В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 16 097
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ами така като гледам най-удобни ще ти са тази която е с/у сиропиталището зад Френската гимназия  или тази  зад блока Народен юмрук.Ориентираш ли се за къде говоря? Аз не съм взимала кухня за малкия,знам само ,че предварително се купуват купоните на определени дати в месеца и си заявяваш храната предварително,но 1 или 2 дена ще те излъжа.Някой ако ходи на тези кухни може да ти даде повече информация.Може и да има някъде около Вардар и друга  newsm78

# 151
  • На морето!
Ч.Р.Д,Ками!Желая ти много щастие и още толкова любов! nbirthday newsm67  Gift Gift  bigdance2  Party Time  ura  party006 bdbaloni baloni hbday happy bd baloni hbdtu lovekiss

# 152
  • България
Честит рожден ден, Ками   bouquet
Имаме си и още една рожденичка Краси 72   bouquet
Много щастие и късмет ви желая

# 153
Ами така като гледам най-удобни ще ти са тази която е с/у сиропиталището зад Френската гимназия  или тази  зад блока Народен юмрук.Ориентираш ли се за къде говоря? Аз не съм взимала кухня за малкия,знам само ,че предварително се купуват купоните на определени дати в месеца и си заявяваш храната предварително,но 1 или 2 дена ще те излъжа.Някой ако ходи на тези кухни може да ти даде повече информация.Може и да има някъде около Вардар и друга  newsm78
в тая от страни на сиропиталището купони продават само в понеделник. в понеделник можеш да подпечаташ купон за сряда - подпечатването става за два дена напред

# 154
Да питам нещо: къде по точно се намира детската кухня зад Народен юмрук, защото и на нас ни предстои,а не знаех , че там има.

# 155

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ!!!   МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

Благодаря ви момичета за поздравите и хубавите пожелания

# 156
  • Бургас
Да питам нещо: къде по точно се намира детската кухня зад Народен юмрук, защото и на нас ни предстои,а не знаех , че там има.

Magdallena,аз имам предвид червения блок по Демокрация,/нали той е Народен юмрук  newsm78/.Ти за там ли питаш ?

Намира се зад блока, откъм Механотехникума , на гърба на едно заведение ,а пред нея има и детска площадка.

# 157
мами ,здравейте ..... не сам писала от месеци.....но хвърлям по едно око.гледам  че ще има коледно парти-ще приемете ли една блудница  Simple Smile-ще сам ви благодарна.......и не знам към кой точно дА се обърна но  ако можем да дойдем  ще може ли да зема още една майка...с детенце колкото нашите?съжалявам за внезапната поява и мераците....и ако не е касно още веднъж моля да вклучите и нас...ще следя темата за отговор....целувки на малчуганите а на мамите лек и успешен ден.
и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕЛИЙКА-ЦЕЛУВАМЕ Я МНОГО-АЗ И ИВАНЕТ И ДА НЕ СЕ ПОКРИВА В SKYPE ЧЕ  ЩЕ СИ ТЪРСИМ ПОЧЕРПКА-КАМИ ВСИЧКО НАЙ....

# 158
Честит рожден ден на Амелия (на патерици)!

# 159
здравейте пак!тъй като ще оставяме Дари в Бс за 2 седмици,искам да ви попитам дали има частна ДК newsm78 или някоя от която майка ми да й взима храна през това време.предварително ви благодаря  bouquet  bouquet

Частна няма ,но кажи за кой район питаш ,навсякъде има детска кухня.
интересува ме района около Вардар,Братя Миладинови,Новата поща... Hug
Има детска кухня зад  Тоха блока не се се6там newsm78

# 160
благодаря ви  bouquet!сега казах на майка ми и тя ще ходи да провери как стоят нещата

# 161
  Абе тази анкета защо е до 14.12?Така като гледам тя съботата-15.12 се очертава като дата, не трябва ли по-рано да организираме нещата,  да не увиснем със заведението в последния момент?

# 162
  Абе тази анкета защо е до 14.12?Така като гледам тя съботата-15.12 се очертава като дата, не трябва ли по-рано да организираме нещата,  да не увиснем със заведението в последния момент?
Съгласна съм.
Ками, ако искаш направо махай анкетата. Обявяваме дата 15-ти и да започваме преброяването. Ти ли ще търсиш заведението?

# 163
изпреварихте ме  Laughing

абе хич не съм броила дните като я пусках, нямах време
така сметна там... съгласна съм, че няма време и ще се прекрати по-рано
още повече и самите дати не са обмислени  Embarassed
изключих че 15-ти е работен ден, та 14 предвариелно отпада
а за 22-ри късно е и предпразнично повечето хора пътуват ...

# 164
Да така е! Остава 15ти като дата за вечерното.

А за детското? Каме казвай някое заведение и ден по твой избор и действай, че то хора и мнения всякакви! Миналата година беше супер и не се съмнявам че и тази година ще стане супер щом ти го организираш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт