Бременни чужбински мами - 16

• 18 404
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
за нощното хранене - Ванеса самаокато реве в коли пропуска от 2 вечери папането, буди се но не яде и заспива спокойно. Аз съответно будувам и няма файда, че тя се е отказала Joy

за бибите - ние такова нещо неможем да я накараме да сложи в устата си, никак не ги харесва, а ми се ще да се успокова с тях поне докато реве в количкатае  навън. Вие как се справяте с тоя проблем, реват ли навън, моята иска да е права и да разглежда #Cussing out

за спането -ми заедно спим, завивам я с нейното одеялце и така съм по-спокойна, иначе сън не ме хваща като не е при мен. Това само за през нощта, през деня си си спи в леглото без проблеми Praynig

и аз съм изнервена напоследък, мъжа ми почна диета, а аз немога заради кърменето, имам да свалям 13кила и ми се вижда мираж, вече и дрехи не ми с пазаруват

# 121
Ох, с тези депресии... и аз 2 дни съм супер щастлива, 1 ден ме хваща депресия, но четох че е нормално явление в началото на бременността. В събота чухме сърцето на бебето, милото беше 7 мм, вече трябва да е станало 1 см. Това от мен за сега, лятото вече и аз ще пиша за хранения, кърмения и пр.

# 122
  • NL
За биберона и при нас много рядко влизат в употреба.Първо не и давах докато свикне с кърменето в началото.На консултацията преди дни ме питаха защо не опитам от време на време да и давам да смуче и сега от два дни почнах но не съм много настоятелна.Това с биберона ми се струва малко като да му запуша устата на детето та затова и не съм такъв фен.Много ми е интересно като видя деца на по три  години и с биберон в уста.Струват ми се вече големи за такива неща.
Отностно спането не я оставям да спи на нашето легло,че ме е страх да не заспя евентуално до нея и да я смачкам.След като се накърми,всеки по креватите си.
Аз след толкова чудене накрая се отказах да взимам електрическа помпа под наем а направо си закупих една.Сега да видим дали ще ми влезе в употреба както си трябва или се окаже,че съм си хвърлила парите на вятъра.

# 123
Добрутро  Hug
За бибата, още от самото начало я гледаше с отвращение. Случва се да се излъже и да я вземе, но само в краен случай и като знак на отчаяние  Crazy
Елеонора не се събужда през нощта, може би от месец. Доскоро се събуждаше в 5, сега и след 8 часа.
Често я оставям да спи с мен в леглото, аз спя леко и не се страхувам, а и не се притеснявам от тези схващания, че децата не трябвало да свикват да са близко до нас. Тя си е най-добрият регулатор. Може да спи и сама и знае, кога е гладна по-добре от всеки друг. Така че я храня когато поиска   Simple Smile

# 124
Maryloo, мене си ме тресе сериозна депресия първия триместър - доста неприятно беше, но мина. Вторият триместър беше супер  Mr. Green

за спането - аз неотдавна се похвалих, че спим по 7 часа (някой път по 6, друг път по Sunglasses на нощ, така, че нощното хранене замина някъде след 35-40тия ден.

за леглото - ми не щем да спим в леглото си, и тва е  Sad. Като цяло сме любители на компанията и изобщо не желае да е сам - даже и насън разбира като няма никой до него и се буди... това си е малко мъчение да ви кажа, но поне спи нощем. това е по-важно за мене.

за бибата  - какво да ви кажа, мъка голяма, иска я, ама така и не се научи да я суче и някой трябва да му я държи...  Rolling Eyes

# 125
  • NL
Добро утро.
Имам малко въпроси към майките които се цедят.
1.По колко кърма от шише(средно)на едно ядене давате?
2.Това,което съм изцедила през целият ден мога ли да го складирам в едно шише?Не изцеждам по много и затова от различните изстисквания да допълвам в шишето.
3.Като поседи няколко часа в хладилника,кърмата изглежда като пресечена докато не разклатя шишето(тогава си става пак нормално на вид млеко.Това при вас получава ли се?
Много въпроси станаха но не ми стигна времето да се ровя и затова горе в кърмаческия.Бутнете едно рамо Wink

# 126
Милика, аз цедя и кърмя, ето моите отговори

1. Средно 130мл на 3.5 часа (ядем на различни интервали между 80 до 170мл, но това е средното)
2. аз така правя, не съм имала проблем досега
3. да, нормално е

