ВРАЦА - 5

• 22 359
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • с/у ОколоМръсТното
_baby - мерси   bouquet

И аз за баба ми питам... Ще се опитам да го обясня това магазинче това на нашите, че от тук да пращам  ooooh!

Ох, ох, ох... защо настъпва такъв миг  Tired

# 76
Моля пак ела  newsm53

# 77
Здравейте.
Нека ви се представя,казвам се Петя  на 22 г. и през юли ще си имам бебче.Занимавам се с писане на документацията на фирмата на свекъра Grinning .Ще се радвам се опознаем bye

# 78
абе, момичета, ние наистина ще се окажем комшийки  Laughing аз също съм в химиците - на площад левски. и аз съм учила в 13-та и много си я обичах.  Heart Eyes
хайде, пожелавам ви повече хубаво време, за да разходите бебоците малко. аз с моя миналата зима извадих голям късмет с времето и бяхме постоянно навън.

поздрави!  Hug

# 79
Здравейте Мамчета!!! Имам едно питане и се надявам да ми помогнете. Бих искала да зная във Враца има ли детски ясли, които приемат 9 месечни деца. , има л ичастни дестски ясли и знаете ли каква е цената на месец? Благодаря!

# 80
А може ли да ми кажете нещо за ЦДГ Българче? Какви са условията? Ще ни приемат на 11 месеца, още не можем да ходим. Къде се намира и частна ли е детската градина????

# 81
А може ли да ми кажете нещо за ЦДГ Българче? Какви са условията? Ще ни приемат на 11 месеца, още не можем да ходим. Къде се намира и частна ли е детската градина????

Габи, ако това е детска градина определено няма да приемат 11м дете. Да не би да имаш предвид Детска ясла "Българче", която всъщност е 5-та ясла!?минавах от там и видях, че има голяма табела  с това име на нея. Аз нямам представа дали приемат толкова малки деца в яслите тук.

# 82
Здравейте.
Нека ви се представя,казвам се Петя  на 22 г. и през юли ще си имам бебче.Занимавам се с писане на документацията на фирмата на свекъра Grinning .Ще се радвам се опознаем bye
Здравейте момичета и добре дошла на Петя Hug
Честит ви първи истински сняг . Ако се позадържи след обяд сме на първи пързалки с каката  newsm44
Хриси , твоята кака нали и тя беше Михаела , ако е така ще обединяваме празниците  Party Party
Лек и приятен ден ви желая   bouquet

# 83
Да, Михаела е.  Grinning Peace
Гале, как е бебчето? Каката помага ли?

Добре дошла на Петя и от мен !     bouquet
Сутринта забравих Crazy

# 84
Честита ви истинска баба зима!Сутринта по пътя за детската Марти беше на седмото небе само тичаше и пищеше от кеф . newsm44Довечера сигурно ще куфеят още повече. Nature Snowman smile3533Габи123 има една часна ясла в една къща до турската чешма, но незнам каква е таксата ще попитам съседката ,че те са там.А за "Българче"незнам нищо.Желая на всички много емоции през цялата седмица и пишете по-често  Peace

# 85
Добре дошла на Петя  и леко бременеене preggo

# 86
Здравейте и от мен  bouquet

Габи, в Българчета приемат деца от 3 месеца нагоре 0- имат проходилки, кошарки и т.н. Може детето да не е проходило. Аз исках да записвам там Андреа, но реших да почакам до март месец и й взех гледачка. Яслата е чиста и не е лоша на пръв поглед - аз огледах в едната група, където имаше две  бебета - 7 месечно и 10 месечно. Провери там. 5та ясла се води
 Hug

# 87
Добре дошли на новите попълнения!

Да, в 5 ясла взимат всякакви, а за частна нищо не знам  newsm78

# 88
Благодаря ви, ще проверя в 5та ясла.Аз всъщност се колебая все още дали да е детегледачка или детска ясла. Колко вземат за цял работен ден горе долу?Не зная дали мога да и се доверя. В момента сме с детегледачка, но сме свикнали с нея.Държи се добре с нашето слънце, много спокоен и уравновесен човек е! Бих я препоръчала на всички.В момента все още живеем в София, но след нова година предстои да се преместим и ще трябва да започна работа веднага.За това ви завам всички тези въпроси и ви благодаря.Много ми помагате. От разстояние трудно става всичко. Sad

# 89
Добро утро красавици   bouquet.

Габи, аз си намерих една баба, много жизнена, взима й детската кухня, помага й да прохожда, танцуват, пее й, храни я и всички неща - давам й по 1.00 лв на час. Идва в 12.00 до 18.00. Имам няколко телефона на жени, които ми се обаждаха, след като намерих тази баба, ако искаш, мога да ти ги пусна?
Много съм доволна от нея и се надявам да я задържа до март. Тогава ще дам Звездата на ясла.
Днес най-после я записах на личен лекар Whistling

Общи условия

Активация на акаунт