Бременни чужбински мами - 16

• 18 436
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Maryloo, Eli, добре заварили! Както и на всички бременлийки (и бивши такива)!
И аз имам разни болежки ниско от време на време, ама е нормално. Дано и тази бременност да е като първата, без  Sick или други неразположения.

# 151
Ах, Ели, преместила ли си се? Не знаех и ти пратих картичка за Коледа. Ако поддържаш връзка със старата къща си я потърси.

# 152
Здравейте,
моят термин е за 4.4.2008, живея в Сърбия.
Май не е тука мястото но да питам: има ли и други мами от Сърбия?
Поздрав!

# 153
Tsugumi,  Hug
moia_kukla, лека бременност и раждане на едно прекрасно детенце.Моми4енце ли 4акаш, заради новия ти ник питам? Grinning
Добре дошли на новите моми4ета  bouquet
Me_and_baby, какьв бебешки фитнес имате?Аз сьм в процес на издирване на бебешка гимнастика.Днес видях една на Fischer price "Kickin Bobbin" и сьбирам мнения и отзиви.Свекьрва ми има някаква, но когато я предложихме на малката не реагира с ентусиазьм.Може би защото не издаваше звуци и не светеше, пьк и беше по-малка на вьзраст.Мисля, 4е гимнастиката, освен играта с мама е добра алтернатва за развитие и самостоятелно забавление.
Тези игра4ки ми се струват много труден избор - хем не искам да я затрупвам с ненужни вещи, хем не искам да я лишавам от нещо, което ще помогне за развитието и.
amielle, бебоците ритат и това е нормално Grinning.Усещаш ли бебо да хьлца?Аз много го усещах това хьлцане, майка ми дори ме подиграваше.Аз по хьлцането познавах, 4е беба е надолу с главата(така си остана до края) и 4е има живот в корема ми.След като се роди продьлжи да си хьлца.
julleto18 и на нас избора за име ни беше много труден(заедно с избора на коли4ка Mr. Green).На мен Йоана ми харесва.Ако имаш колебания относно произношението извьб БГ си изберете друго, универсално име.Джесика не ми харесва.Кьсмет!

# 154
Привет и добре дошли на новите мамчета .Хубаво е като има нови попълнения Hug
За името и аз нещо немога да го измисля .Уж ми хареса някое и след ден-два вече не ми се струва подходящо , а то време не остана ...
Юле, на мен Йоана ми харесва .Мъжо даже ми го беше споменал като вариант преди време.

# 155
Оранжево небето, рано е да се каже момиче ли ще е  Laughing. Ще ни се, ама да видим! Въпреки, че на лентичката пише 7 семдици и нещо, според гинеколога ми е на около 5 седмици, даже се наложи вагинална ехография да ми прави вчера, за да го види.
Ели, и аз не знаех, че си се преместила. И Оранжево небето я помня още в Холандско, а тя била в Дания! Много промени, много нещо! Понеже се амбицирах да успея да изпратя и аз картички, пратете ми моля адресите си!
Тедсан, ти още на стария адрес ли си е , знаете ли newsm78? ..............

# 156
Десита, честито! Много се зарадвах на новината. А баткото (Борис ли беше? Crazy) радва ли се? Тедсан, ако не се лъжа вече живее в София.  Heart Eyes
maryloo, лека и на теб!  bouquet
Оранжавке, уж често те виждам да пишеш, а съм изпуснала новината за Дания. Надявам се скоро да се почувстваш добре в новата "родина"  Hug за играчките не се тревожи, едва ли ще я лишиш с кой знае какво. Много е модерно на всички да пише колко важни са за развитието и тн. Само ни объркват  Grinning

# 157
Привет и от мен момичета!Да се оплача и на вас май ще съм със секцио заради седалищно прилежание но имам още три седмици бебето да се обърне доки ми даде срок до 29 декември.И в тази връзка да попитам има ли мами тук които са раждали секцио с епидурална и как е минала операцията?
Честито и от мен ДЕСИ  bouquet

# 158
  • Гърция
И в тази връзка да попитам има ли мами тук които са раждали секцио с епидурална и как е минала операцията?

Аз родих така, защото бебето беше седалищно. На мен също ми дадоха срок, ние избирахме дати и т.н., но беба тръгна да се ражда и ми направиха секциото по спешност. Най-важното е да е добър анестезиолога. При мен упойката не хвана бързо и за това ми сложиха маска с райски газ и ме събудиха веднага след като извадиха бебето, след това и до края си бях будна. Аз лично, бях много шашната и очаквах какво ли не,но се оказа, че няма нищо страшно. Възстанових се много бързо, на втория ден станах от леглото. Не мога да кажа, че не боли, все пак си е операция, но се търпи и забравя Wink.
Успех и дано бебето ти се обърне!

# 159
Мари, и аз раждах с епидурална. Няма нищо страшно, усещаш едно силно натискане по гръбначния стълб и толкова. После всичко от там надолу не се усеща. На мен ми беше за втори път, на около 17 години ми вадиха една игла от петата (беше се забила и счупила вътре, нали все шиех и стаята ми беше пълна с игли и карфици по пода  Laughing) в София с епидурална, така че имах опит.
Иначе и аз като Теорг бързо се възстанових след раждането, на четвъртия или петия ден, не помня, ходих с мотор до общината да си записвам детето  Laughing
Шоши, благодаря! Бобо още не го осъзнава много, знае, че на мама в коремчето има бебе, и толкоз. Според мен ще му стане по-ясно като порасне корема.

# 160
Присъединявам се и аз към бандата - термин 2.7.2008 Wink

# 161
ТЕОPR, а бебока ти от коя седмица беше застанал седалищно, на мен доки ми даде срок до 37 седмица и ако до тогава не се обърне ще ме оперират, какъв ли шанс имам да се обърне Thinking

# 162
  • Германия
ТЕОPR, а бебока ти от коя седмица беше застанал седалищно, на мен доки ми даде срок до 37 седмица и ако до тогава не се обърне ще ме оперират, какъв ли шанс имам да се обърне Thinking
Има  разни трикове и гимнастики за обръщане. Акушерките при вас би трябвало да ги знаят. Иначе имам опит с 2 пъти секцио и колкото по-рано успееш да се раздвижиш, толкова по-добре и леко минава възстановяването Peace

# 163
  • Гърция
mari_rus, в седмия месец се обърна седалищно и така си остана. Термина ми беше 8.10, беба не беше много голяма и за това гинеколога ми ни беше дал срок до края 39 седмица, но тя се роди в края на 38 седмица. Лекарите казват, че вероятността да се обърне едно бебе след 38с е около 5%. Аз опитвах и с упражнения и с много ходене, но нищо  не подейства.

# 164
При мен бебка на консултацията в 33 седмица и четери дни беше 2070 май не се води за голямо бебе , но доки ми даде срок до 37 седмица, иначе за упражнения го питах и той ми каза че по никакъв начин не повлиявали.

Общи условия

Активация на акаунт