# 127
момичета, минавам да почерпя, че днес Неси прави 2 месеца, после ще се отчета

# 128
  • NL
Jenna мерси за информациятя,страшно ми помогна.Беше писала малко по-напред,че кърменето-дали се храни както трябва най те притеснява.Лекарката по тоя случай ме успокои така-щом пика и ака редовно значи си яде толкова,колкото му е нужно.И мене ме гонеше параноята дали наддава,после пък дали не яде повече от нормалното.Затова ходя всяка седмица да я мерят и засичам по едни графики дали вървим в нормата.Тези графики са ми в една книжка,но предполагам има много в интернет.Затова докато си още в Бг ако имаш някъде възможност да го мериш Ноли редовно и да засичаш,ще видиш как няма да му береш грижата повече за храненето.Сигурно ги знаеш тия неща но аз наистина така се успокоих и затова ги пиша.
А и за реването да добавя.На последната консултация педиатърката ми каза да следя и да се опитам да разграничавам различните видове плач.Кога наистина има за какво да реве или когато се лигави дет се вика.Сега и това следя да видя дали мога да и схващам настроенията.Имаше преди време в едно от предаванията на Опра за една жена как разбирала езика на бебетата и обясняваше различните звуци как да ги различаваме.Беше много интересно и за нула време тази същата дама успокои няколко бебета като каза на майките точно от какво се нуйдае бебето в този момент..Май и двд бяха издали за това.
Me_and_baby честити 2 месеца на Ванеса  bouquet.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 15:10 от Milika

# 129
Ха добър ден и от нас!
Да ви се оплача,от снощи много ме боли корема и се втвърдява.Нямам спомени дали със сина ми ми се е случвало.Като питах акушерката тя ми каза,че при втора бременност било нормално #Crazy.Ама аз съм си паника и нещо не и вярвам много. #2gunfire
Me_and_baby, честит ви 2-ри месец.Да е жива и здрава малката Ванеса!

# 130
Ха добър ден и от нас!
Да ви се оплача,от снощи много ме боли корема и се втвърдява.Нямам спомени дали със сина ми ми се е случвало.Като питах акушерката тя ми каза,че при втора бременност било нормално #Crazy.Ама аз съм си паника и нещо не и вярвам много. #2gunfire
Me_and_baby, честит ви 2-ри месец.Да е жива и здрава малката Ванеса!
Така е, нормално е! Това са тренировъчни контракции, които почват обичайно след 25 седмица.
Вземаш горещ душ и си готова. Обикновено отпуска.

# 131
Вечерница, мерси мила Hug

# 132
Me and baby, да ти е здравичка принцесата и голяма (и заслепяващо красива!) да расте, ама н'дей тъй с тез тортички, бременни има тука  Joy  (По едно таквоз турГайте newsm38 и готово  Joy)

В сряда бях на едно коктейлно парти, че не можах да пия коктейли не можах, ама що cupcakes - точно като тези на снимката - опатках...  Animal Pig

# 133

Вие слагахте ли вече ваксини? На нас ни предстои и ми е толкова нервно и притеснено - как реагираха вашите бебоци на боцкането?
Вие кога смятате да спирате нощното хранене и как??

Дезита, пьрвата ваксина и понесе добре.Не плака много, само при боцкането на 2рото кра4е.След това не вдигна Т, само беше сьнлива целия ден и спа.Аз давах хомеопати4ни капки 2 дни преди боцкането и 2 след това, незнам дали са при4ина за по лекото минаване на сьбитието.В понеделник сме на лекар, може би и тогава ще бием 2рата ваксина и ще споделя как е.

За нощното хранене из4етох доста и казват, 4е детето само си го спирало и решавало кога да е.Моята братов4едка е спряла, когато малката и е била на 9м., не се е изцеждала допьлнително и кьрмата и пьрво е намаляла, а после спряла...много странно, може ли да се полу4и така newsm78
Засега сьм решила докато се буди да я кьрмя.Ако реша да я спра ще пробвам сьс зальгалка.Виждам,4е нощем буденето и не е само от глад винаги, ами от нужда да мляска нещо в устата си Mr. Green

# 134
Ох, с тези депресии... и аз 2 дни съм супер щастлива, 1 ден ме хваща депресия, но четох че е нормално явление в началото на бременността. В събота чухме сърцето на бебето, милото беше 7 мм, вече трябва да е станало 1 см. Това от мен за сега, лятото вече и аз ще пиша за хранения, кърмения и пр.

Мерилу, много се радвам за теб и корем4ето ти Hug
Аз още си спомням момента когато отидох за 1ви пьт на видеозон и видях малката 6мм то4ка, която сега спи до мен и нещо май сьнува.Пожелавам ти лятото ве4е да си експерт по хранене, кьрмене и грижа за бебето  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт