В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 16 230
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета ,
искам да попитам дали има някоя частна ясла . Прочетох миналите теми но те са доста стари така че ако нещо се е променило моля да ми пишете.

# 106
ох и аз да питам
утре или сряда къде ще продават купони за кухнята, че нещо се обърках и останах без купони   Rolling Eyes
някой в крайна сметка намери ли им телефона  newsm78

# 107
Амелия защо не отидеш направо на Републиканска ама не на депото до сладкарница Неделя, ами от кухнята в блока срещу Пандата от където взимат храната? Там правят картите за кухнята, мисля че ще продават и купони ако им се помолиш малко:>

# 108
Здравейте Майчета   bouquet
Моля Ви някой ако знае добър спецялист по Уши,Нос и Гърло да ме насо4и.Спешно ми е необходимо инфото.Предварително Ви благодаря  Hug

# 109
Здравейте Майчета   bouquet
Моля Ви някой ако знае добър спецялист по Уши,Нос и Гърло да ме насо4и.Спешно ми е необходимо инфото.Предварително Ви благодаря  Hug
доктор Василева във военна болница от 7,30 до 15,00 май че е ама не съм сигурна. ние днес сутринта даже бяхме при нея, че и Дени направи възпаление на ушите. тел й е 0888603100

# 110
bubi4ko много ти благодаря за инфото  Hug

# 111
Запис отново. След дългото ми отсъствие от съгражданската тема, почвам редовно да ви проследявам. Пък и на купон ми се ходи  Mr. Green

# 112
  • Бургас
айде като стана дума и тука да попитаме какво стана с Уишчето, rose_madder виждам че влиза във форума, ама уишчето никаква я няма  newsm78

# 113
  • На морето!
айде като стана дума и тука да попитаме какво стана с Уишчето, rose_madder виждам че влиза във форума, ама уишчето никаква я няма  newsm78
Нанесоха се в новия апартамент и нямат нет.Често ги виждаме с Пламен по разходки-ще пратя поздрави  Wink

# 114
привет банда. Peace
знаете ли къде има евтини велоергометри? искам да си купя ,ама незнам къде са по-евтинки. Rolling Eyes

На Метро гледах за по 200лв някъде, но не ми се навиха на желанието да си имам такова нещо - моя ми тръгна да ми обяснява, че дупето ми и краката щели да станат още по големи и мускулести от въртенето на педалите. Иначе и срещу ЖП гарата долу, по точно срещу спирката на 211 на гарата ми се мерна такова магазинче за фитнес уреди. Може да пробваш и някъде ако има втора употреба по вестниците, със сигурност ще е най-евтино  Wink, а може би ще си е качествено.

# 115
Запис отново. След дългото ми отсъствие от съгражданската тема, почвам редовно да ви проследявам. Пък и на купон ми се ходи  Mr. Green

Ели, много ще се радвам да се появиш на срещичката този път Hug

Тедка, евтини /около 250-300/ има и в БодиСпорт. В сайта им има каталог с цени, можеш да погледнеш и там.

# 116
Рени,Мони е пораснал адски мноооогооо!

# 117
  • На морето!
Рени,Мони е пораснал адски мноооогооо!
И Миро сигурно е вече голям мъж.Трябва да дойдеш да го видим сладура Hug

# 118
Нека се оправи времето,а и заради водата утре ще ходим на село при свеки!Така че в петък или направо другата седмица!

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 23:07 от sirenna

# 119
Нека се оправи времето,а и заради водата утре ще ходим на село при свеки!Така че в петък или направо другата седмица!

HugХайде,че отдавна не сме се виждали! Ние вече зъб си имаме newsm44 да се похваля малко.Първичко ни е! newsm53

Общи условия

Активация на акаунт