Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 35 359
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Айдеее...

Знаех си, че ще се лее кръв.Не само свинска.

# 601
Василиса,пращам лот от три пуйки,кило вратни пържоли и картофено пюре срещу лот от тримата мъжове. Grinning

# 602
Василиса,пращам лот от три пуйки,кило вратни пържоли и картофено пюре срещу лот от тримата мъжове. Grinning
Брато не го ли щеш Rolling Eyes

# 603
ХА! Ето коя ми е чорнала мъжЪ! Цомбо, да ми го връщаш, че требе да си кара девойките по тренировки и репетиции!!! Па и тънко мина- не си ми плащала още Crossing Arms МОжем да се договорим обаче- една тава пиуе със зеуе плюс една от скъпарските ти чанти и е твой Whistling

# 604
Не,ма го оставих малко да почива.Ще си го ползвам със здраве и няма да го връщам.
Василиса я оставиха гладна на кубинския бряг,трябва да и влезнем в положението. Laughing

# 605
  • София
ХАйде и аз да предложа  Laughing Mr. Green
Млад (все още  Mr. Green ), чисти с прахосмукачка, мие чинии, простира и знае как се пуска пералнята  Laughing
Гледа децата, не мрънка въобще, не говори много (да не кажа никак  Joy ) , не спира от излизане и харчене на пари  Laughing
Не може да готви (но прави страхотни сандвичи  Wink ), не обича да глади и.....е програмист... т.е. всичко трябва да му е разяснено ТОЧНО и ЯСНО  Peace
Та, лошото е, че не знам за какво бих го заменила  newsm78 Оферти?  Thinking Whistling Mr. Green

# 606
ХА! Ето коя ми е чорнала мъжЪ! Цомбо, да ми го връщаш, че требе да си кара девойките по тренировки и репетиции!!! Па и тънко мина- не си ми плащала още Crossing Arms МОжем да се договорим обаче- една тава пиуе със зеуе плюс една от скъпарските ти чанти и е твой Whistling
Аааа, в грешка си нещо скобожа NaughtyНе е при мен.

# 607
Не,ма го оставих малко да почива.Ще си го ползвам със здраве и няма да го връщам.
Василиса я оставиха гладна на кубинския бряг,трябва да и влезнем в положението. Laughing
ще наддавам със зъби и нокти за човека, който обича мляко с ориз Mr. Green

# 608
Аааа, в грешка си нещо скобожа NaughtyНе е при мен.
Лоша работа.... И къде да го диря сега newsm78 newsm78 newsm78

# 609
ХАйде и аз да предложа  Laughing Mr. Green
Млад (все още  Mr. Green ), чисти с прахосмукачка, мие чинии, простира и знае как се пуска пералнята  Laughing
Гледа децата, не мрънка въобще, не говори много (да не кажа никак  Joy ) , не спира от излизане и харчене на пари  Laughing
Не може да готви (но прави страхотни сандвичи  Wink ), не обича да глади и.....е програмист... т.е. всичко трябва да му е разяснено ТОЧНО и ЯСНО  Peace
Та, лошото е, че не знам за какво бих го заменила  newsm78 Оферти?  Thinking Whistling Mr. Green
Взимам го за 24 часа да ми преинсталира Виндоуса.В замяна ми останаха няколко кила ябълки и мисля две скъпарски чанти newsm78

# 610
  • Стара Загора
Тююю, ненаситница.  Mr. Green

# 611
Само за 24 часа бре.Няма да го докосна даже.КампУтЕра ми е за преинсталация.

Кажи ти, как е мъжо?Ще си идва ли за именния ден на брат му или сама да излизам?

# 612
  • Стара Загора
Добре е момчето. Излизай си, щот моя именник го няма и аз имам нужда от компания.  Mr. Green

# 613
П.п., само Лиска е разбирач, мина и замина с най-убавия. Скоро не я чакайте, няма да има време за вас. Laughing
Ама, точно така. Вие си се надцаквайте,
уморявайте си се, аз вече бера плодове.

# 614
ще наддавам със зъби и нокти за човека, който обича мляко с ориз Mr. Green
[/quote]
 Ако направим с Василиса сделка и го прати,сменям го за пасатор и голяма водка ябълка. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт