В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 16 076
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
бубичко, по твоите въпроси, ето какво намерих:
лапароскопията - Оглед отвътре на коремната кухина през тръба, тънка няколко милиметра, която се поставя през малък разрез. Това е процедура, която обикновено се използва от гинеколога, за да диагностицира и лекува редица заболявания и състояния. От началото на 20 век лапароскопията се използва само за диагностициране (но не и лечение) на коремни заболявания.

а второто /предполагам  Thinking/ се нарича по скоро ХИСТЕРОСКОПИЯ /или поне това предполагам, че е имала предвид, защото както е написано наименованието ... в търсачката абсолютно нищо не излиза  newsm78/ и представлява: оглед на вътрешността на матката с помощта на оптичен телескоп, наречен хистероскоп.

За Бургас, не знам  newsm78, но видях, че в клиниката Майчин Дом във Варна разполагат с такава апаратура, но дали са добри не знам  Thinking:
http://www.maichindom-varna.com/article.php?ref=art_med_center

Ками от Джърсите най-вече сме си поръчвали пици напоследък и всичко е ОК, но ако нещо друго по конкретно те интересува, май няма да мога да ти помогна  Rolling Eyes

В ''Майчин дом'' работят най-добрите специалисти,така че ориентирайте мадамата на там.

# 181
  • у нас
Честит имен ден на Катка и всички, които празнуват днес! Бъдете все така красиви и обичани!  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  На мен ми хареса във Форса на последната сбирка, за там съм. Simple Smile
 Катка, честит ти празник!  bouquet
  Бубич, за лапароскопията, на моят мъж сестра му ходи в София, имаше извънматочна, просто там са най-добрите специалисти.

# 183
 И ще ви издам една тайна Laughing.Верчето ще има бебче. Grinning Вери, я не се спотайвай!

# 184

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТКА и всички празнуващи днес !!!
Много здраве,щастие и късмет им желая!

Момичета, може да гласувате за повече от едно заведение.
 Периода е натоварен, а на Форса и на мен ми хареса, но може сватба да има, така че ...

# 185
И ще ви издам една тайна Laughing.Верчето ще има бебче. Grinning Вери, я не се спотайвай!

А Вери, къде си  newsm78
Ще имаме ли бургаско американче?
Честитоооо лека и безпроблемна бременност ти желая Laughing

# 186
Канадче, Ками, канадче. Laughing

# 187
ииииии вярно бе   ooooh!
ама и аз съм една Embarassed

Вери, не те ли засърбя някъде - яви се на отчет  Hug

# 188
  • България
Верииии  Hug  Heart Eyes  Hug

# 189
  • На морето!

Да ви почерпя,момичета!Днес Симеон става на половин годинка!
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet  bouquet
Вери,лека и безпроблемна бременност и  Hug Hug Hug Hug

# 190
Бубичко, личното ми мнение е, че всякакви манипулации завършващи на "скопия" трябва да се правят далеч от Бургас Peace

За срещата: ходила съм на Чиплаков- не е лошо, долу има голяма зала. Не помня какви са цените. Харесвам също Джърси и Форс.

Благодаря за пожеланията, трогната съм Heart Eyes Винаги си забравям именния ден ooooh!
Ама то с болно чаве, само до това ми е Tired

Честито на всички празнуващи!  bouquet

А на Вери да честитим ли вече или чакаме потвърждение?

# 191
аааа, аз за Верчето отдавна знам, но си трая, мислих си да не научавате от мен, ама щом вече стана достояние на всички мога и да й честитя
ВЕРИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ!!

# 192
  • България
Честита половин годинка на Мони

# 193
Хахаха, ей Живе, аз не го пазя в тайна, просто изчаквах да чуем сърчицето на 03.12, че тук са по друга система. Simple Smile И затова не съм сложила лентичка. Иначе терминът ми е за 08.06.
Благодаря ви за пожеланията.   bouquet
Аз си ви чета да знаете. Simple Smile

# 194
Брееее Вери, много се радвам за вас!
Ми лека и безпроблемна бременност и от мен!
Страхотна новина наистина! Нека само хубави неща наистина да чуваме за Вас!

Честит Имен Ден и от мен на Катка!  bouquet

Кажете ми обаче какъв ден е всъщност?

Честито ви 6 месечинки Райна!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт