недоносени дечица 5

• 18 896
  • 313
  •   1
Отговори
# 75
Ади се събуди сополива,а при нас това си е голям проблем.Заспи ли се дави и кашля,защото секрета се стича към гърлото. Tired

# 76

Паликарова, какво стана - сложихте ли ваксина анаста?

Незнам каде и кога сте писали по въпроса,изпуснала съм явно,но моля ви НЕ СЛАГАЙТЕ АНАСТА ЗА НИЩО НА СВЕТА Praynig
Кога точно се слага тая ваксина и какви са и последствията.Да знам да съм подготвена ако педито реши да я слага

Няма как да реши да ви я слага Wink
Тази не е от редовните,тя е ако детето има бактерий и то упорити Peace

# 77
Желая весела Коледа на всички! 

# 78
Здравейте мами. HugИзвинявайте,4е ви пиша 4ак сега,но бях извън града.         Мирама,благодаря ти за отговора.Дани изкара пневмония,ве4е месец диша сама,храни се добре,но още не я вадят от кувиоза.Там е 75 дни.Дано скоро я извадят.  bouquet                Tony 19,Дани е добре,казаха 4е няма да я местят.Тежи 1660г. В4ера ми казаха 4е са и правили трансфонт. ехография и 4е е добре.Там където е бил мозъ4ния кръвоизлив ве4е отшумявал.Гледал я е и офталмолог и казал 4е няма проблеми засега.                                        Zoia Alex, благодаря ти за успокоението.     Желая на вси4ки Весела Коледа,много здраве и късмет на вас и де4ицата ви. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 79
dima74, е, не се притеснявай, още е много мъничка, за да я извадят от кувиоз. А и щом е карала пневмония се притесняват и ги задържат малко повече.
Дъщеря ми я извадиха когато беше 2000кг.

# 80
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ

# 81
  • София
Весели празници на всички. Включвам се малко късно, но сега се добрах до компютъра. Аз съм сестрата на Вики и мама. За анаста- в никакъв случай не я слагайте. Води до тежки алергии. Всички деца с поставена анаста, които познавам развиха тежки атипични алергии. Моето дете е едно от тях. Вече девет години се опитваме да се преборим. Но ние сме от леките случаи. На моя позната детето разви лупус, вслествие анаста. Жестоко е. Организма сам порзява собтвените си органи, разпознавайки ги като чужди. Детето не можеше да се храни буквално с нищо. Ядеше само пилешко месо. При това с противоалергични. Нищо друго. Не съм ги виждала много години. Ние бяхме едно от първите поколения, на които бе препоръчана анаста за стафилококова инфекция. Около пет-шест деца пзнавам с поставена анаста и всички без изключение развиха различни по тежест атипични алергии.
Съжелявам за лошите новини, но такива са фактите.
Пожелавам на всички много усмивки и здрави дечица

# 82
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!

# 83
  • Варна
desinansitoni, благодаря за отзивчивозстта и споделения опит  Hug!
Вики и без това направи алергия на два пъти без да разберем с точност от какво е. Със сигурност няма да рискувам с анаста-та.
Весела Коледа на всички!!!

За нас нещо не е много весела - Вики се опитва да се разболее - вчера вечерта вдигна 37.7, но се надявам да овладеем ситуацията.

# 84
честито рождество христово,
мир и любов да царят в домовете ни

# 85
Камбанен звън донесе блага вест-
Исус Христос роди се днес!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

# 86
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!  People Santa

# 87
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

# 88
Честито рождество и от нас. )))
Пожелавам на всички много щастие, усмивки и прекрасни моменти. )))

Ето и две снимки от нас. )))

http://images22.snimka.bg/004787832.jpg
http://images22.snimka.bg/004787835.jpg

# 89
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! 

Общи условия

Активация на акаунт