В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 16 168
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Да, напрежението варираше тази сутрин. Лампите мъждукаха, ТВ изключи, компа и той. Тия от ЕВН са големи мошеници Confused

Пък аз да се "похваля" с първата шарка на дъщеря ми. Имаме си скарлатина - дар от детската градина. Получи се рима, ама хич не ми е до веселба Rolling Eyes Така не ми се дава антибиотик на Ева... Уф
Кампари, имай едно наум, ако не сте я карали, защото в детската градина имало и други случаи.

# 76
  • Бургас
Лилита защо ще даваш антибиотик при шарка  newsm78
Аз знам, че трябва силно да я загряваш, за да избие обрива, но лекарства не, защото те само подтискат болеста.

# 77
  • Бургас
Привет на всички бургаски мами.Моля за инфо.От къде в града ни мога да купя зимно спално чувалче с ръкави за момче от 110 см на горе?Проверих в следните магазини:Синди,Егоист,Полием,Тема,Слънчо и всички квартални детски магазини.Там или нямат с ръкави или ако имат са до 100 см.Голям проблем се оказа.Благодаря предварително.

Срещу магазин Тема на Македония има магазин за прежди ,копчета....и детски дрешки.Там имаше такъв,но го видях миналия месец.Дано имаш късмет и все още има.Аз си купих оттам,но по-малкия размер за 2г.

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 10:24 от denica17

# 78
 Скарлатината не е вид шарка, просто се съпътства от обриви, лекува се с АБ.На големия му давах Оспексин.

# 79
  • UK
 Хайде сега и аз да си кажа за тока  Crossing Arms
 И при нас го спираха и пускаха на няколко пъти и от играчка стана плачка  #Cussing out започна да пуши таблото на входа и половината бушони паднаха и бяхме 2часа и половина без ток и трябваше да изведа малкия навън с ескимоса за да не истине в къщи  #Cussing out

За срещата не съм гласувала още но има вероятност ако има кой да гледа Валката да дойда на 15 събота иначе няма да мога  Rolling Eyes Когато наближи ще пиша със сигурност  Peace

Вчера бяхме на консултация+ Пентаксим и сме вече 7300г и 64см  bowuu

# 80
  • На морето!
И при нас в центъра е нямало ток,но ние бяхме нагости при баба в Зорница и там не са го спирали.
Мегита,Валката е станал много голям.Колкото пъти се засечем той все спинка и не съм се навирала в количката да го видя,но като чета мерките му са страхотни-голям мъж ще да е Wink

# 81
Лилита защо ще даваш антибиотик при шарка  newsm78
Аз знам, че трябва силно да я загряваш, за да избие обрива, но лекарства не, защото те само подтискат болеста.

Да, вярно, днес разбрах, че всъщност скарлатината не била шарка. Тя малката взе да се съвзема, днес почти няма Т, само обрив и ангина, но давам Оспен, за да се избегнат усложнения.

А за капак се оказа, че и мъжът ми е лепнал скарлатината от Ева, защото не я е карал навремето като дете, и днес е с над 40 градуса Т.
Та така, с двама болни и кърмаче, направо съм цъфнала и вързала Mr. Green
Оплаках се и ми олекна Blush

# 82
  • UK
Мегита,Валката е станал много голям.Колкото пъти се засечем той все спинка и не съм се навирала в количката да го видя,но като чета мерките му са страхотни-голям мъж ще да е Wink

Да, да големи сме  Mr. Green Heart Eyes Ами той се събужда като влезем в Зимната градина но ние бягаме от вас пушачите и за това не можеш да го видиш  Laughing

Лилита наистина неприятно  Confused дано скоро да се оправят и малката и татко и  Peace

# 83
уффф,ама и аз съм една Червена шапчица....
Писах в старата тема ,изобщо не видях,че има и нова ooooh!
Исках да кажа,че вече съм бургаска мама за постоянно,преди бях софийско-бургаска Laughing така че вече ще влизам по-честичко в бургаските теми  bouquet

# 84
  • България
Добре дошла, тики-так   bouquet

# 85
Айде крайно време и аз да се разпиша.
Той Калоян вече порасна, аз още не съм го представила в Бургаската тема baby_neutral.
Яд ме е че все вали тия дни и детенце не може да се накефи на разходка.
Ще гледам пак по-честичко да ви навестявам. Heart Eyes

# 86
  • UK
 Супер  Hug
 Добре дошли на новите мами   bouquet

# 87
благодарение на токовия удар, два дена нямахме нет  Close
прави ли ви впечатление, че от време на време примигва все още?  Thinking

Рени, излизате ли сега? два дена вече се побърках в къщи, и бебо и той се криви и се чудя утре дали да не излезем, ако не вали силно  newsm78 а днес бяхме на разходка в хола  Joy

# 88
  • На морето!
Рени, излизате ли сега? два дена вече се побърках в къщи, и бебо и той се криви и се чудя утре дали да не излезем, ако не вали силно  newsm78 а днес бяхме на разходка в хола  Joy
Ако не вали или не духа вятър като този днес ходим в Зимната градина на х-л България.Отиваме някъде към 12,30 и сме там до 16ч.Идвайте при нас  Hugот мн време не сме ви виждали вече

# 89
  • България
herelina, не сме мръднали 2 дена , ужас  Crossing Arms
Поне съм доволна, че направихме разместване и почистване в къщи   Grinning Иначе утре само да не вали и сме навън  Peace
А за разходката в хола  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт