В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 16 070
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Вери, честито, лека и безпробвелна бременност ти желая, а накрая да ни зарадваш с още едно красиво форумско бебе Hug

# 196
  • България
Вери, супер  Hug
Значи близначе  Grinning

# 197
Честито ви 6 месечинки Райна!  Вер4е браво Hug

# 198
 Само да вметна, че Близнаци е най-ужасната зодия!  hahaha

# 199
Вери, честито, мила! Hug Ей, че хубава новина! Още едно ново начало - желая ти всичко да върви леко и успешно  bouquet

# 200
  • България

Бяс  Laughing Нали го имам вкъщи

# 201
  • На морето!

Бяс  Laughing Нали го имам вкъщи
Айде сага ужасна  Crossing ArmsСтрахотна си е зодията-и Мони и Мая са будни и жизнерадостни деца Mr. GreenПредпочитам ги пред вечно спящите и апатични.Освен това с такива енергични дечурлига по-лесно се отслабва  Twisted EvilА когато порасне зодията вече няма да има значение-важно е възпитанието  Wink
Вери,честито,вече официално   bouquet

# 202
 Aaaa, не е така, точно като пораснат си проявяват същността. Laughing
 Тук във форума имаше тема за най-ужасната зодия и Близнаци печелеше убедително. hahahaПък и наживо съм се убедила. Mr. Green

# 203
  • България
Aaaa, не е така, точно като пораснат си проявяват същността. Laughing
 Тук във форума имаше тема за най-ужасната зодия и Близнаци печелеше убедително. hahahaПък и наживо съм се убедила. Mr. Green
Кой от 2-та ?  Grinning

# 204
Темата беше в Клюкарника естествено, доста отдавна, може вече да е в архива.За сметка на това има по-скорошни теми за децата Близнаци.Ако ти се чете заповядай! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212520.0
 Прочетох само постинга на авторката и мисля, че е достатъчно красноречив.. Laughing

# 205
Абе да кажем, че не ми от най-любимите, ама какво да се прави. Не успяхме да устискаме за Дева. Simple Smile))))))))))))))))))))
Аз имам една приятелка близнаци дето е толкова флегматична и заспала, че.... Пък и не се знае може и да го родя в Рак. Simple Smile

# 206
Не успяхме да устискаме за Дева. Simple Smile))))))))))))))))))))

Ах вие, палавници такива!  Laughing
 Кефиш ме и тва е, още от диетичните храни в Пикадили. Grinning

# 207
Вери,честито! Hug Hug Hug Много се радвам на тази хубава новина и както всички желая лека,безпроблемна бременност!
А относно зодиите- по важно е възпитанието и според мен. Относно децата от тази зодия, племенницата ми е Близнаци и мога да кажа,че е чудесно дете. Малко се колебае от време на време, ама какво да се прави Joy нали уж са двама.
Рени честита ви половин годинка! Цунки на Мони! baby_neutral

# 208
  • Бургас
Вери, честито на цялото ви семейство!  Hug присъеденявам се към всичките изказани пожелания!

# 209
  • На морето!
Сестра ми е близнаци и никога не е била палава,дива или непослушна.Дори напротив-аз бях по-палавото дете /аз съм телец,би трябвало да съм мн кротка/,тя е единствено много приказлива.

Общи условия

Активация на акаунт