В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 16 208
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Мдаааа ще я пуснат, искам да се изкъпяяяяяя  newsm45

# 136
а бебоците кога смятате да ги къпете? ние и днес ще пропуснем, за утре се чудя  newsm78
снощи голяма хамалогия докато му измием шишетата  #Crazy

# 137
Ками Честит рожден ден! Честит юбилей! Желая ти преди всичко много здраве, семейно щастие, любов, успехи във всички начинания! Каквото пожелаеш да стане мигом в този ден(и не само в този). Да бъдеш силна, да мечтаеш, Наздраве! Бъди щастлива!
[/b]

# 138
  • Бургас
Ками,честит празник и от мен !

Танче, и на теб честит празник на патерица!

Бъдете щастливи и обичани !

# 139
Ооооо Ками рожден ден? Добре, че влязох за малко в темата иначе нямаше и да се усетя.

С най-добри пожелания за здраве, любов, пари, късмет и много радости  Hug  bouquet

За водата, и по-точно за липсата на вода, направоооо  ooooh! ужас, всичко ми е заринато с мръсни чинии, че вчера имахме гости. Обещах на детето, че ще го изкъпя при първия възможен случай  Joy, иначе по принцип все ме домързява, но то такава мизерия около мен, че ...

А в темата влязох специално да кажа, че в Бургас ще правят още едно родилно. До Ветрен. Семир Абумелих шефа на Света София финансира строежа и ще е тяхна тази нова болница. Ето и повече по темата http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=900

# 140
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАМИ!

МНОГО ЩАСТИЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!!

# 141
Честит празник, Амелия!
Желая ти много щастливи мигове с любимите ти хора!  bouquet

# 142
  • Бургас
ми аз не съм мислила дали ще го къпя, все пак водата след профилактика се хлорира в повече....  newsm78

танина аз подслушвах в един магазин и мацката разправяше че строежа бил почти привършил  newsm78 може би имаше в предвид грубия строеж Thinking

# 143
Ками, честит рожден ден!
Желая ти да си много здрава и много щастлива!

Весело изкарване на празника!

Тадела, честит рожден ден и на теб!
 (малко на патерици Embarassed)

# 144
здравейте пак!тъй като ще оставяме Дари в Бс за 2 седмици,искам да ви попитам дали има частна ДК newsm78 или някоя от която майка ми да й взима храна през това време.предварително ви благодаря  bouquet  bouquet

# 145
  • у нас
Честит рожден ден на Амелия и на Тадела(на патерици)bouquet  bigdance2 Tada

# 146
  • Бургас
здравейте пак!тъй като ще оставяме Дари в Бс за 2 седмици,искам да ви попитам дали има частна ДК newsm78 или някоя от която майка ми да й взима храна през това време.предварително ви благодаря  bouquet  bouquet

Частна няма ,но кажи за кой район питаш ,навсякъде има детска кухня.

# 147
ааааа за родилното на Семир знам още от как бях бременна с Дени, тогава ми обеща второто в тяхната болница да раждам

# 148
аз съм малко скептично настроена, защото не съм доволна от Св.София. дано новата болница да е по-добре, а и като има конкуренция да се стегнат малко тия от държавната  Rolling Eyes

# 149

Частна няма ,но кажи за кой район питаш ,навсякъде има детска кухня.
интересува ме района около Вардар,Братя Миладинови,Новата поща... Hug

Общи условия

Активация на акаунт