Бременни чужбински мами - 16

• 18 410
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Me_and_baby, 4естит 2ри месец на Неси.Нека те слуша и много да се оби4ате!!! newsm51  ura dazzler1 newsm18  Party Time Tada  costumed034 newsm24

Ех, кога ти беше в корем4ето, кога порасна толкова много Hug

# 136
Оранжевке, привет, мила!!! Честито ти бебок, не знаех че си родила!!! Много се радвам за теб.
Заформила се е тема със старите муцуни от преди 2 години и питат за теб. Иди се разпиши там, че се заформя купон по старо му.

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 18:43 от maryloo

# 137
Milika и аз го гледах това предаване на Опра и се опитах след това да разли4а пла4а, но ми неше трудно.
За изцеждането и на мен ми се е полу4авал каймак отгоре, когато стои кьрмата в хладилника.В кьрма4еския бях 4ела(относно постинга ти, 4е не изцеждаш по много и сьбираш от деня), 4е някой майки не пускали грам мляко като се цедят или мн.малко, а като бебето си су4е си поема колкото му трябва и се развива добре.Аз сьщо не изцеждам по много(когато го правех преди) и вьпреки, 4е малката пишка,ака и наддава добре, все ми е в главата този вьпрос дали и е достать4но.Дори има дни в които яде по 3-4 минути, но явно и е достать4но(пийва от задното мляко примерно и су4е ефективно).
Бебинщайн, и на мен ми се втвьрдяваше корема, спокойно Wink
Jenna, разсмя ме когато про4етох, 4е трябва да дьржиш бибата на Ноли Grinning, направо си Ви представих.Моята дьщеря не искаше в на4алото зальгалката, но аз след 5-6 седмица запо4нах да я "тренирам" ежедневно.Не сьм я насилвала,просто и я предлагах по 4есто.За прьста още не си го сму4е, а направо си лапа цялата рька Mr. Green.Напоследьк лапа вси4ко наред - завивките си, дрехите си, рькавите си, нас Mr. Green....и има невероятно слюнко-отделяне.Малка е още да и никнат зьби, ама знам ли.

Питанки:
Моми4ета живеещи при по студени кл.условия - мажете ли дреб4овците си с бебешки крем за лице преди излизане?От 2-3 дни забелязвам, 4е бузките са и изсьхнали/изпрьхнали и се питам дали не е от гадното време
Падат ли коси4ки на бебетата Ви?Забезязвам от лявата и страна зна4ително "оплешивяване" и се питам дали не е защото пове4е спи на тази страна или какво.Ина4е няма за4ервено или някаква екзема.Май Сонитка беше писала, 4е на Сами му пада коса.

# 138
Оранжевке, привет, мила!!! Честито ти бебок, не знаех че си родила!!! Много се радвам за теб.
Заформила се е тема със старите муцуни от преди 2 години и питат за теб. Иди се разпиши там, че се заформя купон по старо му.

Grinning, Видях, 4е е писала Деметра и се за4етох в пьрвия и постинг, но се отвях и забравих да пиша.Мерси за подсещането Hug

# 139
Оранжевке, аз ползвам уинд енд ветер крем на Нивеа и съм много доволна, той не съдържа вода и кожата й не изсъхва от студа, мажа обаче когато се сетя, много често докато се наканим да излизаме и забравям да го сложа. Чух че този на Веледа бил още по-добър като качество, но не съм го ползвала, то с нашето малко личице едно такова кремче има да се ползва до лятото Joy

Първата ваксина беше туберколоза и я понесе добре, след 10 дни сме на следваща и дано да няма проблеми Praynig

За оплешивяването - ами Неси напоследък предпочита да лежи по гръб и да играе във бейби фитнеса, от това постоянно си търка главичката и гледам като че ли скоро ще и се оголи петно, което е много гадно Blush Sad Sadи гледам да я обръщам на страни да лежи, ама не става, явно им е слаб косъма затова пада или се отърква и няма как да се разминем Confused

Бебинщайн, не се шашкай от тия контракции, дори да са подготвителни, те не значат нищо. Аз такива стягания имах от 5ти месец та до края, а родих ден преди термина. Дори магнезий ми беше предписан, но не ме облекчаваше Peace

# 140
Оранжевко, първо поздравления за малката буба, много е сладка  Peace
Симптомите за слюнкоотделянето и при нас ги има, включително със захапването на всичко. Според мен я сърбят венците и така се опитва да ги почесва. Прави и опити да си захапе юмрука  Grinning Sunglasses
Косата й пада може би от месец, най-много където се отърква повече.
Хубаво е да слагаш такова кремче.

При нас ваксините също минаха много леко, може би спа малко повече, но беше много спокойна.

# 141
  Добро утро!!!
честито на майчетата тук и много цунки на бебчетата и коремчетата HugАз си живея в Бг,ама идва време и моята принцеска да се появи,а някакси не мога да избера име EmbarassedАко аз си харесам нещо,на мъжа не допада;аз пък не харесвам неговите предложения(Рос и Розали или Росита,че даже не ща да ги чуя Naughty)Накрая аз стигнах до Йоана,ама пусто на английски излиза като Джоана WhistlingИ много се чудя-все пак сме си в Бг-една Джоана или Йоана newsm78,ама пък таткото си е англичанин...И вчера той изтърси Джесика и ме уби #Crazy
  Е,ако може малко съвет за името,нещо като анкетка:Йоана,Джоана или Джесика.....Еванс?
 Благодаря!!!

# 142
Юлето, на мен Йоана най-много ми харесва! (Много хубаво и царствено Българско име.)
За да избегнете Джоаносването от англо-говорящите, можете да я запишете на латиница с 'I' -- Ioanna. Малко странно изглежда, но поне по-ясно?

# 143
Я И АЗ ДА СЕ ЗАПИША В ТЕМИЧКАТА ВИ Simple Smile ТЕРМИНА МИ Е НА 18 ЯНУАРИ!

# 144
Здравейте мами,
Исках да споделя по въпроса с летенето със самолет, че моя доктор ми препоръча да избягвам летенето след седмия месец, тъй като поради налягането притока на кислород към бебо е доста намален. Освен това знам, че и някои компании правят проблеми, но това предполагам може да се провери...
Ами за сега толкова от мен- скоро сигурно ще ви затрупам с въпроси за бебо. Вече нямам търпение да излезе, но за негово добро ще почакам разбира се Simple Smile Не знам при вас как е било, но моето е ужасно активно, от 1 седмица мисля, че се обърна с главата на долу, но продължава да рита като за световно! Предполагам това е нормално?
Поздрави на всички!

# 145
Привет мами   bouquet
Ние правихме първата ваксина миналата седмица- 5 в 1, бебо изплака за няколко секунди и после дори се смееше и си беше както преди. Аз се бях запасила с парацетамол на капки, но той не вдигна температура, не беше нервен, абе много добре си беше детето, дано така понесем и втората ваксина, която, ако не се лъжа, е през януари.
Ние биба смучем всякаква- от силикон и каучук, само за смучене да има  Mr. Green Е, отвреме-навреме я изплюваме и предпочитаме юмрука, но иначе нямаше да си бъдем истински бебчовци, нали  Wink Лоша работа, че от няколко дни открихме колко удобен за смучене е палеца  Outta Joint
А Сами често пъти заспива вечер след 4-тото си ядене, още към 18-19 часа и се събужда чак към 5-6 сутринта  Shocked Дано не е проблем, че така намаля хапването, но щом наддава добре и е спокоен, не би трябвало ...  Thinking
Иначе, се събужда понякога около 2, 3 или 4 часа, давам му биба и заспива пак, с тенденция да спрем тотално нощното хранене.
А вчера му дадох да опита вода! Каква физиономия направиии не е истина, не му хареса! Но и на мен идеята ми беше само да пробвам реакцията.
Вит. К имахме предписан след 1-ия месец, но тъй като почнахме добавки на АМ, ни казаха да не го вземаме, тъй като в адаптираните млека го има добавен и го дават само на изцяло кърмени деца. Давам обаче вит. А и Д, Адистероло, по 2 капки на ден.
И друго исках да пиша, но се събуди - ще хапваме и после излизаме.
Целувки на всички мами и бебчовци  Heart Eyes

# 146
Приемате ли нови?  Laughing
За които ме помнят - стария ми ник беше Dessita
За другите - живея в Италия, имам син на 3 и половина, и това ми е втора бременност.
Поздрави на всички

# 147
Деска, добре дошла  Hug Тук е пълно с мами, които още не сме си изживяли сякаш бременността  Peace Всъщност, останахме си една добра компания от бременния ни период и ни е хубаво заедно.
Лека и безпроблемна  Heart Eyes

# 148
Деси, и тук ще се засичаме редовно, а? Честито ти коремче и на теб, много се радвам, че се появи. Ели от Прага и тя бременее.

# 149
Ооо Деситке  Grinning
ай добре дошла  Hug Grinning лека и безпроблемна до края!

Мерилу
ти беше питала за болежките ниско в корема - нормално при началото и края на бременността, не се шашкай  Wink Grinning
Иначе лятото се изнесох от Прага, вече съм в Дечин  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт