, предлагам прасе 200кг. живо тегло. Върви комплект с романтика на VG. Нищо не искам в замяна, щото ме кефиш. Отстъпката е сериозна, да знаеш! По принцип искам вила в Несебър за такава оферта.

Общи условия

Активация на акаунт